Şimdi Ara

PES 2012 YAMALARI [Ana Konusu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
15.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam orjinal olmayan yama yükleyip oyuna kıyma.Hiç tavsiye etmem.Bırak varsın Arsenal yazmasında north london yazsın.Oynanabilirlik boyut değiştiriyo resmen.Herşeyin orjinali güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

hocam orjinal olmayan yama yükleyip oyuna kıyma.Hiç tavsiye etmem.Bırak varsın Arsenal yazmasında north london yazsın.Oynanabilirlik boyut değiştiriyo resmen.Herşeyin orjinali güzeldir.

Haklısın bende orj yanayım ama sadece lisanssız takımları lisanslamak için sordum ben,
    almanya ligi falan umurumda değil, zaten aradığım gibi bir yamada yok sanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

hocam orjinal olmayan yama yükleyip oyuna kıyma.Hiç tavsiye etmem.Bırak varsın Arsenal yazmasında north london yazsın.Oynanabilirlik boyut değiştiriyo resmen.Herşeyin orjinali güzeldir.

Haklısın bende orj yanayım ama sadece lisanssız takımları lisanslamak için sordum ben,
    almanya ligi falan umurumda değil, zaten aradığım gibi bir yamada yok sanıyorum...

ben ingiltere ligi takımlarının isim ve formalarını kendim yapıyorum bana göre yamalardan daha güzel oluyor ve oyunun orjinalliğini ve oynanışını bozmuyor,bence sen de öyle yap formalar vikipedi'de var zaten her takımın

• bende oyunda bişey var tıklıyorum pencere açılır gibi oluyo birden kapanıyo.Neden acaba hangi yamayı indiriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadledici

bende oyunda bişey var tıklıyorum pencere açılır gibi oluyo birden kapanıyo.Neden acaba hangi yamayı indiriyim.

ekran kartından olabilir,settings'ten özellik kısmına girip sisteminin yetip yetmediğine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

nedense özel mesaj gitmiyor bir türlü,buradan yardımcı olmaya çalışacağım,ben de zaten bir tek ingiltere formalarını yapıyorum öncelikle oyuna girmeden önce google açık olsun,sonra oyunda editten takımlara gir,ondan sonrasını ben şöyle yapıyorum : mesela arsenal(North London) için örnek verecek olursak;takımlardan arsenale girdikten formaya gir, sonra oyunu alta alıp googleye arsenal yaz ve vikipedi sayfasına gir,sağ tarafta arsenalin ev,deplasman ve 3.formasını göreceksin,o resmedilmiş formaları aklında tutup oyundaki formaları ona göre yap(zaten forma,şort ve çorap bölümünde pek çok ayrıntı olduğunu göreceksin,vikipedideki resmedilmiş formalara benzer veya aynı deseni oyunda bulup aynı rengi seçip onayla) dediğim şeyleri bütün takımlar için yap,bu kadar,umarım karışık anlatmamışımdır,anlarsın bu arada eğer oyundaki takımların gerçekte hangi takım olduğunu bilmiyorsan google'a pes 2012 vikipedi yazıp vikipedi sayfasına gir,altta orijinal isimler yazıyor zaten,yine her takım için formayı seçtiğin yerden takım adını da değiştirebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 13 Ekim 2011; 18:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

bende oyunda bişey var tıklıyorum pencere açılır gibi oluyo birden kapanıyo.Neden acaba hangi yamayı indiriyim.

ekran kartından olabilir,settings'ten özellik kısmına girip sisteminin yetip yetmediğine bak

Yoo herşey good yazıyo ama nedense böyle oluyor.
  • arkadaslar yamalar ıyı guzel hosta bulanıklık yamasında nod 32 5 virus uyarısı verıp ındırmeme ızın vermıyo.vıruslumu yoksa trojan sanıp mı engellıyo.
  • birde şu imzanı düzenlesen ne iyi olur gözümü rahatsız ediyor her seferinde. imzanda eksik kod kullanmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excitir06_84

arkadaslar yamalar ıyı guzel hosta bulanıklık yamasında nod 32 5 virus uyarısı verıp ındırmeme ızın vermıyo.vıruslumu yoksa trojan sanıp mı engellıyo.

trojan sanıyor,Nod 32'nin problemlerinden biridir o ayrıca çoğu oyunun crackinde de aynı şeyi yapar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Yoo herşey good yazıyo ama nedense böyle oluyor.

eğer orijinal değilse crackte hata olabilir yeni crack dene bir de,bulanıklığı düzelten crack var internette onu dene bi istiyorsan
  • pes edit yeni çıkan DLC ile ve 1.01 ile uyumlu bnde bu yamayı bekliyordum ilk mesaja lin eklendi iyi oyunlar
  • pesedit 2012 patch 1.3 sorunsuz nasıl kurulur anlatayım;

1- belgelerim içindeki konami klasöründen save dosyasının yedeğini alın (sadece master lig veya bal yedeklerini alın)
    2- mevcut oyunu uninstall yapın
    3- prg files klasöründe kalan Konami kırıntılarını da silin
    4- yepyeni bi pes2012 kurulumu gerçekleştirin (ama oyuna girmeyin.. kurulum tamamlansın sonra ki adımı uygulayın)
    5- konami'nin resmi yamasını indirip kurun
    6- resmi yamayı destekleyen pes2012.exe dosyasını internetten bulun (yoksa yolda kalırsınız)
    7- önceki adımı hallettiyseniz yani crack işleminden sonra oyunu birkez çalıştırın (sorunsuz bir ilk çalıştırmayla oyun belgelerim klasörüne save dosyası açacak)
    8- şimdi oyundan çıkın
    9- artık pesedit 1.3 yamasını kurabilirsiniz
    10- kurulum tamamlandıktan sonra yine sabırlı olun, hemen oyuna koşmayın
    11- prg files içindeki konami klasörüne gidin
    12- kitserver klasörü içindeki "manager" uygulamasını çalıştırın ("win7" kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın, win7 kullanmıyorsanız zaten sorunsuz çalışır)
    13- açılan pencerede "detach"a tıklayın.. success yazılı bir uyarı çıkacak
    14- uyarıdan sonra "attach" a tıklayın.. yine success yazılı bir uyarı çıkacak
    15- birinci adımda söylenen yedekleri belgelerim klasöründeki konami/save klasörünün içine atın (ama sadece masterlig veya bal dosyalarını taşıyın)
    16- prgfiles/konami/pes2012 klasöründeki "PESEDIT" yazan uygulamayı çalıştırın
    17- yeni bir pencere açılacak, orada "pesedit.com 2012 patch" sekmesine tıklayın ve işlem tamam....(Antique arkadaşımızdan alıntıdır)

• Türkçe spiker var mı ?
  • türkçe spikeri malum siteden takip edebilirsin ama en az 4-5 ay çıkıcağnı sanmam
  • Yamasız da lisans sorunu çözülemiyor ki...
  • aynen ya
  • Bikaç GP topladıktan sonra, İlave İçerik'i kurcalamaya başladım. Bir yerde "Super Star" zorluk ayarını aç seçeneği var. Açınca zorluk seviyesini Super Star yaptım, oyun müthiş zorlaştı :D
  • Pes edit yaması iyi güzelde ekledikleri stadlar çok iyi değil, belli oluyor orj oyuna ait stadlar olmadığı.. Bunlar siliniyormu bi şekilde???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.