Şimdi Ara

PES 2012 YAMALARI [Ana Konusu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
15.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

türkçe yama ne zaman çıkar arkadaşlar

cok ilginc ben tr oynuyorum

herhalde arkadaş türkçe spiker demek istemiş.
    yapılcaktır ama vakit alır.

alternatif ler italyan ispanyol fransız alman

http://www.turkcespiker.com/pes-2012-spikerleri-ingiliz-spiker-eklendi

@monsermose

ben oynamıyorumki sen malsınya ondan dedim becerememişsindir diye

siz bakmayın bu mala hemen çıkmaz Türkçe spiker, epey bir sürer ama türkçe menülerden bahsediyoranız çıktı o...

@nofear72

işte mal kime deniyor en güzel örneğini vermiş oldun.....senin gibiler içinde özlü bir söz çıkarmışlardır zaten "anlamadığın b..u git mektebinde oku" yada "her b..ka maydonoz olma" durumu gibi

nerden indirebilirim türkçe menü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

türkçe yama ne zaman çıkar arkadaşlar

cok ilginc ben tr oynuyorum

herhalde arkadaş türkçe spiker demek istemiş.
    yapılcaktır ama vakit alır.

alternatif ler italyan ispanyol fransız alman

http://www.turkcespiker.com/pes-2012-spikerleri-ingiliz-spiker-eklendi

@monsermose

siz bakmayın bu mala hemen çıkmaz Türkçe spiker, epey bir sürer ama türkçe menülerden bahsediyoranız çıktı o...

@nofear72

işte mal kime deniyor en güzel örneğini vermiş oldun.....senin gibiler içinde özlü bir söz çıkarmışlardır zaten "anlamadığın b..u git mektebinde oku" yada "her b..ka maydonoz olma" durumu gibi

nerden indirebilirim türkçe menü

http://www.fulldosya.net/2011/09/pes-2012-german-turkce-yama-indir.html
    img nin içine atıyorsun...

• selam arkadaşlar. bu konaminin resmi patchi (1.01) tam olarak neyi düzeltiyor? ben bunu indirdim fakat yükleyemiyorum. daha doğrusu yüklerken bir hatayla karşılaşıyorum. "pt35f.tmp" dosyasının değiştirilemediğini söylüyor, yoksay diyip devam ediyorum yükleme başarıyla tamamlandı diyor fakat oyunu açtığımda sürüm olarak hala 1.00 olarak gözüküyor yani update i yapmamış oluyor. böyle bir durumla karşılaşan varmı? çözümü nedir? bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum...
  • PES 3 ' ten beri oynuyorum böyle kötü ikili mücadele görmedim zırt bırt faul...

ayrıca çalımlarda fifa street anımsattı illa çalım yaptıysa alamıyorsun topu...
  • arkadaşlar bi kaç arkadaşım özelden serzenişte bulunmuş konuyu açtın bari biraz ilgilen diye dikkat ederseniz ilk mesajada birlikte bi paylaşım alanı olsun istedim bende siz gibi aynı yerlerden faydalanıyorum zamanımda çok olmadığından aksıyo herkezin desteğini bekliyorum ilk mesajayeni DLC yi birazdan ekleycem
  • arkadaşlar bir düzeltme son eklediğim DLC 11 ekimde geliyormuş....
  • mesajım bulunsun yarın indircem
  • Yahu bu ne bilgi kirliligidir. Allahini seven bi cevap versin, teknoloji marketlerinde 10 gündür satılan pes2012 türkçe değil mi? Türkçeden kastım, menünün ve spikerin türkçe olmasıdır.

Eğer türkçeyse, bu niye nete düşmez. Nette türkçe diye dolaşan oyunlar menü olarak mı türkçe yoksa spiker olarak mı?

Resmi yamanin içeriği nedir? Fabregas barca ya gitmiş mi artık. Son transfer guncellemeleri var mı?

Ben anlamiyorum, bu almanca oyun nerden girdi türkiye'ye. Ingiltere de oynanmiyor mu bu oyun suanda niye ingilizce spiker yok..yamayla uğraşmak zorunda kalınıyor.

D&r larda, vatanda satılan oyun nedir?

Ne biçim bir iş bu kimsenin bilgisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Yahu bu ne bilgi kirliligidir. Allahini seven bi cevap versin, teknoloji marketlerinde 10 gündür satılan pes2012 türkçe değil mi? Türkçeden kastım, menünün ve spikerin türkçe olmasıdır.

Eğer türkçeyse, bu niye nete düşmez. Nette türkçe diye dolaşan oyunlar menü olarak mı türkçe yoksa spiker olarak mı?

Resmi yamanin içeriği nedir? Fabregas barca ya gitmiş mi artık. Son transfer guncellemeleri var mı?

Ben anlamiyorum, bu almanca oyun nerden girdi türkiye'ye. Ingiltere de oynanmiyor mu bu oyun suanda niye ingilizce spiker yok..yamayla uğraşmak zorunda kalınıyor.

D&r larda, vatanda satılan oyun nedir?

Ne biçim bir iş bu kimsenin bilgisi yok.

Türkçe spiker yok marketlerde satılanda sadece türkçe menüler ve yazılar. Bu almanca olayıda netten indirilen oyunlarda geçerli ama ufacık bi yamayla zaten türkçe oluyor oda (: Olay insanların orjinal almamasıyla dahası ingilizce yada türkçenin bile nete düşmesini bekleyememesi yüzünden almanca-fransızcasını indirmesinden kaynaklanıyor. Yamada kadrolar güncellenecektir.

• patch 1.01 yukledım crac yaptım. Ekran bulanıklığı yamasını yaptım surum 1.00 a döndu nasıl yapıcaz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran bulanıklığı için yama :

http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx

Exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atmanız yeterli.

Ya Bi Türlü Olmuo Blur Geçmio

Ben ve birçok arkadaşım + forumdaki diğer kişilerde çalışıyor.

Bende Tık Yok Ya Anlamadım Sildim Tekrar Baştan Yükledim Olmadı

Olmaması için bir neden yok çünkü direk oyunun exe sini değiştiriyorsunuz. Yani oyun o exe ile çalışıyor. Onda da blur kapalı olduğu için sizde de kapanması lazım. İşlemi doğru yaptığınıza emin misiniz ?

Ya İşlemlik Bişi Yok Rardan Alıyoruz Konamı İçine Atıyoruz.Sonra Değiştiriyoruz.Ama Hala Blurmudur Ne Haltsa Var İmleçler Bulanık Görünüyo Fln

Kopyala - Yapıştır da bir işlemdir. Bu yüzden öyle söylemiştim takılmayın oraya. Başka bir çözüm yolu bilmiyorum. Zaten bu tam olarak silemiyor bulanıklığı sadece maç içinde tam net görüntü alabildim.

kardeşim çok sağol sayende şu bulanıklığı sonunda çözdüm,demolarda sinir olmuştum tam sürümde de görünce hayal kırıklığına uğramıştım,imdadıma sen yetiştin

• superegoid@ şuna bi açıklık getirelim önce türkçe spiker diye bişey yok arkadaşlar hiç olmadıda türkçeden kasıt menülerdir...
    nete düşer düşmez indirenlerde spiker almanca ve fransızca olması gerekerir D&R vs vs satılan oyunlarda türkçe dil ve konaminin sunduğu herşey full şekilde vardır ama tabi ki türkçe spiker yoktur orjinalde hiçte olmadı zaten D:
  • Faullerden oyun oynmaya sıra gelmiyo ikili mucadele diye bisi yok
  • beyr replayları nasıl kapatacağız...
  • beyler karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar var hemen düzeltelim.

1- Oyunun türkçe spiker hali şu an yok ve yaklaşık en az 6 ay daha olmaz.

2- Menüleri türkçe yapmak için dil dosyaları var.Netten indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu bölümdeki img klasörünün içine indrdiğiniz dosyaları atıyosunuz.Daha sonra oyuna girip system setting bölümünde dil seçeneklerini bulup türkçe yaparsanız menulerde tam anlamıyla türkçe olur.
  • Bu yama sayesinde tüm transferler güncellenir.

Orjinal veya korsan kullanıcılar yamayı kurabilirler fakat oyunda herhangi bir yama yüklememiş olmaları lazım yoksa oyunda sorunlar oluşacaktır.

Not:Ayrıca oyunun içerisinde bulunan ilave içerik kısmından da bu yamayı indirebilirsiniz.

Link:
    http://www.wupload.com/file/375395363/DLC.rar
    007mert'den alıntıdır
  • Arkadaşlar oyunun sesleri gitti, spiker veya menü sesleri gitti. ayarlar tamamen normal. nasıl düzeltirim?
  • oyunun iso sundaki sound dosyalarını bulup tekrar kurulu olduğu dizine kopyalayabilirsin.
  • Oyunun içindeki lisanssız takımları ve premier ligini lisanslayacak bir yama varmı...
    Sonradan eklenen reklam panoları, toplar ve almanya ligini içeren yama istemiyorum, sadece orj halinin lisanslanmış halini içeren bir yama varmıdır???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.