Şimdi Ara

Pes 2013 Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
68.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun pes 2013'ü kurdum. Oyuna girdim ama görüntü çok kötüydü. Sonra ayarlara girdim ve Görüntü ayarlarından düşükten yükseğe getirmek istediğimde '' Video kart özelliğinin yetersiz olması nedeniyle ayarlar uygulanamıyor '' bu hatayı aldım. Laptop kullanıyorum ve 2 tane ekran kartım var biri Intel biri de Geforce GT630 oyun varsayılan video kart olarak Intel'i alıyor ve bir türlü değiştiremedim nvidia denetim masasından Pes'i ekledim ama hala Intel'i kullanmaya devam ediyor. Acaba varsayılan ekran kartını nasıl Nvidia yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Ekran Kartı Sorunu

PES 2013 oyuncuları, oyunun video kartlarının özelliklerinin yetersiz olması nedeniyle çeşitli ekran sorunlarıyla karşılaşabilirler. Bu sorunlar arasında "PES 13 ekran kartı yetersiz hatası" ve "PES 2013 ekran kartı sorunu" mesajları yer almaktadır.

Video kartının özelliklerinin yetersiz olması, ayarların uygulanmamasına ve oyunun yüksek görüntü kalitesinde oynanamamasına neden olabilir. Ayrıca, bazı durumlarda PES 2013'ün ekran kartını görememesi sorunuyla karşılaşılabilir.

Bu sorunları çözmek için, video kartının sürücülerinin güncel olduğundan emin olmalısın. Ayrıca, oyun ayarlarında çözünürlüğü ve grafik kalitesini düşürmeyi deneyebilirsin.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, video kartının oyunun sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmalısın. PES 2013'ün minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

• İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz veya AMD Athlon X2 2,0 GHz
    • Bellek: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista/7/8)
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7800 veya ATI Radeon X1800

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri ise şunlardır:

• İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz veya AMD Athlon X2 2,8 GHz
    • Bellek: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista/7/8)
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT veya ATI Radeon HD 2900 XT

Video kartın oyunun sistem gereksinimlerini karşılamıyorsa, ekran sorunlarını çözmek için kartını yükseltmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

Merhaba arkadaşlar bugun pes 2013'ü kurdum. Oyuna girdim ama görüntü çok kötüydü. Sonra ayarlara girdim ve Görüntü ayarlarından düşükten yükseğe getirmek istediğimde '' Video kart özelliğinin yetersiz olması nedeniyle ayarlar uygulanamıyor '' bu hatayı aldım. Laptop kullanıyorum ve 2 tane ekran kartım var biri Intel biri de Geforce GT630 oyun varsayılan video kart olarak Intel'i alıyor ve bir türlü değiştiremedim nvidia denetim masasından Pes'i ekledim ama hala Intel'i kullanmaya devam ediyor. Acaba varsayılan ekran kartını nasıl Nvidia yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

varsayılan ekran kartını nvidia yapmak çare olmuyor ben pes 12de denemiştim. Aynı durum bende de var. Driver güncellemesi yapıp yüksek nvidia kartıyla çalıştır dedim girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Merhaba arkadaşlar bugun pes 2013'ü kurdum. Oyuna girdim ama görüntü çok kötüydü. Sonra ayarlara girdim ve Görüntü ayarlarından düşükten yükseğe getirmek istediğimde '' Video kart özelliğinin yetersiz olması nedeniyle ayarlar uygulanamıyor '' bu hatayı aldım. Laptop kullanıyorum ve 2 tane ekran kartım var biri Intel biri de Geforce GT630 oyun varsayılan video kart olarak Intel'i alıyor ve bir türlü değiştiremedim nvidia denetim masasından Pes'i ekledim ama hala Intel'i kullanmaya devam ediyor. Acaba varsayılan ekran kartını nasıl Nvidia yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

varsayılan ekran kartını nvidia yapmak çare olmuyor ben pes 12de denemiştim. Aynı durum bende de var. Driver güncellemesi yapıp yüksek nvidia kartıyla çalıştır dedim girdi.

Cevap için teşekkürler. Dedikleriniz hepsini yapmıştım ama olmadı dün gece baya uğraştım küçük bir yerde hata yapmışım düzeldi şimdi oyun

• aynı hata bende devam ediyor varsayılan ekran kartını bir türlü nvidia yapamadm sürekli entegreye dönüyor
  • Arkadaşlar notebooku dün aldım DELL INSP-5110 B45B45 modeli NVİDİA GEFORCE 525M model ekran kartı var PES13 ü yükledim ama gereksinimler yeterli olmadığı için hata oluşabilir gibisinden o geleneksel uyarıyı verdi nvidia denetim masasından gerekenleri yaptım olmadı oyun ikonuna sağ tıklayıp yönetici olarak calıştır , nvidia ile çalıtır 2sinide denedim öylede olmadı en son DELLin kendi sitesinden şuanda gözüken son güncelleme driverını indirdim yükleyip tekrar başlattı pcyi oyunu açtım ama yine aynı hatayı verdi benim bilgimde yapıcak başka b,şey kalmadı yardımcı olursanız sevinirim daha ilk günden NVIDIAdan soğudum valla 2 ekrankartı sistemi gerçekten saçmaymış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsameterkan -- 26 Eylül 2012; 22:42:57 >
  • sorunun çözümü aslında çok basit. tek yapmanız gereken pes 2013 settings'e girerken de nvidia yüksek grafik işlemciyi seçmek. böylece ekran kartınız hangi çözünürlüğü destekliyorsa onu seçebilirsiniz. 1920*1080 gibi örneğin. diğer türlü sadece entegre ekran kartına uyarlar ayarları.
  • setings dediğiniz yer options mu?
    bulamadım ben...
  • Beyler Çözüm için Nvidia denetim masasına girin 3D ayarların yönetilmesi bölümünden, Tercih edilen grafik işlemcisi '' Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi'' olanı seçin sonra pes'in ayarlardan Görüntü kalitesini yüksek olarak seçin oyun düzelecektir
  • quote:

Beyler Çözüm için Nvidia denetim masasına girin 3D ayarların yönetilmesi bölümünden, Tercih edilen grafik işlemcisi '' Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi'' olanı seçin sonra pes'in ayarlardan Görüntü kalitesini yüksek olarak seçin oyun düzelecektir

aynen bendede böyle oluyor ayarlardan yüksek performanslıyı işaretle
  • nvidia inspector programını indirin vede diyeceklerimi yapın:

programı çalıştır...settingse gir,
    en üstte programın adını seç mesela gomplayer
    altta ayrıntılarda
    enable application for optimusun yanında
    shim_rendering_mode_enable yap vede apply changes yap..nvidia denetim masasını kapat yeniden aç şimdi göreceksin nvidianın ekran kartını..
  • pes 2013'ü bilgisayarıma kurdum fakat video kartınız bu özellikleri taşımıyor sorun yaratabilir diye bir uyarı alıyorum ve oyun açılmıyor ati radeon expres ekran kartı kullanıyorum oyunu nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar oyun win 7 uyumlu ekran kartlarında ve yeni sürümlerde çalışmıyor eski sürüm vista deneyin derim işe yarayacaktır
  • beyler dt07 dosyasını gereken klasöre attıktan sonra, gametools indirin, gametoolsu oyunun kurulu olduğu klasöre atın, gametools klasörünün içine girip config isimli dosyaya tıklayın. ekran çözünürlüğünüzü yazın, ekran kalitesini "medium" seçin, büyük ihtimalle sorun çözülmüş olacak.
  • Arkadaşlar ben lenova kullanıyorum pes 2013 'ü kurdum çalışıyodu sonra sorun çıkardı ben yapmaya çalıştım çok uğraştım boşaymış lenovada dokumatik farenin arkasında nvidia optumus etme tuşu yar onu etkinlikten çıkarıp tekrar etkin ederseniniz sorun ortadan kalkıyo
  • Arkadaslar bende acer v3-772g intel i5 12 gb ram 4 gb nvidia gt 750m ekran karti var laptopumda ama bugun pes13 yukledim ama oyununa girince ekran cok kotu bulaniklik ve titreme mevcut settings te nvida gorunmesine ragmen en iyi cozunurluge getirmeme ragmen ekran halen bulanik ve titreme oluyor ne yaptiysam olmadi acaba donanimmi yetersiz ne aldigimda adam istedigin oyunu rahatca oynaya bilirsin dedi ama peste boyle bir sorun mevcut yardimci olurmusunuz ??? Deli olcam sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lütfen yardım edin, bu konuyla ilgili her türlü yazı çözüm denedim ama benım çözümüm yok, 8,1 kulanıyorum windowsu, entegre hd grapichs dışında nvida 820m var, nvdia denetim masası, oyunu açarken ekran kartı seçme, ,ekran kartı driver güncelleme , kitserver, bu sorunla ilgili her türlü işlemi denedim fakat hatayı yok sayıp oyuna girdiğimde ekran çözünürlüğü tatmin etmiyor, düşük çünkü, ve settings de nvida gördüğü halde hatalı gösteriyor ekran alıntıları aşağıda yardım edecek biri varsa lütfen yazabilirmi...

Pes 2013 Ekran kartı sorunu Pes 2013 Ekran kartı sorunu Pes 2013 Ekran kartı sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.