Şimdi Ara

PES 2013 OFFLİNE MASTER LİG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
37.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Káka

en fazla gelişim gösteren futbolcular kim arkadaşlar ?

Sanırım ilk sezondu alt yapıdan Niellendner diye bir oyuncu var OOS.Başlangıçta overalli 72 falandı şimdi 83 oldu sağ kanada çekince 89 oluyor şuan 23 yaşında.Bir de Nouhei diye bir stoper var bunu nereden aldığımı hatırlamıyorum ama şuan 95 overall yine 23 yaşında.Geçen sene bu tarz oyuncular daha fazlaydı şimdi bulmak zor anca bunları bulabildim ama böyle daha iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

Sanırım ilk sezondu alt yapıdan Niellendner diye bir oyuncu var OOS.Başlangıçta overalli 72 falandı şimdi 83 oldu sağ kanada çekince 89 oluyor şuan 23 yaşında.Bir de Nouhei diye bir stoper var bunu nereden aldığımı hatırlamıyorum ama şuan 95 overall yine 23 yaşında.Geçen sene bu tarz oyuncular daha fazlaydı şimdi bulmak zor anca bunları bulabildim ama böyle daha iyi ya

teşekkürler , ikisi de kadromda nouhei yi ilk 11 niellender a ise ara ara şans veriyorum , umarım bende de iyi bir gelişim gösterirler. Oyunculara özel antrenman yapılamıyor mu bu yıl bulamadım ben sadece antrenörün özelliklerini dağıtıyorsun galiba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

teşekkürler , ikisi de kadromda nouhei yi ilk 11 niellender a ise ara ara şans veriyorum , umarım bende de iyi bir gelişim gösterirler. Oyunculara özel antrenman yapılamıyor mu bu yıl bulamadım ben sadece antrenörün özelliklerini dağıtıyorsun galiba ?

Oyunculara özel antreman şöyle var; oyunda nesneleri görmüşsündür büyük ihtimal gp ile satın alınan onlardan alıp istediğine ekliyebiliyorsun istersen antreman istersen özellik falan, başka türlü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 1 Ekim 2012; 18:32:34 >

• chelsea ıle oynuyorum ılk sezon butun kupaları topladım 2. sezondayım ılk sezonda drogba ve diegoyu aldım su an takım mükemmel ötesi,diego + torres + mata +drogba gercekten müthiş oldu ,dieoyu mutlaka alın bazuka gıbı sutları var uzaktan hemde hızlı ben ustune bırde +5 sut gucu arttırıcı aldım super oldu kramponlarda cok onemlı herhalde 10 tane yenı krampon fılan almısımdır,bazı maclar maalasef satılık o tur macları zorla da olsa 5-4 fılan kazanabılıyorum ben atınca adamda atıyo golu bu arada profesıonal sevıyesınde oynuyorum su an lıg lıderıyım
  • Oynayacağımız ligi nasıl düzenleyeceğimizi bulamadım yardım edermisiniz...Örnek olarak ispanya liginde oynayacaksam manchester united,inter,milan,lyon, chelsea,liverpool gibi takımları ispanyaya taşımak ve bu şekilde oynamak istiyorum, pes 2010'da yapılıyordu ama burada bulamadım, yardım ederseniz sevinirim
  • editden ligi editleyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

chelsea ıle oynuyorum ılk sezon butun kupaları topladım 2. sezondayım ılk sezonda drogba ve diegoyu aldım su an takım mükemmel ötesi,diego + torres + mata +drogba gercekten müthiş oldu ,dieoyu mutlaka alın bazuka gıbı sutları var uzaktan hemde hızlı ben ustune bırde +5 sut gucu arttırıcı aldım super oldu kramponlarda cok onemlı herhalde 10 tane yenı krampon fılan almısımdır,bazı maclar maalasef satılık o tur macları zorla da olsa 5-4 fılan kazanabılıyorum ben atınca adamda atıyo golu bu arada profesıonal sevıyesınde oynuyorum su an lıg lıderıyım

öyle zevkli mi olur. al en güçsüz takımı birde batmamak için transfer yapamama ancak öyle başarı kaznırsan zevkli olur

• Yeni sezona gectim mata hazard su an 105 degere sahip resmen show yapiyorum ronaldoyu da aldim kulup su an 600 milyon euro +da 140 personele oduyorum acikcasi torresi bile yedek birakiyorum cok cekismeli maclar var gecen sezOnu 96 puanla kapattim gene butun kupalar bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes ligi
    Galatasaray
    Bütçe: 1.013.735.000 Euro
    Taraftar sayısı: 215.152
    Yıl : 05/09/2022

Kazandığı Kupalar;
    Pes Ligi Kupası, Uefa Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu

Genel oyuncu derecesi: 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 16 Ekim 2012; 23:15:10 >
  • Takım FB Süper lig yamasıyla oynuyom 4 . sezondayım sadece 5 tane maç geçtim gerilerini full kendin oynadım Diego ve Hazardı aldım. :)

2 Kere şele 1 kere Uefa 2 Kere Süper kupa kazandım .

Kadromu ve savemi en yakın zamanda sizinle paylaşırım . :)
  • nouhei (STP) yi ve memeti (SF) yi genç kadrodan aldım. 2016 yılındayım yaşları kaç oldu hatırlamıyorum ama nouhei 82-83 e doğru tırmanıyor, memeti de 80 oldu ama onunda şutları çok iyi aslanım, memati diyorum kendisine(diego yu transfer edemediğim için kıyaslayamıyorum ama ilk fırsatta parayı basıp alıcam )

bu arada italya ligi pescara yı çalıştırıyorum, ilk sene nerdeyse kimse gelmiyodu takıma (70'lik 1-2 isim alabildiydim) şimdilerde yeni yeni elemanlar yanaşıyor.
    drogba reenkarnasyona uğradı 69 overallı 16 yaşında, valla ben bişey yapmadım

oyunda başka takımlara gidememe büyük eksik artık pescara da sıkmaya başladı, keşke başka kulüplerden menejerlik için teklif gelse
    arkadaşlar konami ye yüklenelim bari 2014 de bunu eklesinler, bu kadar gerçiekçi bir oyunda çok büyük bir eksiklik, taktik gelişimi bende de çok yavaş hatta sabit gibi 67 ye fiksledi, kadro planında taktiklerde de oynamalar yapıyorum ama nafile sanırım başka bir derdi var o gelişimin

ayrıca m.city delirdi, kadro manyak (özellikle forvet hattı)

• Mesajı gönderirken hata olduydu, 2 kere göndermişim neyse
    konamiye mesaj atıyomuyuz beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pabpica -- 19 Aralık 2012; 11:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabpica

Mesajı gönderirken hata olduydu, 2 kere göndermişim neyse
    konamiye mesaj atıyomuyuz beyler

Bu konuda zaten herkes baskı yapıyor yinede bu sadece senin demenle olmaz. Forumların birlik olması lazım.
  • Dün girdiydim offical sitesine :) olmayan ingilizcemle bişiler yazıyim diye uğraştım ama sözlükten kelime bakmak için ekran değiştirdiğimde tüm yazdıklarım gittiydi
    1 gitti 2 gitti hatta 3 gitti bende vazgeçtim.
    demekki önce notepad e yazıp ordan kopyalıycakmışız

o zaman ingilizcesi güzel bi arkadaş buraya atacağımız notu yazsın bizde onu kopyalayıp gönderelim
    olmamı
  • Hollanda liginin gençleri bir başka beyler en kralını 5 milyon euroya kapatabiliyorsunuz bide naz yapma gibi bir durumları yok beceri kartı bakımından oldukça zenginler genel dereceleride 75den başlıyor
  • Beyler taktik düşüklüğü sorununu bende yaşıyorum, takım oyunu herkesin düşük ama sanırım dendiği gibi yeni oyuncularla alakalı, eski oyuncularımın teamwork u 60 civarı yeni gelenlerin 49 50 falan, zaman geçtikçe artıyor teamworkler ancak bu süreci hızlandırmanın bi yolu var mıdır, bilen gören bulan var mı ?
  • güncel

Varmı keşfettiğiz yeni oyuncular
  • Takip
  • Benim asıl merak ettiğim yapamadım adam satmak alt yaıdan alıyorum geliştiriyorum takım şuan mükemmel adamlar 100-109 arası ve oyuncu kartları çok iyi ama her transfer dönemi 2-3 kişi satabiliyorum neden daha fazla satamıyorum. bunun bir taktiği varmı yani ben adam geliştirip satmak istiyorum. mesela bi ara sf sıkıntısı vardı genç kadroya baktım hakan şükür var ve çok 200 kusur bin Euro du ucuz aldım 2 sezon oynattım ve mazadan gp ile güçlendirdim 2 sezon sonra 90 milyon euroya münihe sattım. bunun gibi transferleri hızlandınmanın yolu nedir? yani adamı güçlendirip çokmu oynatcam yoksa kulübedemi bejletcem anlamadım. bazı oyuncular var çok güçlü çok mükemmel oynuyor yaşı genç oyuncu katoloğu çok yüksek oynatsamda satılmıyor oynatmasamda satılmıyor. maaşları çok yüksel olduğundanmı bilemedim. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.