Şimdi Ara

Pes 2013 Minimum sistem gereksinimi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
49.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2013'ü actıgımda ''Sisteminiz minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor....'' hatası veriyor yoksay diyip geçtiğimde oyuna girdikten sonra oyundan atıyor sanırsam nedeni ekran kartımın belli bi kısmının kullanılması bu sorunu nasıl çözerim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Minimum Sistem Gereksinimleri Karşılanmıyor Hatası

"PES 2013 Sistem Gereksinimleri Karşılanmıyor" hatasıyla karşılaştıysan, bilgisayarının oyunun çalışması için gereken minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığı anlamına gelir.

• Minimum Sistem Gereksinimleri:
      • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7 SP1
      • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz veya AMD Athlon X2 2,8 GHz
      • Bellek: 1 GB RAM
      • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT veya ATI Radeon HD 2600 XT
      • DirectX: Sürüm 9.0c
      • Depolama Alanı: 8 GB boş alan

Bilgisayarının bu gereksinimleri karşılamadığını düşünüyorsan, ayarlarını kontrol edebilir veya bilgisayarını yükseltmeyi düşünebilirsin. PES 2013'ü çalıştırmak için gereken minimum sistem gereksinimleri hakkında daha fazla bilgiyi oyunun resmi web sitesinden edinebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tek ekran kartı hd grapics 3000mi? Eğer oysa yapabileceğin tek şey yeni ekran kartı almak.
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var.
    Ekran kartım 2 gb Geforce GT420M ama özellikleri orta bile yaptığımda oyunda kısa kısa donmalar oluyor. Ram'im de 4 gb. Onlarda iyi yazıyor ama ekran kartı özelliklerinde kötü yazıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • arkadaşlar bu hata genelde karşılaşılan bir hata, 2 ekran kartı olduğu için oluyor sanırım, masaüstünde sağ tıklayıp ekran kartına giriyoruz nvidia ya örneğin ordan yüksek özellikte çalış gibi bir şey var, oradan pes 13 ü seçin. hatırladığım kadarıyla böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

arkadaşlar bu hata genelde karşılaşılan bir hata, 2 ekran kartı olduğu için oluyor sanırım, masaüstünde sağ tıklayıp ekran kartına giriyoruz nvidia ya örneğin ordan yüksek özellikte çalış gibi bir şey var, oradan pes 13 ü seçin. hatırladığım kadarıyla böyleydi

Eyvallah hocam sağolasın dediğin ayarlara girdim, belirttiğin gibi yüksek kalite de yaptım ama oyun ayarlarına girdiğimde hala ekran kartına kötü gösteriyor ve yüksek kalitede çalıştırmıyor oyunu.
  • waybe kardeşim sağolasın dediğin yerden hallettim sorunu. İlgin için ayrıca çok çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutafik

waybe kardeşim sağolasın dediğin yerden hallettim sorunu. İlgin için ayrıca çok çok teşekkür ederim

ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutafik

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

arkadaşlar bu hata genelde karşılaşılan bir hata, 2 ekran kartı olduğu için oluyor sanırım, masaüstünde sağ tıklayıp ekran kartına giriyoruz nvidia ya örneğin ordan yüksek özellikte çalış gibi bir şey var, oradan pes 13 ü seçin. hatırladığım kadarıyla böyleydi

Eyvallah hocam sağolasın dediğin ayarlara girdim, belirttiğin gibi yüksek kalite de yaptım ama oyun ayarlarına girdiğimde hala ekran kartına kötü gösteriyor ve yüksek kalitede çalıştırmıyor oyunu.

Nvidia ayarlarına girerek orada yüksek çözünürlük değerlerinde kendi ekran kartınızı seçmelisiniz.

• beyler hardisk dolmuştur oyunu silin yerel disk c yerine d de kurun sorun hallolur benimde böyleydi sildim yerel disk d de kurdum oldu
  • bugün bende de bu hatayı verdi aylardır oynuyordum sorun yoktu yüksek performanslı işlemcide ama hata veriyor
  • BEYLER BUNA NE YAPMALIYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.