Bildirim
PES 2013 (PS3 ANA KONU) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ronaldoya özel animasyonlar olmalı zaten nede olsa pesın kapak yıldızı -
Yıllardır Pes oyuncusuyum hepsini oynadım. Online de oynadım. Arkadas bir türlü kontrolü bana vermiyor. Sacma sapan yerlere paslar atılıyor. ara paslar vs.. de duruma göre gidiyor. Futbolcuların top kontrolleri zaten sacma sapan. Saganın dısına giden adamı kontrol etmek zaten imkansız.. daha cok eksigi var. Pes 2013 te düzeltmiş olurlar da keyifle oynarız inşAllah. Yok düzeltmedilerse Fifaya alısmaya calıscam artık. Bekleyip görcez hep birlikte -
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Ben pes 2012 'yi pcde oynuyorum zaman zaman yazarım gerek yapay zekası gerek taktik ayarlarının sahaya yansıması , gerek script gerekse pozisyon çeşitliliği bakımından tartışılamicak seviyede üst düzey bir oyun. Tek ve önemli bir eksikliği oyuncu kontrollerinin akıcı olmayışı zaten bundan dolayı insanlar 10dk oynayıp olmamış diyor halbuki 10 maç yapsa bu eksikliğe rağmen ne derece keyif verdiği görülebilir. 2013 için çok umutluyum gerçekten çünkü 2008'den beri onlarca büyük eksikliği ve saçmalıkları toparladılar son bir kaç şey kaldı onlarıda halletsinler tekrar pes forever.
Sirf boyle dusundugum icin ps3 de fifa 08 den beri oynadigim fifa 12 yi almadim ve pes 12 aldim sadece pes oynamak icin almadim fifayi...aylardir saatlerce oynadik cok eglendigimiz zamanlarda oldu ama oyunun gercekten sacma oldugu kanaatine en fanatik pesci arkadasim bile onayladi pesin yapacak o kadar isi var ki anlatmakla bitiremem burda eglenmek ve arcede takilmak istiyen varsa alsin yoksa kaldir at...
-
Her yil oldugu gibi bu yilda sadece pes olacak evimde ;) -
2012deki baslıca sorunlar;
Lag- baglantı
Lisans
Spikerler
Taraftar-tezahurat sesleri
Bunlar düzeltilirse tadından yenmez,, -
24 Nisan'da debut trailer yayınlanıcakmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erbaa82
Lisansı geçtim yamalarla filan hallediliyor ama şu akıcılığı nasıl sağlarlar bilmiyorum, oyuncu kontrollerinde özgür hissetmiyorum kendimi, bakalım bu sene ne olacak...
Playstation ve yama derken? -
quote:
Battlefield'ın trailer'ındaki müzik gibi olmuş güzel ama beğendim sonunda şimşekler çakıyor sanırım bu oyun yıkıcak ortalığı
Her sene o ümitle bekliyoruz ama sonuç hüsran. -
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
Battlefield'ın trailer'ındaki müzik gibi olmuş güzel ama beğendim sonunda şimşekler çakıyor sanırım bu oyun yıkıcak ortalığı
Her sene o ümitle bekliyoruz ama sonuç hüsran.
Millet pes 12 yerine pes 10 oynuyor cafelerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
Her sene o ümitle bekliyoruz ama sonuç hüsran.
Aynen moruk tam istenilen seviyeye ulaşamıyor bir türlü yukardada yazmıştım oyuncu kontrollerindeki akıcılık vasat olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum hele ki Fifa oynayıp sonra Pes açınca anlıyorsun. Sanki bir bozukluk var gibi oyuncu kontrolleri %50 de bırakılmış yarım bir halde tamda tarif edemiyorum Doğru dürüst istediğin şeyleri yapamıyorsun bunun dışında defans sistemide vasat Yalnız taktik - yapay zeka ve script konusunda Fifa'nın fazlasıyla önünde tabi bu benim görüşüm. Fifa kadar akıcı, özgür ve gerçekçi bir kontrol sisteminin geldiği yıl Pes'in patlicağı yıl olur.
-
Türkiye ligi bu sefer lur umarım :/ (sene olmuş 2012 biz halen ligimiz olsun diye umut ediyoruz ) -
Yeni Vidyo 24 Nisanda.
Son yıllarda FIFA serisi karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan PES serisi, bu yıl oldukça iddialı hamleler yapacak gibi görünüyor.
Yıllardır ilk kez yeni sürümün tanıtım videosunu bu kadar erken yayımlayan Konami, "Sözler boştur, önemli olan sahada ne yaptığındır." cümlesiyle rakibine de bir gönderme yapmayı ihmal etmemiş.
Ayrıca videoda da görebileceğiniz gibi, yeni bir videonun daha 24 Nisan tarihinde yayımlanacağı belirtilmiş.
http://shiftdelete.net/pes-2013un-ilk-tanitim-videosu-36559.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Nisan 2012; 14:39:07 >
-
---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 21 Nisan 2012; 16:50:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trickmaster10
quote:
Lisansı geçtim yamalarla filan hallediliyor ama şu akıcılığı nasıl sağlarlar bilmiyorum, oyuncu kontrollerinde özgür hissetmiyorum kendimi, bakalım bu sene ne olacak...
Playstation ve yama derken?
Yama yapılıyor ps 3'e logo, forma, yani İngiltere ligi full oluyor yamayla, hem de online'da de geçerli oluyor logo, forma yamaları PES'te... -
quote:
quote:
quote:
Yama yapılıyor ps 3'e logo, forma, yani İngiltere ligi full oluyor yamayla, hem de online'da de geçerli oluyor logo, forma yamaları PES'te...
Resmi update'den bahsediyorsun heralde.. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yama yapılıyor ps 3'e logo, forma, yani İngiltere ligi full oluyor yamayla, hem de online'da de geçerli oluyor logo, forma yamaları PES'te...
Resmi update'den bahsediyorsun heralde..
Hayır ya resmi updatede hiç ingiltere ligini full yapabilirler mi sence ? Yapsalar zaten baştan yaparlar PES için yama yapan yerler var onlar yayınlıyorlar sen indirip USB ile ps 3'e atıyorsun, logolar, formalar full oluyor, online'da da geçerli oluyor bu...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayır ya resmi updatede hiç ingiltere ligini full yapabilirler mi sence ? Yapsalar zaten baştan yaparlar PES için yama yapan yerler var onlar yayınlıyorlar sen indirip USB ile ps 3'e atıyorsun, logolar, formalar full oluyor, online'da da geçerli oluyor bu...
FIFA'DA böyle bişey yok
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
FIFA'DA böyle bişey yok
FIFA'da yamayı ne yapacaksın zaten bütün ligler var ki, Türkiye ligi de bu yıl olmadı sadece..., bir de sadece logo ve forma yaması yapılıyor, mesela FIFA'da Türkiye ligi ve takımları resmi olarak yer alamasa garip garip isimlerle yer alsa , o şekilde FIFA'ya da forma, isim, logo yaması yapılabilirdi, PES'te İngiltere Ligi takımları yer alıyor iş sadece, logo, forma ve isim yamasına kalıyor , neyse onun için PES'te lisans işini pek takmıyorum oynanabilirlik ve atmosferi düzeltsinler yeter...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
FIFA'DA böyle bişey yok
FIFA'da yamayı ne yapacaksın zaten bütün ligler var ki, Türkiye ligi de bu yıl olmadı sadece..., bir de sadece logo ve forma yaması yapılıyor, mesela FIFA'da Türkiye ligi ve takımları resmi olarak yer alamasa garip garip isimlerle yer alsa , o şekilde FIFA'ya da forma, isim, logo yaması yapılabilirdi, PES'te İngiltere Ligi takımları yer alıyor iş sadece, logo, forma ve isim yamasına kalıyor , neyse onun için PES'te lisans işini pek takmıyorum oynanabilirlik ve atmosferi düzeltsinler yeter...
Haklısın inş fifa 13'te adam akıllı türkiye ligi olur stadlarda eklenir..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X