Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeleri indirdim, kaydedilsin mi diye sordu, evet dedim, ama kadrolar karmaşık bir hal aldı. Galatasaray'da Sercan falan ilk 11 çıkıyor, Nuri Şahin falan hala Real'de. Nerede hata yapmış olabilirim?
  • grubumuzda 3 kişilik yer açılmıştır arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

grubumuzda 3 kişilik yer açılmıştır arkadaşlar

eger mumkunse bende sıze katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlanta hd boxx

quote:

eger mumkunse bende sıze katılmak isterim

talebinizi cevapladım

• quote:

Orijinalden alıntı: carew8586

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

Arkadaşlar hepinize slm,

wenb ile tsl yamasını kurdum ama onda formaların reklamları ve amblemleri gozukmuyor bende acaba herkesde de mi boyle,

ben 3.0 guncellemesidnen sonra bi yama arıyorum yani sadece premier lig de olur pre artı bundesliga olan da olur bana bi yama linki gonderebilirmisiniz,

iyi oyunlar..

http://www.pesfootball.com/yamalar/pro-evolution-soccer-2013/ps3-pes2013-lisans-yamasi-wenb-of-v3-1-311.html kardeşim bu işini görür ben bunu oynuyorum harika gerçekten de ...

Arkadaslar bu yamanın ps3 e nasıl kurulacağını bilen bir arkadas anlatabilirse sevinirim yada anlatımı olan bir link varsa oda olur bu arada ps3 kirilmamis orijinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son versiyon 3.00 ve 1.3 e uyumlu ise bende yamayı indirip kurmak istiyorum uyumlumudur acaba

• quote:

Arada derede biryer var ise bende katılmak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck67

quote:

Arada derede biryer var ise bende katılmak isterim :)

gönderdim hocam ne demek

• Arkadaşlar sanırım Konami sonunda hilecilere el atmış...

Son 1 hafta içinde yaklaşık 250-300 kişi hile yüzünden banlanmış ve online oynamaları yasaklanmış.
    Tek yapmanız gereken hile ile oyunu kastırıp koparan arkadaşların psn rumuzlarını alıp ve maçın oynandığı tarihi belirterek konami-ye mail atmanız...
    Aşağıdaki linkte hem haber kaynağını, hem de yapmanız gerekenler ve hilecileri bildireceğiniz mail adresleri yazıyor...

Haydi beyler, hileci avına çıkıp online-ı temizliyoruz bu pisliklerden... Rastgele...

http://winningelevenblog.com/blog/how-to-report-a-cheater-in-pes-2013/

• Arkadaşlar sorum olucak 2 tane

SORU 1 : Futbol yaşamında krampon geliyorya maçın adamı oldukça o kramponları nasıl kullanıyoruz hangi tuşla..

SORU 2 : Futbol yaşamında maçta pas isteme hangi tuşla..

Sorularımın cevabı vardır umarım teşekkürler.
  • quote:

Son versiyon 3.00 ve 1.3 e uyumlu ise bende yamayı indirip kurmak istiyorum uyumlumudur acaba

Uyumlu hocam ilk önce

-Zip içerisindeki PS3 adlı klasörü masaüstüne çıkarınız.

-Usb belleğinizi eğer değilse fat32 formatına dönüştürünüz.Windowsta Bilgisayarım'a girip diske sağ tıklayıp biçimlendir diyerek formatlayabilirsiniz.

-PS3 klasörünü Usb bellek veya disk içerisine kopyalayın.

-Usb belleği ps3'e takın.Game sekmesine gelin “Saved Data Utility (PS3)” yı X 'e basarak seçin.

-En üst sekmede usb belleğinizi görecektir.Üçgen butonuna basıp Multiple Copy seçeneği ile dosyaların PS3'e kopyalanmasını başlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carew8586

quote:

Son versiyon 3.00 ve 1.3 e uyumlu ise bende yamayı indirip kurmak istiyorum uyumlumudur acaba

Uyumlu hocam ilk önce

-Zip içerisindeki PS3 adlı klasörü masaüstüne çıkarınız.

-Usb belleğinizi eğer değilse fat32 formatına dönüştürünüz.Windowsta Bilgisayarım'a girip diske sağ tıklayıp biçimlendir diyerek formatlayabilirsiniz.

-PS3 klasörünü Usb bellek veya disk içerisine kopyalayın.

-Usb belleği ps3'e takın.Game sekmesine gelin “Saved Data Utility (PS3)” yı X 'e basarak seçin.

-En üst sekmede usb belleğinizi görecektir.Üçgen butonuna basıp Multiple Copy seçeneği ile dosyaların PS3'e kopyalanmasını başlatın.

Teşekkürler bilgilendirme için uyumlu olduğunu bilmek iyi oldu aksam kurmaya çalışayım bakalım :)) bu arada toplulukta kimseler yok ya nerde bu millet ???

• Online oynayan arkadaslar acaba sizde iyin oynarken yavasligindan şikayet ediyormuşunuz ben sanki oyun hızı -2 de oynuyormuş gibi hissediyorum ve çıldırıyorum acaba oynayan rakipler birsey mı yapıyor yapıyorsa bende hızlı olmasi için ne yapabilirim

• quote:

Online oynayan arkadaslar acaba sizde iyin oynarken yavasligindan şikayet ediyormuşunuz ben sanki oyun hızı -2 de oynuyormuş gibi hissediyorum ve çıldırıyorum acaba oynayan rakipler birsey mı yapıyor yapıyorsa bende hızlı olmasi için ne yapabilirim

oyun hızı çevrimdışı oyunlar için geçerlidir, çevrimiçi standart hızda çalışır, mantık olarak rakip +2 sen -2 olsan mantıksız bi maç olurdu zaten.
  • quote:

quote:

Online oynayan arkadaslar acaba sizde iyin oynarken yavasligindan şikayet ediyormuşunuz ben sanki oyun hızı -2 de oynuyormuş gibi hissediyorum ve çıldırıyorum acaba oynayan rakipler birsey mı yapıyor yapıyorsa bende hızlı olmasi için ne yapabilirim

oyun hızı çevrimdışı oyunlar için geçerlidir, çevrimiçi standart hızda çalışır, mantık olarak rakip +2 sen -2 olsan mantıksız bi maç olurdu zaten.

O zaman oyun hızı 0 da oynanıyor :))) online sistem de bilmiyorduk öğrendik

• quote:

quote:

quote:

O zaman oyun hızı 0 da oynanıyor :))) online sistem de bilmiyorduk öğrendik

aynen öyle dostum ben + 2 de oynuyodum normal oyunda seri pas ve organize atakları deniyorum banada yavaş geliyor çevrimiçi maçlar

• Çok yakında, Jon Murphy'den FOX engine ile yapılmakta olan PES 2014 bilgileri gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: merto18

Arkadaşlar sorum olucak 2 tane

SORU 1 : Futbol yaşamında krampon geliyorya maçın adamı oldukça o kramponları nasıl kullanıyoruz hangi tuşla..

SORU 2 : Futbol yaşamında maçta pas isteme hangi tuşla..

Sorularımın cevabı vardır umarım teşekkürler.

Benim soruya cevap verebilcek varmı
  • Selam arkadaşlar;

Bugün itibariyle bende PES2013 aldım daha önceden FIFA2011 vardı.
    Ben pek bu güncellleme ve yükleme olaylarından anlamıyorum orjinal oyun oynuyorum ve gene de yukarıdaki mesajlarınızda bahsetmiş olduğunuz yüklemeleri yapabilirmiyim bir problem olurmu?
    Birde oyunu nasıl Türkçe'ye çevireceğiz? Bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını anlatabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler...

Ayrıca online grubunuza üye olabilirmiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenPaşa -- 27 Ocak 2013; 1:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenPaşa

Selam arkadaşlar;

Bugün itibariyle bende PES2013 aldım daha önceden FIFA2011 vardı.
    Ben pek bu güncellleme ve yükleme olaylarından anlamıyorum orjinal oyun oynuyorum ve gene de yukarıdaki mesajlarınızda bahsetmiş olduğunuz yüklemeleri yapabilirmiyim bir problem olurmu?
    Birde oyunu nasıl Türkçe'ye çevireceğiz? Bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını anlatabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler...

Ayrıca online grubunuza üye olabilirmiyim...

Yaklaşık 40 sayfayı okudum fakat cevap bulamadım arkadaşlar..
    Yokmu yardımcı olacak bilgili arkadaşlardan :(
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.