Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
61.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda, 33 , ankara, istakoz , ahatipoglu , satış temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

quote:

quote:

Topluluktaki arkadaşlardan özür dilerim babam geldiği için çıkmak zorunda kaldım

nasıl yani?

Toplulukta ilk maçımı yapmıştım 3 kişi olduğumuz için bekliyordum daha sonra babam geldi ben de arkadaşlara yazdım babam geldi çıkıyorum falan diye bu kadar

Bende topluluktan çıkıcaksın zannettim.

Hocam daha yeni girdim ne çıkması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam arkdaşlar o zaman yeni bi lig kuralım . real ve barça olmasın yada milli takımlardan oluşan bi lig oluşturabliriz . uyar mı ? real ve barça işe girince olmuyo . yada herkesin ayrı bi takımı olsun .
  • Şifre değiştimi giriş yapamıyorum
  • arkdaşlar yeni lig kuralım daha dengeli ve güzel maçlar olsun . real ve barça olmasın . ya milli takım yada normal kulüp olarak yapalım .
  • Benim imza olayıda bir türlü olmadı bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Benim imza olayıda bir türlü olmadı bu arada

sana gelen mesajdaki imzayı seç kopyala sonra profile tıkla imza bölümüne yapıştır yap alta in tamama bas halloldu bu iş
  • Sonunda eklendi imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 4 Ağustos 2012; 0:31:12 >
  • Macları bu saatlerde yapsak olmaz mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8mileferhat

quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus87

Toplulukta Transferli lig yapılabiliyor mu ?

3 eylülde transferli lig yapıcaz ya okumuyo musun ilk sayfadaki kuralların oldğu yeri . şimdilik kaynaşıyoruz . girenler belli . sadık olanlarla transferli lige başlıycaz işte

.Ben Transferlerin nasıl yapılacağını sordum arkadaş açıklamış.http://pesdb.net/
  • quote:

Macları bu saatlerde yapsak olmaz mı

Bence de bu saatler uygun.Normal lig için Real ve Barça neden istek kabul edilmiyor.Bir oyun için oyundan anlayan amator lig takımıylada şampiyon olur.
  • Haftasonu cumartesi hariç mümkün değil benim için sabah erkenden işe gidiyorum çoğunluk bu saatleri istiyorsa ben katılamam üzgünüm
  • arkadaşlar iyi günler ben de topluluğa üye olmak istiyorum topluluk kurallarını okudum ve onaylıyorum ismim muhammet 26 yaşındayım istanbuda yaşıyorum nickim mambil veteriner hekimim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mambil

arkadaşlar iyi günler ben de topluluğa üye olmak istiyorum topluluk kurallarını okudum ve onaylıyorum ismim muhammet 26 yaşındayım istanbuda yaşıyorum nickim mambil veteriner hekimim..

Size gerekli mesajları attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mambil

arkadaşlar iyi günler ben de topluluğa üye olmak istiyorum topluluk kurallarını okudum ve onaylıyorum ismim muhammet 26 yaşındayım istanbuda yaşıyorum nickim mambil veteriner hekimim..

aramıza hos geldın kardeşim....
  • Arkadaşlar selamlar onurgulsen10 isimli kullanıcı adım capricorn06 olarak değişti bilginize.......
  • ARKADAŞLAR MERHABA,

ŞU TAKIM SEÇME OLAYINI HALLEDEIM DERIM BEN ÇÜNKÜ DÜN AKŞAM SIKINTI OLDU GALIBA BIRAZ. BEN BARCAYI ALMISTIM TA DOGI1097 ALMAK YASAK DEMISTI ONDAN. ONUDA BI BELIRLESEK GUZEL OLUR ARKADASLAR. HANI KIMSEYI ISTEMEDEN DE OLSA KIRMAK ISTEMEM. KURALLAR BELLI

SEVGI VE SAYGI OLMALI.....
  • Arkadaşlar ben bu akşamki lig için 12 tane takım çıkardım. Bu takımları yazıcağım eğer başka önerileriniz olursa değerlendirilir. Bu takımları lige katılacak kişilere göre kura çekiceğim bu takımlara göre yeni bir lig kurulacaktır ve herkes o takımla lige katılmalıdır.
    Kura akınsoft kura programı ile çekilecektir.
    Işte takımlar:

Udinese

Benfica

Porto

Atletico Madrid

Valencia

Lazio

Napoli

Liverpool

Tottenham

Paris St Germen

Lyon

Marsilya

Evet arkadaşlar takımlar bunlardır kuralar bu takımlara göre çekilecektir takımlarda değişiklik yapılabilir.

Katılımcılar:
    1-egecan23

2-POLATYİĞİTDOĞAN

3- mambil

4- Pegasus87

5- ahatipoglu

6- seyyidkhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecan23 -- 4 Ağustos 2012; 22:12:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN

ARKADAŞLAR MERHABA,

ŞU TAKIM SEÇME OLAYINI HALLEDEIM DERIM BEN ÇÜNKÜ DÜN AKŞAM SIKINTI OLDU GALIBA BIRAZ. BEN BARCAYI ALMISTIM TA DOGI1097 ALMAK YASAK DEMISTI ONDAN. ONUDA BI BELIRLESEK GUZEL OLUR ARKADASLAR. HANI KIMSEYI ISTEMEDEN DE OLSA KIRMAK ISTEMEM. KURALLAR BELLI

SEVGI VE SAYGI OLMALI.....

Hocam yeni mesajıma baksana takımları belirledim.

• quote:

Arkadaşlar ben bu akşamki lig için 12 tane takım çıkardım. Bu takımları yazıcağım eğer başka önerileriniz olursa değerlendirilir. Bu takımları lige katılacak kişilere göre kura çekiceğim bu takımlara göre yeni bir lig kurulacaktır ve herkes o takımla lige katılmalıdır. Işte takımlar:
    Bayern Münih

Benfica

Porto

Atletico Madrid

Valencia

Lazio

Napoli

Liverpool

Arsenal

Manchester United

Lyon

Marsilya

Evet arkadaşlar takımlar bunlardır kuralar bu takımlara göre çekilecektir takımlarda değişiklik yapılabilir.

MESAJINI GÖRDÜM KARDEŞİM...

ASLINDA M.UTD İLE ARSENALIM-N YERINE BASKA TAKIM MI KOYSAN ACABA ? BAKTIĞIN ZAMAN DIGER TAKIMLAR DENGELI GIBI. BELKİ BİR VALENCİYA YADA O AYARDA BI TAKIM OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM BEN.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.