Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa serisi ne kadar 09 dan bu yana benim için ne kadar kötüye gittiyse, pes seriside minik olsa bi gelişim gösterdi.. bu sene fifadaki o saçma kaçan pozisyonlar ve tek atakda gol yemen ve sinir harbi oluşturması beni oyunu silip hadi bakalım pes 12 ye geçelim dedirtti.. şöle bi 20-25 maç yaptığımı farz etsem tüm modlarda sonuç olarak yapacağım yorum birazcık abartılı olsada; hani o içindeki kullanma kılavuzunu kutusu ile beraber bi şekilde kıvırıp bi tarafıma monte etseler oynamam pes mes :) ve fifada aynı golleri atmayada o kadar razı oldumki anlatamam.. fifada sinir olmak bile mutlu etti beni o derece.. o yüzden pes 2013 için umutlu olanlar ve animasyonlarda gerçekten yenilik bekleyenler, bence pes10,11,12 konularınada aynı şeyleri yazmayanlardır :)
  • PES umarım toparlar ve eski oynanış kalitesine ulasır PES 3 den PES 6 ya hatta pes 2008 e kadar kim PES oynamıyordukı, sımdı Fifa gercekten oynanış ,carpısma motoru, spiker,taraftar sesi ,online ,grafik, bakımından oldukca onde oynayıcı sayısı vesatıslarda bu yonde zaten PES yapımcılarıda bunu kabul etmıs durumda.

Fifada ayrıntılarda oyuna zevk katıyor en onemlılerınden bıtanesı Gol attıktan sonra oyuncunun kontrolunu gol sevıncını sızın oynamanız Pes oynayanlarda bu olsun isterdi sanırım.

Bana gore
    1 PES herzaman efsane ancak koklu bır oyun motoru degısımı gerekıyor fifa hep ustune koyarken pes yerınde hep aynı gıdıyor.
    2. Lisansları alması lazım kac sene oldu oynayanlar zaten ps3 ve xboxda oynuyor yama vss ile degıl orjınalınde zaten bu lisans takım oyuncu adları vss olması gerekıyor
    3. Spikerler cok agır ve heyecansız mutlaka degısmelı hatta oyunun Turkce oldugu gıbı konami spikeride Türkçe yaparsa Türkiyede oyunun satısı fazlasıyla artacaktır eger kaliteli isimlerle spikerlik calısması yapılırsa fifa ile beraber pesi sırf bu yuzden alabılırım.
    4.Online modlar 22 kişinin aynı anda online oynaması tıpkı fifada oldugu gibi olmalı ve sorunsuz oynanmalı

Şampiyonlar ligi , Uefa , Libertodores gibi en prestijli kupa macları turnuvalar PES de Fifanında en buyuk eksiği bu bu modlarda online turnuvalar yapıp kupa almak bi amaç ugruna oynamak gercekten zevkli. Fifada hergun forumda şampiyonlar ligi grubu vss denıyor friendly maclar yapılıyor yenen yenenle yapıyor yani kandırmaca olmayan kupanın turnuvanın macları Fifa bu turnuvalarıda Pes le beraber alabılırse cok iyi olur.

PES umuttur

• Türkiye saati ile 14:00 sularında yeni trailer gelicek galiba
  • Neogaf forumundan yakin markaj yapabilirsiniz buyrun.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=470984

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ağustos 2012; 20:49:12 >
  • PES 2013 Official Site

http://www.konami-pes2013.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Neogaf forumundan yakin markaj yapabilirsiniz buyrun.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=470984

ronaldonun meşhur koşu stilini sonunda peste yapıcak anlaşılan
  • Yeni vidyo suan geldi.

Buyrun taze taze.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Nisan 2012; 13:06:51 >
  • Etkilendim. Umut verici bir trailer

•  PES 2013 (PS3 ANA KONU)

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

• Ten kaplama ve forma kalitesindeki muazzamlığa bakarmısınız baya oha oldum

PES 2013 (PS3 ANA KONU)
  • Arkadaslar asagida paylasacagim linkde bir kac bilgi var sanirim ama ingilizce.

PES 2013 returns to its roots this autumn: first media

http://www.vg247.com/2012/04/24/pes-2013-returns-to-its-roots-this-autumn-first-media-inside/
  • İngilizcem çok iyi değildir ama anladığım kadarını kısaca yazayım.

Oynanabilirliğe yeni bir boyut getirdiklerini , takıma alınan yeni çalışanlar sayesinde heycan verici fikirler geliştirildiğini ve oyuna yen bir soluk katıldığını , ne demek istediğimizi önümüzdeki aylarda görüceğimiz yazılmış. Bunun dışında %100 özgür kontrol - dinamik ilk dokunuşlar ve full manuel pas - şut. Kalecilerde çok büyük değişiklik var, ProActive AI olarak tanılılıcak yeni Ai sistemi ve oyuncuların bireysel unsur etkileri. Şimdilik bu kadar
  • PES 2013 ilk Detaylar:

Arkadaslar ilk detaylar gelmis ingilizce cevirebilecek olan varmi linkdeki butun bilgileri.

Kaynak:

http://www.computerandvideogames.com/344909/pes-2013-first-details-series-returning-to-its-roots/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Nisan 2012; 13:43:39 >
  • PES FullControl (PES FC): Never before has a football game offered such a level of control over the way it is played:

Total Freedom of Control: Pro Evolution Soccer introduced the concept of freedom of movement, the new 'PES FC' in PES 2013 goes further with total freedom over ball control.
    Dynamic First Touch: PES 2013 introduces subtle ways to receive the ball, from traps, gently lifting it past an attacker to run on to or a variety of other moves. First touch is everything and players can trap the ball using the R2 button, killing the speed of a well-hit pass and bringing it instantly under control, or using the momentum of the pass to turn a defender.
    Full Manual Shooting and Full Manual Passing: PES 2013 offers fully manual passing and for the first time ever manual shooting, allowing users to determine the height and power of each. Long low passes can be sent skimming across the pitch, while shooting the user has total control over where the shot is placed. Skill and precision are needed to master thes

• Hangi birini yazsam bir kamyon bilgi var PS3 den yaziyorum. Destek varmi?

@ ekostros tesekkurler kardes sagolun.
  • Fifa 13ü kesin almiycagima göre insallah pes 13 güzel olur. Videolar simdi oyun ici videolar olmadigi icin pek sonuca varmamak lazim.
  • PES 2013 yenilikleri 3 ana temel uzerine kurulmus :

PES FullControl (PES FC):

Oyuncu Kimliği (Player ID):

ProActive AI:

http://www.computerandvideogames.com/344909/pes-2013-first-details-series-returning-to-its-roots/
  • konami artik kendine gelmeli. bu sene oyunculrin top surusunu bile yapamamislar..

ben her pes serisinde umutlaniyorum, biliyorumki pes6 gibi bir oyunu insa eden bir firma daha da iyisini yapabilir...

heyecanla bekliyorum, insallah istedigimiz gibi bir oyun cikar ortaya..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.