gençler pes 12 de real in kadrosu iyi kontra atak ile çok rahat pozisyon buluyorum bugün bi arkdş bana karşı süper savunma denen bi taktiğe geçti barçayla taktik öle bi şeyki defansta her zaman 6 oyuncu duruyo sanki kontra atak 0 resmen önerisi olan arkdşlar varmı ne yapmalıyım kontra atak da ve uzun topta iyiym
Ronaldo'yla yardır kanatlardan
kanatlardan ronaldo ve kaka ile orta açabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: waybe
hocam süper defansta orta açmak hayal oluyo içerde ztn sürekli 6-7 kişi oluyo ne zaman orta açsam
quote:
Orijinalden alıntı: yalıçapknı
quote:
hocam süper defansta orta açmak hayal oluyo içerde ztn sürekli 6-7 kişi oluyo ne zaman orta açsam
o da doğru ortalar isabetsiz olabilir. ara paslar geçebilir belki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yalıçapknı
quote:
o da doğru ortalar isabetsiz olabilir. ara paslar geçebilir belki
hocam arapasında iyiyimdir övünmek gibi olmasın yani normal bi maçta arapasla 3-4 defa benzemayla 2-3 defada cr7 ile karşı karşıya kalırım ama gel gör ki defans o kdr kalabalık olunca bi maçta 1-2 yi geçmiyo o paslardada geçse bile kaleciyle karşı karşıya değil önümde her zmn bi adam oluyo bu super defans tamamen rakibi oynatmamak için yapılmış bi taktiktir ben bunu anladım
nedir bu süper defans nerden acılıyor tam defans dediğiniz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: valerio
nedir bu süper defans nerden acılıyor tam defans dediğiniz mi ?
hocam taktikler mi neydi takım ayarlarken alt taraftaki bölümlerden birinden ayarlanıyo
real madridle oynarken toplu hücum ve toplu savunma yapın savunma yapılıcağı zaman santrafor bile gelsin hücumlarda bekler bile ileri çıksın oyuncuları birbirine yakın oynatın bol bol pas yapsınlar koşu alanı yaratan oyuncuları bol bol L1+Üçgen ile besleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Necot23
real madridle oynarken toplu hücum ve toplu savunma yapın savunma yapılıcağı zaman santrafor bile gelsin hücumlarda bekler bile ileri çıksın oyuncuları birbirine yakın oynatın bol bol pas yapsınlar koşu alanı yaratan oyuncuları bol bol L1+Üçgen ile besleyin
hocam o taktik bana ters zaten o taktik asıl barçanın ben real juve gibi kontra atak takımlarıyla oynayabiliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme