ARkadaşlar ben resmi 1.01 güncellemeyi internetten indirdim kırılmış bir şekilde ama original virs programım norton onun inindeli rld.dll dosyasını ben izin vermeden siliyor tarama dığı öğelere almaya da çalıştım konami klasörünü ama bir şekilde gene engelliyor oyunu açmamı norton nasıl engel olabilirim bu işe ?
Aynı problem bende de var..
ya nortonu kapatıp tekrar indirip kuruyorum açtığım anda tekrar siliyor dll yi bir türlü beceremedim norton kullanmayı bilen biri cevap verirse çok iyi olur.
norton çok nalet bir virüs programı. dosyada virüs varsa rar ı bile açmaıyor. nortonu kapatsanız bile. bu kadar güvenliğe gerek yok :)
çözümü var mı peki bu durumun ?
mantık şu arkadaşlar.Kullandığınız antivirüs .dll dosyasını karantinaya alıyo.Bundan sonra kapatsan da yeniden kursanda o dosya karantinada olduğu için hatayı verir.ÇÖzümü basit.Kullandığın antivirüs kısmının karantina dosyalarına gireceksiniz orada .dll dosyasını bulup geri yükle diyeceksiniz.Daha sonra tarama yaparken görmezden geleceği kısımlar vardır antivirüsün.Bu kısım da da c/Program Files/ Pes 2012 klasörünü gösterin.Bir daha oraya uğramaz antivirüsünüzSizde rahat rahat oynarsınız.