Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

quote:

quote:

oyunu aldım bakalım, yarın geliyor kargoda.. bakalım alışabilcek miyim pes 11'den sonra :)

noldu bea fifa dan sıkıldınmı.:D

Ben hicbir zaman fifaci olmadim ki, pes forever pes11 oynuyodum ama online serverleri kapaniyor, pes13'e mecbur gecis yapiyorum..

e fifa oynarken goruyodum seni onu naptın?

Her sene alip deniyorum fakat alisamiyorum sonra takasliyorum veya satiyorum o deneme süreçlerinde gormussundur belki..

bende bu aralar fifa dusunuyodum he iyi kapak oldu, :D sarmazmı diyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu aldım bakalım, yarın geliyor kargoda.. bakalım alışabilcek miyim pes 11'den sonra :)

Ben hicbir zaman fifaci olmadim ki, pes forever pes11 oynuyodum ama online serverleri kapaniyor, pes13'e mecbur gecis yapiyorum..

Her sene alip deniyorum fakat alisamiyorum sonra takasliyorum veya satiyorum o deneme süreçlerinde gormussundur belki..

Sıkı pesçi bir adam fifada yapamiyor hocam ya.. Fifa kotu oyun degil gayet guzel fakat benim icin peste ki hakimiyet duygusu ve akicilik fifada yok veya ben bulamiyorum :) hep ayni golleri atarken buluyorum kendimi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkı pesçi bir adam fifada yapamiyor hocam ya.. Fifa kotu oyun degil gayet guzel fakat benim icin peste ki hakimiyet duygusu ve akicilik fifada yok veya ben bulamiyorum :) hep ayni golleri atarken buluyorum kendimi..

benim icin gayet yeterli bi cvp oldu hocam saolasın,:D

• Pes iyide online gercekten cok zayif

• ya arkadaslar yemin ederim bu kadar rezil bir oyun gormedim menejer modda gs ile la ligaya ciktim zar zor futbolculari yetistirdim 80 alti futbolcu yok yani orta kalite takim ama delirmeye basladim ama bu kadar boktan bi oyun olamaz pas olayi zoru zoruna yapiyorum adam gotume yapismis dondurmuyor en kotu takim bile cosuyor gol olayi desen yikiliyor adama gp ile sut vs donanim yukledim odak noktasindan kramponuna kadar bastim adam kale agzinda homo gibi vuruyor topa sonra dusundum japonlar futboldan anliyormu asla eee konami biraksin bu olayi fitboldan anlamayan insanlarin oynunu oynama dedim icimden siki pes severdim ne zamana kadar en son zevkle oynadigim 2011 sonra mictilar fifa oynadim ondada bir suru ayar var goller hep ayni cok kolay gol atiliyor ve turkce degil goruntu harika ama bi eksiklik var cabuk sikiliyor insan bu pes nasil oynaniyor yahu illaki barca realmi alacaz gol atmak icin.

• Arkadaşlar top ayağınızdan ani manevraları nasıl yapıyorsunuz.

Birde benden kötü oyuncusu olan adam, top bendeyken yan yana koşarken topu benden çok rahat alıyor.

Omuz omuzada top kaptırmamak ve adamdan kurtulmak için ne yapmak lazım ?
  • arkadaşlar güncellemelerde ki son durum ne bana bir çok yenilik var diyo. indiriyorum herşey tamamlanıyor ama değişiklik yok, oyunu orjinal olanlarda durum ne
  • arkadaşlar, ben artık MLO'da hileden kesinlikle maç tamamlayamaz oldum. 10 maçın 7sinde koparıyorlar.
    tamamen bitirdiler MLO'yu. dün 6 maçımın 5ini kopardılar. bugün 3 maçın 3ünüde kopardılar.
    ve artık MLO'yu bıraktım. tam bir pislik yuvası MLO. bu sene pes tamamen fiyasko.
    konami ısrarla hileyi halletmiyor ve halletmicekte. 2014te kimse oynayamaz olucak hileden.
    ve bence pesin sonu artık yaklaştı. çünkü inanılmaz yayıldı artık, bir virüs gibi gitgide yayılıyo hile. herkez öğrendi.
    MLO'ya ilk başladığımda 10 maçtan 1 veya en fazla 2sinde koparıyolardı. şimdi olay bitti artık.
    şuanda çok iyi anlıyorum neden fifayı online 1.200.000den fazla kişi oynuyor. pesi ise 150.000
    bana göre bu oyunun sonu yaklaştı artk. çok kişi bırakıp fifaya bakmaya başladı. en çokta bu hile yüzünden.
    birde üstüne bu lobileri falan puansız, sohbetsiz yaptılar. eskiden ispanya kanalında 400 kişiden az olmazdı. şimdi 70-80 oluyor.
    türk lobisinde herkez birbirini tanır ne maçlar yapardı. neyse arkadaşlar. oyunla ilgili görüşlerimi aktarmak istedim
    benim sormak istediğim merak ettim.. normal puanlı quick match'lardada hile varmı? yapan oluyormu çok
    çünkü arık MLO oynamıyacağım için geriye birtek normal quick match kalıyor.
    yada bilmediğim başka bir mod varmı online olarak??

• Almadım hala 2012 oynuyorum MLO harbi pislik yuvası

oyunda zerre fair play yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar, ben artık MLO'da hileden kesinlikle maç tamamlayamaz oldum. 10 maçın 7sinde koparıyorlar.
    tamamen bitirdiler MLO'yu. dün 6 maçımın 5ini kopardılar. bugün 3 maçın 3ünüde kopardılar.
    ve artık MLO'yu bıraktım. tam bir pislik yuvası MLO. bu sene pes tamamen fiyasko.
    konami ısrarla hileyi halletmiyor ve halletmicekte. 2014te kimse oynayamaz olucak hileden.
    ve bence pesin sonu artık yaklaştı. çünkü inanılmaz yayıldı artık, bir virüs gibi gitgide yayılıyo hile. herkez öğrendi.
    MLO'ya ilk başladığımda 10 maçtan 1 veya en fazla 2sinde koparıyolardı. şimdi olay bitti artık.
    şuanda çok iyi anlıyorum neden fifayı online 1.200.000den fazla kişi oynuyor. pesi ise 150.000
    bana göre bu oyunun sonu yaklaştı artk. çok kişi bırakıp fifaya bakmaya başladı. en çokta bu hile yüzünden.
    birde üstüne bu lobileri falan puansız, sohbetsiz yaptılar. eskiden ispanya kanalında 400 kişiden az olmazdı. şimdi 70-80 oluyor.
    türk lobisinde herkez birbirini tanır ne maçlar yapardı. neyse arkadaşlar. oyunla ilgili görüşlerimi aktarmak istedim
    benim sormak istediğim merak ettim.. normal puanlı quick match'lardada hile varmı? yapan oluyormu çok
    çünkü arık MLO oynamıyacağım için geriye birtek normal quick match kalıyor.
    yada bilmediğim başka bir mod varmı online olarak??

Olmazmı maclar bitmiyor sıralama maclarında dakika 85 86 tak çıkıyorlar ve nezaket c oldu o yüzden bende fifaya geri dondüm galiba alışmaya çalışıyorum fifaya

• Pes 2013 aldim ama takim isimleri ve formalar degisik nasil duzelticem sinir oldum bide eski kadrolar var hep yardim edin

• online kodu kullandığımıza değmez, offline ana lig gayet güzel lag yok saçma sapan adamlar yok tek sinir olay frikikleri rakip affetmiyor ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

Pes 2013 aldim ama takim isimleri ve formalar degisik nasil duzelticem sinir oldum bide eski kadrolar var hep yardim edin

http://www.pesfootball.com/yamalar/pro-evolution-soccer-2013/ps3-pes2013-lisans-yamasi-wenb-of-v3-1-311.html kardeşim bu işini görür ben bunu oynuyorum harika gerçekten de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahmanAkyar

Almadım hala 2012 oynuyorum MLO harbi pislik yuvası

oyunda zerre fair play yok

'Fair play' deyince dikkatimi çekti; kesinlikle hile yapmıyorum, sadece biraz sert oynuyorum. Yaklaşık toplamda 140 maç yapmışım, bir tane bile "fair play" oyu alamamışım. Bundan sonra daha adil, sert girmeden oynayacağım.
  • peki onun için kırdırmak gerekmiyor demi bide herkezdemi lisans sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

online kodu kullandığımıza değmez, offline ana lig gayet güzel lag yok saçma sapan adamlar yok tek sinir olay frikikleri rakip affetmiyor ^^

Aynen öyle hocam hani arkadaşlarınla maç yapacaksa insanlar kodu kullansın zerre değmiyor çünkü, online rezalet. Frikik ise resmen penaltı gibi keşke ona bir ayar çekebilseler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

peki onun için kırdırmak gerekmiyor demi bide herkezdemi lisans sorunu var

Oyunda genel olarak lisans sorunu var hocam zaten, ancak oyunu kırdırmadan lisansları formaları halleden yamalar var arkadaşın verdiği linkte ondan olsa gerek. Yani yasal olarak bu verilen yamalarla oynayabiliyorsunuz...
  • o zaman şimdi yüklesem online falan oynuyabılıım demi duzelirde takımlar
  • pes 14e artık sağlam bi online yaparlar avrupadada bi bina kurmuşlar e artık adam gibi online modlar hilesiz hurdasız güzel grafikli olsun şu pes . resmen oyunu 2 aydır oynamıyorum ya
  • Beyler oyunu türkiyeden aldım içindeki klavuzda türkçe yazılar var ama oyunun içinde dil nerden degişiyor bulamadımda?
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.