Şimdi Ara

PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
112.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chdztrk

anladım, transferler için save in içine atılcak demişiniz ama dosyaları öylecemi atmam lazım yoksa içlerindekini mi neyi nereye kopyalamam konusunda tam bilgi verirseniz iyi olur

Transferler >>>>
    bc.vc
    madn11 BLOG || PES ADDICT: OPTION FILE UPDATE SUNPATCH 4.0 by madn11 #18-08-14 - RELEASED !!
    http://bc.vc/vdvTCc

Burdakiler belgelerim/konami/pes 2013/save içine atılacak.

tam hatırlamıyorum ama içinde edit ve option diye dosya olması lazım içinden açarak bulman lazım onları attın mı tamamdır.

• bi de bu yamayı deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Eylül 2014; 10:05:41 >
  • böyle yaptım ardından selectoru de yönetici olarak çalıştırdım
     PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0661

böyle yaptım ardından selectoru de yönetici olarak çalıştırdım
     PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT PES 2013 - 2014 2015 Güncel TRANSFER Yaması PESEDİT

oyun içide ss atta herkes görsün

• arkadaşlar ben pes menüsü kullanıyorum isterseniz oda değişiyor zaten.buraya yüklemek uzun sürüyor isterseniz başka bir yere yükleyeyim o
  • plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/0/109838851208779626525/posts
    isterseniz buraya bakın buraya koydum
  • Ben herÅŸeyi yaptım ama bi turlu maç baslamıyor sol aÅŸağıda mavi ÅŸey donup duruyor baÅŸka hiç birÅŸeyde sorun yok menu felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crrelax

Ben herşeyi yaptım ama bi turlu maç baslamıyor sol aşağıda mavi şey donup duruyor başka hiç birşeyde sorun yok menu felan

sıfır pes 2013 üzerine kur yamaları
  • selamlar... bu yamayı pes edit yaması ile beraber kullanabiliyor muyuz ? türkiye ligi'nin silinmesini istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: september28th

selamlar... bu yamayı pes edit yaması ile beraber kullanabiliyor muyuz ? türkiye ligi'nin silinmesini istemiyorum.

Bilmiyorum sadece transfer yamasi istiyorsan belgelerimdeki dosyaları yedekle, dediğim transfer yamasini kullan sadece olmazsa yedeği tekrar yuklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler of/skybet/of daki dosyaları attim "save" ye transferler geliyor ama formalar bir değişik oluyor.. of/ısl/of 'dakileri attıgımda transferler gelmiyor...pes sürüm dlc 6.00...normal kendi sürümünde attıgımda trransferler falan gelmıyor dlc 6 da attıgımda transferlergelıyor ama formalar bi garip oluyor bir yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

anladım, transferler için save in içine atılcak demişiniz ama dosyaları öylecemi atmam lazım yoksa içlerindekini mi neyi nereye kopyalamam konusunda tam bilgi verirseniz iyi olur

Transferler >>>>http://bc.vc/vdvTCc

tam hatırlamıyorum ama içinde edit ve option diye dosya olması lazım içinden açarak bulman lazım onları attın mı tamamdır.

sadece bunu atsak olmazmı ben eski pes edit 6 ile oynuyorum direk save atsam diğerlerini istemiyorum transferler olsun yeter ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Transferler >>>>http://bc.vc/vdvTCc

sadece bunu atsak olmazmı ben eski pes edit 6 ile oynuyorum direk save atsam diğerlerini istemiyorum transferler olsun yeter ?

pes edit 6 dediğin pes 2013 mü? pes 6 mı?

pes 2013 ise yap..Ama belgelerim içindeki konami dosyasını yedekle olmazsa tekrar eski haline getirirsin.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    pes 2013 hocam dlc6 pesedit yaması kurulu.
  • quote:

pes 2013 hocam dlc6 pesedit yaması kurulu.

dediğim gibi belgelerimdeki konami dosyasını masaüstüne yedek yap olmazsa tekrar geri yüklersin ama olur diye tahmin ediyorum.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim yarın denicem bakalım.
  • 0 oyuna kurcam hocam direk win7 kurdum 0dan pes 2013 yüklücem bunu kurunca önceki pesedit dlc6 felan yüklü olur demi.
  • quote:

0 oyuna kurcam hocam direk win7 kurdum 0dan pes 2013 yüklücem bunu kurunca önceki pesedit dlc6 felan yüklü olur demi.

sadece transfer yamasını kuracaksan dlc yüklü olmaz karışır birbirine. Dediğim şeyi yükle olmazsa üstüne transferleri ekle.(Yama güncellenmiş olabilir transferler falan bilmiyorum yazın eklemiştim konuyu) ek transfer yamasına gerek olmayabilir.
  • Şimdi siteye baktımda sadece ilk linktekini kursam yeter sanırım çünkü sitede 20 ağustosa kadar olan transferler mevcut diyor.
  • kardeşim çok sağol indirdimde ya şu reborn patch selector daki şeyleri seçemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.