Şimdi Ara

PES 2013 5'li savunmada bekleri ileri çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar PES 2013'te 5'li savunmada bekleri ofansif bek olarak kullanmayı nasıl becerebiliriz? öyle bir olsunlar ki hem defans hem de ofansif destek versinler? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 5 defans bekler orta sahadakı dmc mevkısıne kadar ılerı getır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu kadar ilerde olunca çok ilerde kalıp defansif olarak zayıf kalır mı?
  • hayır ben zaten karsımdakı gucluyse 5 4 1 taktıgı yapıyorum beklerı one alıyorum sıkıntı olmuyor

• Konuyla pek alakasiz olacak ama bir sorunum umarim yardimci olabilirsin bana. Biz kayınbiradeerimle her hafta oynuyoruz parmaklarımız şişene kadar hem de. ama gel gör ki 4 kere onuyosak ya 1 ini ya da 2sini ben yeniyorum. onun takımı FENER benim takımımsa GS. Taktiklere gelcek olursak. defansta 3 stoper bırakıyor biri sarkık. gökhan gönülü ofansif bek olarak sağ ilerde kullanıyor. orta sahanın sağ içinde holmen amf'de alper potuk'u oynatıyor. sağ açıkta sow sol açıkta emre belözoğluyla oynuyor. iler de ise webo ve emenike. sürekli olarak uyguladığı taktikse sağ açıktan gelmek... %90 diyebilirim buna. kimi zaman orta kimi zaman yerden. onun dışında göbekte defans arkasına top atıp emenikeyle Allah ne verdiyse koşup gol atmak. bunlar dışında bir de kornerlerde ceza alanı dışına uzaklaştırdığım toplar ağırlıklı olarak bunun önüne düşüyor. alper ya da holmenle vuruyor gol oluyor. ama dediğim gibi ağırlıklı olarak sağ kanat. oyunu geriden ağırlıklı olarak gökhanla kuruyor. ya da holmenle. oyun stratejisi ise kontra atak.

benim taktiğme gelince 5'li savunma ile oynuyorum en geride chedjou sabri sol bek ebue sağ bek dany ile semih chedjounu önünde. meloyu alpere yakın dmc oynatıyorum. selçuğu da göbeğin sağında holmen yakın oynatıyorum. forvet arkası amc sniejder sağ açıkta bruma ya da burak. ilerde santrafor olaraksa drogbayı kullanıyorum. sağ açıkta adam kullanma sebebimse onun drogbaya iki adamla markaj yapması ve sol bek kullanmaması. taktiklerime gelince. ağırlıklı olarak göbekten gelmeyi deniyorum. sniejderin ani arapasları ya da bruma ile sağ açıktan gitme... kornerlerde gol yüzdem çok yüksek. ama ağırlıklı olarak sni**** ara pası attığımda defansa takılıyorum. stratejilerime gelince ya top çevirme ya da kontra atak oynuyorum. kullanabileceğim adamlar ise yeni gelen telles hajroviç amrabat yani kısaca şu an gsnin güncel kadrosu. sizden ricam taktiksel olaak bana yardımcı olmanız. adam ağzını açtığı zaman dediği tek şey şu sağ açığıma ne zaman çözüm bulacaksın enişte. bu oyunu yaklaşık 7 yıldır oynuyorum. oyun oynama konusunda bayağı iyiyim bu taktiğe bi çözüm bulamadım malesef. Yardimci olabilirsen sevinirim.

• aslında taktıkte pek bısey yok 1 adam daha fazla oldugu ıcın bosa kacıyor ama aslında daha cok acık yakalarsın.eger ılla 3 defans olcaksa normal dız 3 luyu onune dmc melo orta saha ortası selcuk koy beklerıde bıraz ılerı al. Sag acık ve sol acıgıda bıraz ılerı koy ve onune 1 tane forvet .eger hızlıysa gf yap daha cok guc on plandaysa sf yap ofsay taktık ac.hcm dfn duzeyı ofansıf yap

• çok teşekkür ettim. faydalı olacağını düşünüyorum söylediklerinin... bugün kapışıcaz sonucu bildiirirm. teşekkürler tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

çok teşekkür ettim. faydalı olacağını düşünüyorum söylediklerinin... bugün kapışıcaz sonucu bildiirirm. teşekkürler tekrardan.

sonucu soylememısın yendın mı

• selam kardeşim... kusura bakma geçen hafta iş olarak çok yoğundum girip de yazamadım. geçen hafta oynadık da senin dediğin taktikte çok açıklar verdim... aslında senin direktifler de sorun yok diye düşünüyorum ama tam olarak diziliş ve stratejileri almam lazım diye düşünüyorum. ne bilim hangi stratejiyle hangi değerlerde oynmamam gerektğini söylemen lazım. nası yani dersen. hani defans çizgisi yoğunluk vs vs değerler var ya onları diyorum. geçen haftaki karşılaşmamızda skor 22 20 onun galibiyetiyle bitti ama bir hayli çekişmeli geçti kopamadı kimse son anda o aldı. taktik olarak da bayernin taktiğini kullandım. 4 2 3 1 ofansif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.