Bildirim
pes 2013 mü fifa 2013 mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: soufleur
arkadaşlar futbol oynunda çok kararsızım pes 2013mü fifa 2013 mü alsam diye düşünüyorum siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?
Konu yanlış yerde ama olsun cevaplıyim.Eğer paran varsa Fifayı al çünkü fifadaki oyun kontrolleri daha güzel ve daha çok oyun modu var.Ha bir kötülüğü çin joysticklerinin sağ analogunu tanımıyor.Onun için logitech kol alman lazım. -
ben xbox ta oynuyorum fifaya bi türlü alışamadım evet çok daha zor pese göre kontrolleriquote:
Orijinalden alıntı: oguyes95quote:
arkadaşlar futbol oynunda çok kararsızım pes 2013mü fifa 2013 mü alsam diye düşünüyorum siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?
Konu yanlış yerde ama olsun cevaplıyim.Eğer paran varsa Fifayı al çünkü fifadaki oyun kontrolleri daha güzel ve daha çok oyun modu var.Ha bir kötülüğü çin joysticklerinin sağ analogunu tanımıyor.Onun için logitech kol alman lazım. -
hertürlü fifa derim benquote:
ben xbox ta oynuyorum fifaya bi türlü alışamadım evet çok daha zor pese göre kontrolleri
Alıntıları Göster -
Tabii ki Fifa!quote:
Orijinalden alıntı: B€rk
hertürlü fifa derim ben
Alıntıları Göster -
pess bencee şaşmamm:dquote:
Orijinalden alıntı: Noir Guy
Tabii ki Fifa!
Alıntıları Göster -
Fifaquote:
Orijinalden alıntı: ufuk_aktan
pess bencee şaşmamm:d
Alıntıları Göster -
Fifa 13quote:
Orijinalden alıntı: ikibinliler
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
PES ALDIM 80 TL VERDİNM KESKE ALMASYDM DEMEDİMquote:
Orijinalden alıntı: masontr
Fifa 13
Alıntıları Göster -
PES 2013quote:
Orijinalden alıntı: spiner_67
PES ALDIM 80 TL VERDİNM KESKE ALMASYDM DEMEDİM
Alıntıları Göster -
Burda herkes farklı cevap verir ama fifa daha ağır basar hangisini kendine yakın hissediyosan hangisinden zevk aliyosan ama sırf Şampiyonlar Ligi olduğu için pes alınır -
quote:
Orijinalden alıntı: bRaVo!
fifa oynamayı bilmeyen sadece pes oynayan biri olarak sana şunu söyleyeyim; fifa her bakımdan pes'ten daha iyi. pes daha basit kalıyor fifanın yanında.
ama yine de PES almalısın ;) forever pro evolution soccer
Aynen dostum alışmışız pese fifayı hersene kuruyrm bi kaç maç yapıyorum ama yok olmuyo pesteki tadı vermiyo ama fifadaki grafik ve menü içeriği mükemmel pes biraz fifadan örnek alsa o konuda kimse daha kimse böyle konu açmaz -
Merhaba bende 5 senedir Ps3 ve eskiden Pes oynardim ama bir kac senedir Fifa takiliyom. Eskiden Pes guzeldi ama eskidendi Fifa daha cok gercekci bence fifa al uzulmek istemezsen :)quote:
Orijinalden alıntı: ikibinliler
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
fifa 13quote:
Orijinalden alıntı: daffy-45
Merhaba bende 5 senedir Ps3 ve eskiden Pes oynardim ama bir kac senedir Fifa takiliyom. Eskiden Pes guzeldi ama eskidendi Fifa daha cok gercekci bence fifa al uzulmek istemezsen :)
Alıntıları Göster -
fifa12 :) -
Forever PES 13 derim ama yinede tercih senindir -
ikisini de korsan al oyna hangisini beğenirsen onu alquote:
Orijinalden alıntı: IIKingTigerII
Forever PES 13 derim ama yinede tercih senindir -
Pes ilk önce Fifa11 gibi bir oyun yapsın. Ondan sonra karşılaştırma yapalım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest
ikisini de korsan al oyna hangisini beğenirsen onu al
Alıntıları Göster -
fıfa 13 daha sinir bozucu pese göre ama daha gerçekçi ama her konuda deil bi kere pres yapma yok adam 2-1 önde 80.dakka bi baslıyor defansta bas yapmaya 90.dakkaya kadar topu anca taca attıurabılıyorum cok cıldırtıcı yane iyi oynamayanda kazansın die oyunda birçok şey mevcut bazı yerlerde oyuncunun çok hızlı bazı yerlerde yavas olması ne bileyim belkide klavye ile oynadıgımdan böyledir acaba logitech kol alsam daha mı iyi oynarım die soruyorum kendime ama kesinlikle seneye pesi alacam bence fıfa çok çıldırtıcı bir oyun çok sinir bozucu tabi peste gibi ronaldo ile bütün takıma çalıp atıp gol atamıyon o tarafı iyiquote:
Orijinalden alıntı: jimiemre
Pes ilk önce Fifa11 gibi bir oyun yapsın. Ondan sonra karşılaştırma yapalım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silverjazz
fıfa 13 daha sinir bozucu pese göre ama daha gerçekçi ama her konuda deil bi kere pres yapma yok adam 2-1 önde 80.dakka bi baslıyor defansta bas yapmaya 90.dakkaya kadar topu anca taca attıurabılıyorum cok cıldırtıcı yane iyi oynamayanda kazansın die oyunda birçok şey mevcut bazı yerlerde oyuncunun çok hızlı bazı yerlerde yavas olması ne bileyim belkide klavye ile oynadıgımdan böyledir acaba logitech kol alsam daha mı iyi oynarım die soruyorum kendime ama kesinlikle seneye pesi alacam bence fıfa çok çıldırtıcı bir oyun çok sinir bozucu tabi peste gibi ronaldo ile bütün takıma çalıp atıp gol atamıyon o tarafı iyi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17B5D9F8B -- 16 Şubat 2013; 23:39:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X