Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
61.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilnegro

quote:

Orijinalden alıntı: F.BASRIK

F__BASRIK 3-1 pegasus87
    F__BASRIK 0-3 pegasus87
    Diğer arkadaşları bekliyorum saat verirlerse sevinirim.

SAAT 9 İYİ MİDİR?

Açık olmaya çalışacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

2.LİGDEN dogi beyazatlızenci ve seyid maçlarımızı tamamlayalım . beyazatlızenciyle bugün maçımıda tamamlarım ahatipoğluyla maçımı tamamladım . beyazatlı zencide tamamlanır. seyid ve dogiden haber bekliyorum. bu arada dogi dün ben sizi bekledim maçınız bitsinde 2nizlede yapıyım diye ahatipoğluyla yaptım senle yapıcaktımki çıkmışsın insan bi haber verir. ben sizle maç yapmak için bekliyorum sizde beklemelisiniz yada haber verip çıkın . maç tamamlamak için girmişiz şurda .

Bana dün maç daveti yollayıp ben onayladığım da bi baktım maç iptal oldu yazısı geldi. Sonra bi baktım ki sen başka birisi ile maç yapıyorsun. 20 dk maç yapmanızı bekleyemem hocam kusura bakma. Maç yaptığım tüm arkadaşlarla randevulaşıp öyle yapıyoruz maçları. Whatsapp kullanırsan yararına olur
    Randevulaşıp bu dediklerini yapsam istediğini söyle. Ama bu şekilde hoş olmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilnegro

quote:

F__BASRIK 3-1 pegasus87
    F__BASRIK 0-3 pegasus87
    Diğer arkadaşları bekliyorum saat verirlerse sevinirim.

SAAT 9 İYİ MİDİR?

Açık olmaya çalışacam.

İSTERSEN 11 DE YAPALIM BENIM İÇİNDE DAHA İYİ OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

quote:

2.LİGDEN dogi beyazatlızenci ve seyid maçlarımızı tamamlayalım . beyazatlızenciyle bugün maçımıda tamamlarım ahatipoğluyla maçımı tamamladım . beyazatlı zencide tamamlanır. seyid ve dogiden haber bekliyorum. bu arada dogi dün ben sizi bekledim maçınız bitsinde 2nizlede yapıyım diye ahatipoğluyla yaptım senle yapıcaktımki çıkmışsın insan bi haber verir. ben sizle maç yapmak için bekliyorum sizde beklemelisiniz yada haber verip çıkın . maç tamamlamak için girmişiz şurda .

Bana dün maç daveti yollayıp ben onayladığım da bi baktım maç iptal oldu yazısı geldi. Sonra bi baktım ki sen başka birisi ile maç yapıyorsun. 20 dk maç yapmanızı bekleyemem hocam kusura bakma. Maç yaptığım tüm arkadaşlarla randevulaşıp öyle yapıyoruz maçları. Whatsapp kullanırsan yararına olur

ne gerek var ordayken randevulaşmaya ben 20 dakka sizi beklerken iyi naptın ps3ü kapatınca sanki . ben yukarda açıklama yaptım bu ara pek giremyorum dye dün senlede halletseydik az kalıcaktı maçım . bi haber vereblirdin . whatsappı kullanmak için tel lazım android kullanmıyorum tabletim var ama kablosuz nette değilim yakında geçicem o zaman kurarım ama bu ara böyle idare edicez . ne zaman müsaitsin senlede yapalım maçımızı . bu akşam olmuycam cumartesine kadar çünkü . senle tamamlarsam az kalcak maçım . bi seyid kalıcak bide beyazatlızenci. beyazatlı zencyel bitiririz o kolayda seyidden zor haber alıyorum .

• quote:

quote:

quote:

ne gerek var ordayken randevulaşmaya ben 20 dakka sizi beklerken iyi naptın ps3ü kapatınca sanki . ben yukarda açıklama yaptım bu ara pek giremyorum dye dün senlede halletseydik az kalıcaktı maçım . bi haber vereblirdin . whatsappı kullanmak için tel lazım android kullanmıyorum tabletim var ama kablosuz nette değilim yakında geçicem o zaman kurarım ama bu ara böyle idare edicez . ne zaman müsaitsin senlede yapalım maçımızı . bu akşam olmuycam cumartesine kadar çünkü . senle tamamlarsam az kalcak maçım . bi seyid kalıcak bide beyazatlızenci. beyazatlı zencyel bitiririz o kolayda seyidden zor haber alıyorum .

Tamam da yaklaşık iki saat falan orda oluyorum.Sabah erken kalkıp işe gideceğim için geç saatler de planlı olmam gerekli
    Akşam iftardan önce yada iftardan sonra yapabiliriz maçları(19.30-20.15 arası ve 21.15-23.30 arası)
    Bende and. kullanmıyorum. Ip 4s var ama şu anda kardeşimde,elimde nokia x3-02 var onda bile var whatsapp

• Bendede Nokıa 6700 classic var indirdim whatsapp ama desteklemiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da yaklaşık iki saat falan orda oluyorum.Sabah erken kalkıp işe gideceğim için geç saatler de planlı olmam gerekli
    Akşam iftardan önce yada iftardan sonra yapabiliriz maçları(19.30-20.15 arası ve 21.15-23.30 arası)
    Bende and. kullanmıyorum. Ip 4s var ama şu anda kardeşimde,elimde nokia x3-02 var onda bile var whatsapp

bendede nokia 5310 xpresmusic var yazıyorum ama çıkmıyo herhangi bi indirme olmuyo . varsa bildiğin bi link bu tel için at yolla indrip kurayım

• arkadaşlar cumartesi günü kesin online olurum ve tüm maçlarımızı yaparız kesin . şimdi gdiyorum cumartesiye kadar yokum . maçlarımızı tamamlarız sorun değil 13 ağustosa kadar zaman var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoqueCarsi

Bendede Nokıa 6700 classic var indirdim whatsapp ama desteklemiyor.

TOLGA FERHAT

WHATSAPP IN TELEFONLA ILGISI YOK. ISLETIM SISTEMI ONEMLI DAHA COK. BAKIN WHATSAPP IN SITESINE GIRDIM ASAGIDAKILER YAZIYOR. YANI ISLETIM SISTEMINIZIN VERSIYONUNU GUNCELLERSENIZ CALISIR.

HERHANGI BIR SEKILDE INTERNETE GIREBILEN TUM TELEFONLARDA CALISSIN DIYE YAPMIS ADAMLAR OLAYI.

Whatsapp.com a girin cozumu bulursunuz !!!!
    Bakin listede 6700 var 5320 de var turkiye versiyonu 5310 dur onun.

Symbian: X7 · E6 · N8 · C6 · C7 · E7 · 500 · 600 · 603 · 700 · 701 · 808S60 5th edition: Nokia 5800 · Nokia 5530 · Nokia 5230 · Nokia 5233 · Nokia 5235 · Nokia N97 · Nokia N97 mini · Nokia X6 · Nokia X5-01 · Nokia C6 · Nokia C5-03 · Samsung i8910 Omnia HD · Sony Ericsson Satio · Sony Ericsson Vivaz · Sony Ericsson Vivaz ProS60 3rd edition: Nokia 5700 · Nokia 6110 · Nokia 6120 · Nokia 6121 · Nokia 6124 · Nokia 6700 · Nokia 6290 · Nokia E51 · Nokia E63 · Nokia E66 · Nokia E71 · Nokia E90 Communicator · Nokia N76 · Nokia N81 · Nokia N81 8GB · Nokia N82 · Nokia N95 · Nokia N95 8GB · Nokia 5320 · Nokia 5630 · Nokia 5730 · Nokia 6210 · Nokia 6220 · Nokia 6650 fold · Nokia 6710 Navigator · Nokia 6720 · Nokia 6730 · Nokia 6760 Slide · Nokia 6790 Surge · Nokia C5 · Nokia E52 · Nokia E55 · Nokia E72 · Nokia E73 · Nokia E75 · Nokia E5 · Nokia N78 · Nokia N79 · Nokia N85 · Nokia N86 8MP · Nokia N96 · Samsung GT-i8510 · Samsung GT-I7110 · Samsung SGH-L870 · Samsung SGH-G810 · Samsung SGH-iNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 8 Ağustos 2012; 20:03:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F__BASRIK 3-1 pegasus87
    F__BASRIK 0-3 pegasus87
    F__BASRIK 1-1 Halilnegro
    f__basrık 1-0 Halilnegro

POLATYİĞİTDOĞAN yarın uygunsa 2:30'da gelebilirsen maçımızı yapalım ya da bu gece müsaitsen de yapabiliriz.
  • onurgulsen dostum yarın akşam senle olan maçlarımızı yapalım tmm
  • Bugün ki maçlarım skorları
    mambil 2-3 merdozer
    merdozer 0-1 mambil
    Onurgulsen 3-4 merdozer
    Toplam sonuç 6 maç 12 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiz işler bunlar -- 9 Ağustos 2012; 2:06:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mambil sende whatsup kullaniomusun maclarimizi Yapalim taro. Aksam Ben gec saatte online olurum musait olursan

• quote:

arkadaşlar cumartesi günü kesin online olurum ve tüm maçlarımızı yaparız kesin . şimdi gdiyorum cumartesiye kadar yokum . maçlarımızı tamamlarız sorun değil 13 ağustosa kadar zaman var daha

bu aksam onlıne olursan yapalım bı tek senle macım kaldı benım ozelden sana telefon numaramı verıcem haberlesırız
  • ARKADAŞLAR, EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR MAÇLARINIZI TAMAMLAYINIZ. YARIN MAÇLAR BİTTİKTEN SONRA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLECEKTİR.

• quote:

F__BASRIK 3-1 pegasus87
    F__BASRIK 0-3 pegasus87
    F__BASRIK 1-1 Halilnegro
    f__basrık 1-0 Halilnegro

POLATYİĞİTDOĞAN yarın uygunsa 2:30'da gelebilirsen maçımızı yapalım ya da bu gece müsaitsen de yapabiliriz.

BU AKŞAM İFTARDAN SONRA TAMAMLAYABİLİRİZ MAÇLARI SAATTE ANLAŞALIM DA SIKINTI OLMASIN SONRA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN

quote:

F__BASRIK 3-1 pegasus87
    F__BASRIK 0-3 pegasus87
    F__BASRIK 1-1 Halilnegro
    f__basrık 1-0 Halilnegro

BU AKŞAM İFTARDAN SONRA TAMAMLAYABİLİRİZ MAÇLARI SAATTE ANLAŞALIM DA SIKINTI OLMASIN SONRA.

Saat en geç 10'a kadar biteribilirsek iyi olur.Gündüz girebilme ihtimalin varsa da yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

ARKADAŞLAR, EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR MAÇLARINIZI TAMAMLAYINIZ. YARIN MAÇLAR BİTTİKTEN SONRA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLECEKTİR.

Bugün ps3 yanındaysa senle olan maçları tamamlayalım dostum olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

quote:

ARKADAŞLAR, EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR MAÇLARINIZI TAMAMLAYINIZ. YARIN MAÇLAR BİTTİKTEN SONRA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLECEKTİR.

Daha alamadım ps3'ü. Yani lig'ten çekildim. Ama kuralar ile kuralları düzenleyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

quote:

Daha alamadım ps3'ü. Yani lig'ten çekildim. Ama kuralar ile kuralları düzenleyeceğim.

O zaman sen hükmen mağlup mü sayılacaksın ? Eğer öyle olursa onurgulsen ve sen eleneceksiniz sanırım .

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.