Bildirim
pes 2013 pc ps3 farkı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyun adı üstünde ps oyunu.Yani pc'de oynadığın ancak tatmin eder ps'de oynadığının yerini tutamaz.:) -
2010-2011-2012 yi PC de oynadım hep. 2013 üde PC de başladım oynamaya ilk çıktığından beri. Şimdi PS3 de bir arkadaşla kapışıyoruz ama bana oyun farklı geliyor. sanki bilgisayarda oyun daha hızlı ve daha akıcı. PS3 de oynarken ağır geliyor oyun, konu hakkında yorumu olan? -
Arkdaşlar bu konuyu bende merak ediyorum pes2013 ü pc ortamında sonderece hızlı tepkime süreleri komutları anında algılamayla oynayabiliyorken ps3 te arkadaşla oynarken hem oyun kasılıyor hem tepkimeler geç hemde ikimizden birinin kolu daima diğerinden geç algılıyor yani iki kol aynı tepkimeleri vermiyor neden acaba ? -
Arkadaslar subat ayinda sordugum soruyla ilgili bir fikri olan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X