Şimdi Ara

PES 2013 OFFLİNE MASTER LİG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
37.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse açmayınca açayım dedim.Her sene farklı bi master lig düzeni bekliyoruz konami de her sene orta halli bi kaç yenilikle bize sunuyor.Ancak yenilkler de göze çarpıyor nesne alma bölümü değişik olmuş hoş duruyor sürekli futbolcuların morellerinin bozulması olayı bitmiş.bunun dışında kendim oyunun daha gerçekçi olması için lig yapısında değişikler yaptım fake takımları olabildiğince dahil olmayan liglere attım avrupa ligi takımlarına has bir lig tasarlayıp fenerbahçe yi aldım orjinal kadrolarla oyunuyorum.2.lige de seçilemeyen fazla kalan avrupa takımalarını attıım herhalde oradan fake takımlar üst sıralarda tamamlayamaz.ama bunu kupada halleddemedim yine garip takımlar geliyor eleyince onlarda gider.fenerbahçeyle tak takviye yaptım savunmaya kjaer i aldım 8.5 m€ ya.lige iyi başladık zirvede bayern münih var hemen arkasındayız tek mağlubiyeti anderlect karşısında aldım.3-1 le kötü oldu.Ayrıca beşiktaş çok iyi başladı oyuna.Alex içinde yorgunuk kartını aldım 50GP ye iyi geliyor Alex taşıyor takımı.

• PES 2012'de orjinal kadrolarla master lig oynanmıyordu galiba. 2013'de oynanıyor mu
  • pes 2012 de belli bir gp puanına alınabiliyordu.pes 2013 te direk oluyo iki seçenek halinde sunmuşlar.
  • SONUÇLAR...

• KADRO LİSTESİ

• LİG PUAN DURUMU

• GOL KRALLIĞI (SOW biraz tutuk başladı ama son maçta shaktara 2 gol attı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GALATASARAY DERBİSİNİ 1-0 ALDIK ZOR MAÇTI

• altyapı yine aynı oyuncular mı?aynı oyuncularsa niye shimuzu yu almadın
  • Beyler ben repack indirdim ,türkçe dili yok.2 saattir arıyorum bulamadım .Bi yardımcı olursanız
  • Sizdede başlarken 2. ligden mi başlatıyor.İspanya ligini seçtim ama 2. ligden başlattı.Önceden kendimiz seçebiliyorduk..
  • direk avrupadaki takımların liginden başlattı gp falan da istemedi.
  • Taktik nasıl arttırlıyor bilen var mı? Takım oyunu ile diye hatırlıyorum ancak o da artmıyor az çok ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Taktik nasıl arttırlıyor bilen var mı? Takım oyunu ile diye hatırlıyorum ancak o da artmıyor az çok ne yapabilirim?

taktiği arttıracak oyuncular transfer edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sorun orda eski oyuncuları gönderip yenilerini alınca takım oyunu düşüyor ve taktik azalıyor. Bir sürü oyuncu alıyorum ancak taktik düşük. Taktiği arttıracak oyuncu olduğunu hangi özelliğinden anlayabilirim?
  • beyler donanimdan oyunculara kişisel antrenmanlar eklediğimiz yerde 3. kutu kilitli.Bu kilit nasıl açılıyor?
  • Beyler masterligde taktik sürekli düşüyor oyuncuların takm oyunu hiç artmıyor bu oyunun hatasımı düzeltmenin yolunu bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla gelişim gösteren futbolcular kim arkadaşlar ?
  • master lig te takım seçip menejer olarak oynuyoruz ya, bize teklif geliyormu menejer olarak gel bizi çalıştır diye.

1 sezon bitirdim az sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

master lig te takım seçip menejer olarak oynuyoruz ya, bize teklif geliyormu menejer olarak gel bizi çalıştır diye.

1 sezon bitirdim az sıkıldım

Yok, gelmiyor.

Bu sene oyunu zorlaştırmışlar galiba normalde hilesiz hurdasız 16-17 yaşında keşfettiğim adamlar gelişerek tüm takımın overalli 109,105,104 en düşük kaleci 95-96 falan olurdu bu sene 2016'ya kadar geldim bu overallere çıkacak oyuncuya daha rastlamadım.Bir de bu "üst düzey" oyuncuları transfer etmek ne kadar zor yahu kulüpler sıralamasında 1.yim yine de oyuncular gelmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.