Şimdi Ara

Pes 2012 VRam Sorunu Ekran kartı 1.5 GB Paylaşımlı Görünüyor Intel HD Grapichs(Pentium) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman farklı bir sorun var. Oyun kaynaklıdır muhtemelen. Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAGG

O zaman farklı bir sorun var. Oyun kaynaklıdır muhtemelen. Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

2 kere ayrı setuplardan kurulum yaptım olumsuz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: rejii

quote:

O zaman farklı bir sorun var. Oyun kaynaklıdır muhtemelen. Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Deneyebiliyorsan farklı bir setuptan dene oyunda hata olabilir çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

Deneyebiliyorsan farklı bir setuptan dene oyunda hata olabilir çünkü.

iki ayrı torrent indirdim farklı setup türkçe ve ingilizce değşien birşey olmadı :(
  • Merhaba
    Arkadaşlar gerekeni söylemiş onboard ekran kartı ile pes 2012 OYNANMAZ, bırak oynamayı açmaz bile benim pcdede yüklü onboard ekran kartı olduğu için oynayamıyorum,Kaldı'ki senin ekran kartı eski hiç oynayabileceğini sanmıyorum.
  • hic okumadim sorunu gorur gormez yaziyorum. ama laptoplardaki optimus sorunu bu.laptop modeline gore intel driverini indir kur sonra ekran kartinin driveri kur.masaustunde sag tus nvidia control panel e tikla soldan 3d ayarlarina tikla sagdan nvidiayi kullan i sec tamam a bas.bitti bukadr mobilden bu kadar yazabildm.sorun dwm ederse benimle pm ile iletisime geciniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Merhaba
    Arkadaşlar gerekeni söylemiş onboard ekran kartı ile pes 2012 OYNANMAZ, bırak oynamayı açmaz bile benim pcdede yüklü onboard ekran kartı olduğu için oynayamıyorum,Kaldı'ki senin ekran kartı eski hiç oynayabileceğini sanmıyorum.

paylaşmışş olduğum resme bi bakarsan düz mantık konuşmazsan görürsün oynanıp oynamadığını arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hic okumadim sorunu gorur gormez yaziyorum. ama laptoplardaki optimus sorunu bu.laptop modeline gore intel driverini indir kur sonra ekran kartinin driveri kur.masaustunde sag tus nvidia control panel e tikla soldan 3d ayarlarina tikla sagdan nvidiayi kullan i sec tamam a bas.bitti bukadr mobilden bu kadar yazabildm.sorun dwm ederse benimle pm ile iletisime geciniz.

sadece paylasımlı ekran kartı mevcut nvidianın chip seti yok anakart'ta
  • Resimlere bakmadım, ben hiç açamadım şimdi bir daha bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Resimlere bakmadım, ben hiç açamadım şimdi bir daha bakacağım

konuyu incelerseniz anlarsınız ne zor durumda olduğumu :)
  • quote:

o zaman oynayamazsın bu kadar basit.
  • aynı sorun bene de var. laptopumu yeni aldım ve en iyi ozelliklerinin olmasını istedim her oyun acılsın ve takılmasın dedim. Ve asus un n serisinin en ust modeli n55sl aldm.
    özellikler:
     Pes 2012 VRam Sorunu Ekran kartı 1.5 GB Paylaşımlı Görünüyor Intel HD Grapichs(Pentium)

Pes 2012 VRam Sorunu Ekran kartı 1.5 GB Paylaşımlı Görünüyor Intel HD Grapichs(Pentium)

ama neden acmıyor bulamadım???

• quote:

merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi ekran kartım toplam 1562 mb görünüyor onboard olarak intel'in hd serisinin chipsetini kullanmakta oyuna girmek istediğimde vram uyarısı vermekte uyarı ve sistem bilgileri ekteki resimde.

ekran bilgileri

İmzamdaki linke tıkla kesin açılır. Teşekkürü de çok görme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLPoseidoN

aynı sorun bene de var. laptopumu yeni aldım ve en iyi ozelliklerinin olmasını istedim her oyun acılsın ve takılmasın dedim. Ve asus un n serisinin en ust modeli n55sl aldm.
    özellikler:

Benim de ekran kartım Intel yukarıdaki arkadaşlar kendilerinden pek emin galiba. İmzamdaki linke tıklarsan çözümü öğrenmiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLPoseidoN

aynı sorun bene de var. laptopumu yeni aldım ve en iyi ozelliklerinin olmasını istedim her oyun acılsın ve takılmasın dedim. Ve asus un n serisinin en ust modeli n55sl aldm.
    özellikler:

senın sanırım cıft ekran kartın var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi ekran kartım toplam 1562 mb görünüyor onboard olarak intel'in hd serisinin chipsetini kullanmakta oyuna girmek istediğimde vram uyarısı vermekte uyarı ve sistem bilgileri ekteki resimde.

ekran bilgileri

İmzamdaki linke tıkla kesin açılır. Teşekkürü de çok görme.

yarın format atıcam deniycem umarım olur teşekkürler

• quote:

quote:

çözüm üretecek adam lazım laf kalabalığı yapcak değil.
  • quote:

quote:

quote:

çözüm üretecek adam lazım laf kalabalığı yapcak değil.

İmzamda çözümü var. Umarım yardımım dokunmuştur.
  • quote:

normal macta gırmeden donuyor sampıyonlar lıgını actıgımda donma yok ? oynuyorum kasma olmadan hala ekran kartı dıyen varmı :S

http://f1207.hizliresim.com/z/l/9udql.jpg
    [simage]
    [/simage]

İmzamda cevabı var tıklarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

normal macta gırmeden donuyor sampıyonlar lıgını actıgımda donma yok ? oynuyorum kasma olmadan hala ekran kartı dıyen varmı :S

http://f1207.hizliresim.com/z/l/9udql.jpg
    [simage]
    [/simage]

İmzamda cevabı var tıklarsan.

teşekkürler yarın formatı attığımda ilk işim bunu denemek olcak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.