Şimdi Ara

fifa 2005 kurulum hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 2005'kurdum bilgisayara yükledim oyunu. ikinci cd'yi takıyorum karsıma şöyle bi uyarı geliyo please insert the correct cd-rom,select ok and restart application tamam diyom bişey olmuyo oyunu açamıyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 2005 "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" Hatası Çözümü

FIFA 2005 "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" hatasıyla karşılaşan oyuncular, kurulum işlemlerini tamamlamakta zorluk yaşarlar. Bu hata, oyunun kurulum dizisinin eksik veya bozuk olmasından kaynaklanır. Hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Oyun Disklerini Kontrol Et:

FIFA 2005'in tüm kurulum disklerinin temiz ve çiziksiz olduğundan emin ol. Kirli veya hasarlı diskler, kurulumun durmasına neden olabilir.

2. Disk Sürücünü Temizle:

Toz veya kir birikintileri, disk sürücüsünün diskleri düzgün şekilde okumasını engelleyebilir. Sürücünü temiz bir bezle silerek birikintileri gider.

3. Kayıt Defteri Düzenleyicisini Kullan:

• Windows tuşuna + R tuşuna bas.
    • "regedit" yaz ve Enter'a bas.
    • Aşağıdaki anahtara git: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA SPORTS\FIFA Football 2005
    • "InstallDir" değerini bulun ve oyunun kurulu olduğu dizine ayarladığından emin ol.

4. Oyunu Yeniden Yükle:

Diğer tüm çözümler işe yaramazsa, FIFA 2005'i kaldırıp yeniden yüklemeyi dene. Kurulum işlemi sırasında diskleri doğru sırayla taktığından emin ol.

5. Destek Al:

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, EA Destek ile iletişime geç ve onlardan yardım iste.

Not: Oyunun korsan bir sürümünü kullanıyorsan, "Lütfen 1 Numaralı Diski Takın" hatası genellikle ortaya çıkar. Oyunun orijinal bir kopyasını satın alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • crack yaptınmı
  • daha acemiyim crack ne bilmiyorum.detaylı bi şekilde yol göstersenizde kursam.
  • cd1 veya 2 nin içinde crack diye bi dosya vardır(razor gibi bişi de olabilir)bunu açıp içindeki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğun dizine(c:\program Files\ea games\fifa 2005 gibi bi dizine kopyalıcan o dosyayı)kopyalıcan dosya değiştirilsinmi diye sorar evet de ondan sonra oyunu bi daha aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    PES 2008 YAMA LAZIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.