Şimdi Ara

pes 2013 ara pası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla pes oynarken sürekli atak oynayan ve güzel oynayan benim ama alıyor topu bi ara pası atıyor gidiyo golü atıyo bende ne yapıyosam bu arapalarını kesemiyorum ve oda hep aynı taktiği uyguluyor arkadaşlar aranızda pes 2013 te arapası açığını bilen öğretsin lütfen yardım edin madara olduk :D

• en son bende 1 ay önce falan oynamıştım sanırım..O kadar iyi oynuyorum 3 0 öndeyim top göstermiyorum 4 ara pasıyla 3-4 yeni bir dahada oynamam pes falan..
  • Evet dostum bende aynı dertten müzdariptim.
    Çözümü çok aradım ne adam çekmeyle nede pres yapmayla önüne geçilmiyor.
    Oynamaya yeni başlayanlar bile bu yüzden çok iyi oynayanlara karşı gol atıp maçı kazanabiliyorlar
    Çok taktik ve sistem denedim ve kendimce bir çözüm buldum.

Taktiğim
    5-3-2

3 Stoper
    2 Bek
    2 Dos
    Skora göre ya 1OOS yada 1GÖ
    1 GF
    1 SF

Havadan arapasları için çözümüm ise malum böyle oynayanlar genelde hızlı forveti olan takımları alıp tek forvet oynatmaktır.Bunun için çözüm yıldırıcı ve rakibi sinir eden ve forvetine top oynatmayan
    3lü markaj

Nasıl ve kimlemi yapacaksın ?
    3lü stoperlerinden durumu değerlendir sağ veya sol stoperin ile ara pası ile sürekli kaçırılan adama Markaj uygula.

2Dos oyuncunuda aynı şekil forvete markajla.

He belki bu kadar adamla 1 Oyuncuya markaj yaptığında açık verebileceğini düşünebilirsin fakat rahat ol zaten sürekli havadan ara pası verildiği için ortasahan çok sırıtmayacak ve açık olmayacaktır.

Bu şekilde bir çok arkadaşımı yıldırdım markaj yapma sarmıyo diyorlar bende onlara sürekli havadan ara pası atıp kurulu sistem üzerinden basit yolla gol atmaya çalıştığınız sürece markaj yapıcağım diyordum ve ha adam kaçtı kaçıcak attı atıcak stresi olmadan bu taktikle zevkli maçlr yaptımı hatırlıyorm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• analog kol ile oynuyorsan , sağ analog ile, 2. adam seçebiliyorsun , onu seç ve adamın önünde koşturmaya çalış, ha bir de maç öncesi , defans hattına markaj ayarı ver
  • efehanpes E kullanıcısına yanıt
    Saol kardeşim işe yaradı taktik için çok teşekkür ederim..
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ya vallaha hiç zevki kalmıyor oyunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerfaruk69

Saol kardeşim işe yaradı taktik için çok teşekkür ederim..

Rica ederim dostum başarılar
    Şimdi (havadan arapası ile oynayanlar) onlar düşünsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.