Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
61.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1.Lig'e Katıldım. Diger Arkadaslarda Katıldıgında Maclarımıza Başlayabiliriz. mambil ve egecan sizleri bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoqueCarsi

Arkadaslar 1.Lig'e Katıldım. Diger Arkadaslarda Katıldıgında Maclarımıza Başlayabiliriz. mambil ve egecan sizleri bekliyoruz :)

Ps3 tamirde olduğu için gelemiyorum. Geldiği gibi lige geliceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy96_sado

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

quote:

selam millet ne oluyor burada

takipteyim kardeşim haberin olsun

Oo sado kadro genisledi burda yakinda ligi baslaticaz tanisma kaynasma donemindeyiz... Tevez im nasil gozlerinden operim selam sole

eyvallah kardesım
    takıpteyım saglam adımlarla buyuyorsunuz

tevez'de dınamo gıbı calısıyor maasallah =))
    suanda ligde 5.yim mac eksıgımle kısmetse 2. olurum kolay maclar kaldı onlardan biride ONUR

iiymissin helal olsun

Tevez en iyi IF oynuyor solim sana.

Onur u averaj takimi yapmissin ummadik tas basini yarmasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

selam millet ne oluyor burada

takipteyim kardeşim haberin olsun

Oo sado kadro genisledi burda yakinda ligi baslaticaz tanisma kaynasma donemindeyiz... Tevez im nasil gozlerinden operim selam sole

eyvallah kardesım
    takıpteyım saglam adımlarla buyuyorsunuz

tevez'de dınamo gıbı calısıyor maasallah =))
    suanda ligde 5.yim mac eksıgımle kısmetse 2. olurum kolay maclar kaldı onlardan biride ONUR

iiymissin helal olsun

Tevez en iyi IF oynuyor solim sana.

Onur u averaj takimi yapmissin ummadik tas basini yarmasin

aynen kardeşim İF oynatıyorum iyi oluyor

asıl lige ne zaman başlıyorsunuz

• quote:

Arkadaslar 1.Lig'e Katıldım. Diger Arkadaslarda Katıldıgında Maclarımıza Başlayabiliriz. mambil ve egecan sizleri bekliyoruz :)

dostum ben 7 gibi girerim iftara kadar iftardan sonra da 9 gibi falan girerim haberleşiriz
  • ARKADASLAR,

AGUSTOS AYINDAKI LIGLER KIMLERIN EYLULDE BASLAYACAK GERCEK LIGE KATILACAGINI BELIRLEYECEK.

KIMLER KATILAMAYACAK????

1- MACLARINI TAMAMLAMAYANLAR. TAMAMLAMAK ICIN UGRASMAYANLAR...

2- COGUNLUK AKSAM 19-01 ARASI MUSAIT VE HAFTASONLARI. BU NEDENLE BU SAATLERDE UYGUN OLMAYANLAR ALINMAYACAK...

3- KURALLARDA DA BELIRTILDIGI GIBI... SIZE BIRI MESAJ ATIYORSA CEVABINI COK GECIKMEDEN VERMEK DURUMUNDASINIZ. KIMSE SIZINLE MAC AYARLAMAK ICIN PESINIZDEN KOSMAK DURUMUNDA DEGIL... HERKES KENDI MACLARI ICIN PLANLAMA YAPMAK ZORUNLULUGUNDS...

4- WHATSAPP KULLANANLAR COK KOLAY HABERLESIYOR. DIGERLERI COK GERIDE KALDI HABERLESMEDE. FORUMDAN PM ATILIYOR 10 SAAT SONRA HALA CEVAP YOK. WHATSAPP KULLANAMAYACAKSANIZ PM MESAJLARA HIZLI CEVAP VERMENIZ LAZIM

5-TOPLULUGA DIREK GIRIP MAC YAPMAYA CALISMAKTANDA ONCE WHATSAPP FORUM VE FACEBOOK U KULLANARAK KARSILIKLI HABERLESIN ONA GORE MAC SAATLERINDE ONLINE OLUN. HERKESIN SIZIN GIRDIGINIZ SAATTE ONLINE OLMASINI UMUT ETMEYIN...

BU BASIT DURUMA UYAMAYANLAR KUSURA BAKMAYACAK ARTIK...

• EWET ARKADAŞLAR 3.LİGDEN KİMLER GELİYO BU AKŞAM..
  • quote:

13 AGUSTOS HAFTASI DENEME LIGINE KATILACAK OLANLAR LUTFEN LISTEYE YAZSIN...

KATILIYORUM DIYIP SONRADAN MAZARETSIZ BIR SEKILDE KATILMASSA TRANSFERLI LIG E ALINMAYACAKTIR

13 AGUSTOS HAFTASI HAZIRLIK LIGINE KATILACAKLAR. (Takimlari kurayla belirlicem katilan sayisi netlesince)

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-
    Vs vs?????? Katilimci sayisinda sinir yoktur.

yaz benide :))

• quote:

1 - sertan napoli
    2 - mambil marsilya
    3 - egecan ?
    4 - POLAT / VALENCİYA
    5 - RoqueCarsi1903 ( Tolga ) - Tottenham
    6 - Ferhat Manchester City
    7 -

kura olmazsa man.city alırım
  • quote:

1 - sertan - galatasaray  
    2 - mambil marsilya  
    3 - egecan - ath madrid
     4 - F_BASRIK Arsenal guclu oldu degistirmek lazim
      5 - POLAT / VALENCİYA  
    6 - RoqueCarsi1903 ( Tolga ) - Tottenham  
    7 - seyyidkhan Juventus guclu oldu degistirmek lazim 
    8 - emre - fener 
    9- mert - m city guclu oldu degistirmek lazim 
    10- onur - bjk 
    11- ferhat - napoli
    Arsenal juventus ve m city takimlarinizi degistirin lutfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

quote:

13 AGUSTOS HAFTASI DENEME LIGINE KATILACAK OLANLAR LUTFEN LISTEYE YAZSIN...

KATILIYORUM DIYIP SONRADAN MAZARETSIZ BIR SEKILDE KATILMASSA TRANSFERLI LIG E ALINMAYACAKTIR

13 AGUSTOS HAFTASI HAZIRLIK LIGINE KATILACAKLAR. (Takimlari kurayla belirlicem katilan sayisi netlesince)

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-
    Vs vs?????? Katilimci sayisinda sinir yoktur.

yaz benide :))

Zaten ismim yazılı ama yinede yaz beni takımım atletico madrid.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilnegro

EWET ARKADAŞLAR 3.LİGDEN KİMLER GELİYO BU AKŞAM..

Ben varim kardesim . İftardan sonra insallah diger arkadaslar da gelirler kardesim.

• 2.ligden arkadaşlar maçlarımızı yapalım bugün . bu ara giremiyorum ps3e yurt dışından amcam geldi gidene kadar pek uğrayamam . cumartesi gecesinden sonra her saat onlineyim .
  • quote:

2.ligden arkadaşlar maçlarımızı yapalım bugün . bu ara giremiyorum ps3e yurt dışından amcam geldi gidene kadar pek uğrayamam . cumartesi gecesinden sonra her saat onlineyim .

12 agustos gece 24 00 a kadar maclarini bitirmen lazim ferhat

• dostlar benim bağlantıda bi sıkıntı var ama anlamadım oyundan düşüyorum sürekli online olamazsam kusura bakmayın oke
  • quote:

Orijinalden alıntı: mambil

dostlar benim bağlantıda bi sıkıntı var ama anlamadım oyundan düşüyorum sürekli online olamazsam kusura bakmayın oke

Tmm kardeşim düzelirse baglantı gece 12 gibi yapalım macımızı. 1.lig diger arkadaslar uygun olursa gece oynayalım ilk maclarımızı.
  • quote:

quote:

2.ligden arkadaşlar maçlarımızı yapalım bugün . bu ara giremiyorum ps3e yurt dışından amcam geldi gidene kadar pek uğrayamam . cumartesi gecesinden sonra her saat onlineyim .

12 agustos gece 24 00 a kadar maclarini bitirmen lazim ferhat

bugün girerim açık olan olursa yaparım yarın felan girmem mümkün değil sen nasıl tatile çıktın bende şu an öyle bişeyim ama tamamlarım sorun değil 12 ağustosa daha var 5 kişi bizim lig iç dış sahadan toplam 10 maç yapcam yaparım yani

• quote:

quote:

dostlar benim bağlantıda bi sıkıntı var ama anlamadım oyundan düşüyorum sürekli online olamazsam kusura bakmayın oke

Tmm kardeşim düzelirse baglantı gece 12 gibi yapalım macımızı. 1.lig diger arkadaslar uygun olursa gece oynayalım ilk maclarımızı.

walla anlamadım ya kablolu bağlandım yine koptu bağlantı.. bu arada ben dün 2. gruba girmiştim bugün 1. gruba da girmiş bulundum ortalık karıştı biraz ilgililerin haberi olsun :)
  • quote:

quote:

quote:

walla anlamadım ya kablolu bağlandım yine koptu bağlantı.. bu arada ben dün 2. gruba girmiştim bugün 1. gruba da girmiş bulundum ortalık karıştı biraz ilgililerin haberi olsun :)

mambil senle yapalım bugün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

Sen 2.Ligdesin Ferhat mambil 1.lige gecti. düzenleme yapildi. bi arka sayfada bakarsan yazıyor ligler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.