Şimdi Ara

PES 2013- ONLINE TRANSFERLİ LİG - KATILMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR (PS3) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.239
Cevap
12
Favori
61.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayern münihi çıkar yerine diğer takımlar gücünde takım koy egecan . sonrada kura çek . kurayla çekilirse kimse niye ben buyum felan demez . ara sıra böyle kuralarala yapalım herkes istediğini alıp girdiğinde bişey çıkmıyo ortaya milanmış felan herkes onlara koşuyo. bu tarz kuralarla oynarsak böyle alışırız ve her zaman adil olur tabi takımların güçleri böyle eşit oldukça ;) bayern münih çıksın yerine başka bi takım koyulsun . uefa avrupa ligi gibi olur işte ya . kuraları çek yaz buraya hocam . kesin katılacaklar belli olsun . ben kesin katılcam yarın . 4 kişi daha var kurayı çek koy .
  • City,Chelsea yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

City,Chelsea yok

Hocam geliceksen yazıyorum seni lige.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lige katilamayacagim ama diğer liglerde inter de olsun Bayern Lazio Napoli psg ye iyi uyar arsenal Liverpool da varken Marsilya yerine inter olsun

• egecan dostum ben katıldım topluluğa bana burdan haber edin başlayacağınız zaman ok 1-2 maç yaparım gidene kadar ok
  • Arkadaşlar kuralar çekildi sonuçlar şu şekilde:

POLATYİĞİTDOĞAN............................. TOTTENHAM

MAMBİL............................................. MARSİLYA

AHATİPOGLU..................................... NAPOLİ

EGECAN23........................................ LAZİO

PEGASUS87...................................... PORTO

SEYYİDKHAN.................................... BENFİCA

Evet arkadaşlar yavaş yavaş topluluğa girmeye başlıyalım. Ligin adı AVRUPA LİGİ olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaşlar kuralar çekildi sonuçlar şu şekilde:

POLATYİĞİTDOĞAN............................. TOTTENHAM

MAMBİL............................................. MARSİLYA

AHATİPOGLU..................................... NAPOLİ

EGECAN23........................................ LAZİO

PEGASUS87...................................... PORTO

SEYYİDKHAN.................................... BENFİCA

Evet arkadaşlar yavaş yavaş topluluğa girmeye başlıyalım. Ligin adı AVRUPA LİGİ olucaktır.

Guzel kura herkeze badarilar...

• Arkadaslar planlamamiz su sekilde olacak

13 AGUSTOS HAFTASI NORMAL TAKIMLARLA TRANSFERLI LIG BENZERI BIR LIG YAPACAGIZ. TAKIM KADROLARI HARIC HERSEY TRANSFERLI LIG GIBI OLACAK. SIZ DE BUNDAN SONRA NASIL OYNAYACAGIMIZI, PUAN TABLOMUZU NASIL TUTACAGIMIZI FLN OGRENECEKSINIZ BOYLECE. ASIL LIG ONCESI HAZIRLIK OLACAK.

3 EYLULDE DE TRANSFERLI LIG BASLAYACAK.

bu pes in kendi lig olusturma olayi cok sorun yarattigi icin biz herseyi kendimiz yapicaz (ben hazirladim herseyi) Onur la daha once baska toplulukta kullandikbu sistemi gayet guzel oldu. Orda da ben kurmustum sistemi.

Yani gayet guzel bir manuel puan tablomuz olucak internette herkes girip bakabilecek. Tum mac sonuclari gorulebilecek. Hatta averajlar attigi yedigi vs vs detaylar bile olacak.

Anlattiklarimin hepsini 3 ay denedik gayet guzel oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 5 Ağustos 2012; 11:10:35 >

• 13 AGUSTOS HAFTASI DENEME LIGINE KATILACAK OLANLAR LUTFEN LISTEYE YAZSIN...

KATILIYORUM DIYIP SONRADAN MAZARETSIZ BIR SEKILDE KATILMASSA TRANSFERLI LIG E ALINMAYACAKTIR

13 AGUSTOS HAFTASI HAZIRLIK LIGINE KATILACAKLAR. (Takimlari kurayla belirlicem katilan sayisi netlesince)

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-
    Vs vs?????? Katilimci sayisinda sinir yoktur.

• Doğan varım diyor
  • arkadaşlar iyi günler ben de topluluğa üye olmak istiyorum topluluk kurallarını okudum ve onaylıyorum. egecan23 sana özel msj attım.

sizlerde bilin arkadaslar ismim tolga yaş 24 istanbuldayım ünw yeni bitti kısaca ögrenciyim. genelde onlineyim ( gecleri özellikle ) PSN : RoqueCarsi1903

umarım katılırım aranıza teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1977

13 AGUSTOS HAFTASI DENEME LIGINE KATILACAK OLANLAR LUTFEN LISTEYE YAZSIN...

KATILIYORUM DIYIP SONRADAN MAZARETSIZ BIR SEKILDE KATILMASSA TRANSFERLI LIG E ALINMAYACAKTIR

13 AGUSTOS HAFTASI HAZIRLIK LIGINE KATILACAKLAR. (Takimlari kurayla belirlicem katilan sayisi netlesince)

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-

Tabikide abi yaz beni.

• quote:

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-

Bence takımlar kurayla olmasa daha iyi olur.Herkesin tarzına uygun bir takım var.Beni de yaz lige .Kura iptal olursa FB yi alıyorum..

PSN :emre1187

• quote:

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-

Beni de yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lutfen katilanlar adini listeye yazsin ve almak istedigi takimi. Takimlar dengeli olursa isteye takimini veririz ozaman. ( real barca milan man un. Inter bayern chelsea gibi takimlar yok)

1- sertan - napoli
    2 -

• quote:

Lutfen katilanlar adini listeye yazsin ve almak istedigi takimi. Takimlar dengeli olursa isteye takimini veririz ozaman. ( real barca milan man un. Inter bayern chelsea gibi takimlar yok)

1- sertan - napoli
    2 -

dostum beni de yaz
    mambil - marsilya
  • Maç yapalım yok mü oynayan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Bende Varım . 19.00 Gibi Topluluga Üye olup aktif olucam

Tolga : Tottenham uygunsa tabi.
  • Listeye adinizi yazin derken siz yazin demek istiyorum listeye. Benide yaz diye mesaj atmayin lutfen. Butun mesajlari takip edememki di mi?

1 - sertan napoli
    2 - mambil marsilya
    3 - egecan ?
    4 -
    5 -

• quote:

1- Sertan
    2 - ?
    3-
    4-

BEN DE VARIM BENI DE YAZ. BİRDE HANGI TAKIMLAR OLACAK YADA OLMAYACAK ONLARIDA BELIRLERSEK IYI OLABILIR.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.