Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErenPaşa

quote:

Selam arkadaşlar;

Bugün itibariyle bende PES2013 aldım daha önceden FIFA2011 vardı.
    Ben pek bu güncellleme ve yükleme olaylarından anlamıyorum orjinal oyun oynuyorum ve gene de yukarıdaki mesajlarınızda bahsetmiş olduğunuz yüklemeleri yapabilirmiyim bir problem olurmu?
    Birde oyunu nasıl Türkçe'ye çevireceğiz? Bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını anlatabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler...

Ayrıca online grubunuza üye olabilirmiyim...

Yaklaşık 40 sayfayı okudum fakat cevap bulamadım arkadaşlar..
    Yokmu yardımcı olacak bilgili arkadaşlardan :(

yapabilirsin hocam hic bi problem olmaz.oyunu ilk defa actığında zaten dil seceneği cıkar.aksi durumda oyun kodu uyumlu değildir.online gruba katılmak icin saiki arkadaşımıza pm atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu ocak ayının transfer sezonu kapanınca oyuna güncelleme gelicekmi lütfen cvp verin kesin bilgisi olan yazsın?
  • quote:

Selam arkadaşlar;

Bugün itibariyle bende PES2013 aldım daha önceden FIFA2011 vardı.
    Ben pek bu güncellleme ve yükleme olaylarından anlamıyorum orjinal oyun oynuyorum ve gene de yukarıdaki mesajlarınızda bahsetmiş olduğunuz yüklemeleri yapabilirmiyim bir problem olurmu?
    Birde oyunu nasıl Türkçe'ye çevireceğiz? Bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını anlatabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler...

Ayrıca online grubunuza üye olabilirmiyim...

gerekli bilgi mesaj olarak gönderildi

• Pes 2013 arkadaşlarla oynarken geçen seneye göre çok daha güzel ama bu sene FL çok kötü 2012 ye göre, yapay zeka çok daha basit olmuş 6 7 sezon sonra sıkıldım kapattım geçen sene ufak takımlar bile terletiyodu bu sene real madridi bile rahat yeniyorum. artı para olayı yine kötü olmuş çok kolay olmuş bütçe 1 milyar euroları geçiyo çok rahat yüksek maaşlı oyuncuları oynatabiliyosun buda FL modunu baltalamış. bide krampon diye bi saçmalık eklemişler yeni birşeyler ekleyeyim diye saçmalamışlar resmen hızı normal olan bir oyuncuya nike giydirince valencia gibi koşmaya başlıyo bu 3 unsur içine etmiş modun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

arkadaşlar bu ocak ayının transfer sezonu kapanınca oyuna güncelleme gelicekmi lütfen cvp verin kesin bilgisi olan yazsın?

Şubat ayında gelir

• quote:

arkadaşlar bu ocak ayının transfer sezonu kapanınca oyuna güncelleme gelicekmi lütfen cvp verin kesin bilgisi olan yazsın?

Gelecektir kardeşim
  • Arkadaşlar merhaba

Şu an kullandığım versiyon 1,0 hatta dün dikkat ettim nasıl olduysa oyun orjinal olmasına rağmen ( yazıcıoğlu ) Melo Juve'de oynuyodu :) güncellemeyi nasıl yapabilirim evde internet yok ? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Mutlaka gelecektir şubatta ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: hknklc

quote:

Arkadaşlar ilginç bir sorum ve sorunum var. Bende xbox360 için almış olduğum pes 2013 oyun var. Ancak oyun menüsünde exit yani çıkış seçeneği yok. Diğer tüm menü ikonları ve içerikleri tam. Çıkış menüsü olmadığı için oyundan her seferinde kapatarak çıkmak zorunda kalıyorum.bu nedenle de dil seçeneği başta olmak üzere ayarlarım sıfırlanıyor. Bir fikri olan var mı acaba???

Arkadaşlar yardımcı olacak biri yok mu?

oyununuz kopya mı orjinal mi?

• quote:

Orjinal, kutulu, kitapçıklı, online pass kod dahi var...

normade de çıkış diye bir seçenek yok zaten, en altta ana menüye dön yada takım seçimi menüsü gibi seçenekler çıkar, bi resim olarak çekip eklerseniz daha sağlıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ERNESTO44

Arkadaşlar merhaba

Şu an kullandığım versiyon 1,0 hatta dün dikkat ettim nasıl olduysa oyun orjinal olmasına rağmen ( yazıcıoğlu ) Melo Juve'de oynuyodu :) güncellemeyi nasıl yapabilirim evde internet yok ? Yardımcı olursanız sevinirim..

Yardimci olabilecek bi arkadas var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orjinal, kutulu, kitapçıklı, online pass kod dahi var...

normade de çıkış diye bir seçenek yok zaten, en altta ana menüye dön yada takım seçimi menüsü gibi seçenekler çıkar, bi resim olarak çekip eklerseniz daha sağlıklı olur

Üstad, ben maç içindeki menüden bahsetmiyorum. Ronaldonun resminin yer aldığı, oyunun ana menüsünde yer alan EXİT (ikonu yarı açık bir kapı şeklinde) seçeneğinin olmamasından bahsediyorum.

xbox kullanan bi arkadaşa da danışın aynı hata varsa oyununuz hatalı olabilir, burası ps3 bölümü olduğu için net birşey söyleyemeyiz dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• peki arkadaşlar herkesin görüşünü merak ediyorum sizce pes 2012 ile pes 2013 arasında grafik renk olarak pes 2013 ün bir üstünlüğü varmı pes 12 ye göre yoksa aynımı?? oynanışı sormuyorum grafik ve renklerden bahsediyorum???
  • ARkadaşlar drogbayı galatasaraya transfer edecektim. önce başkabir takımdaki oyuncuyla denemek için drogbayı seçtim ve umman milli takımında bir oyuncuya bilgileri kopyalaması için temel kopya seçeneğini seçip umman milli takımında" ia ban" diye bir oyuncuyu seçtim ama drogbanın bilgilerini "ia ban" a değilde "ia ban" ın bilgilerini drogbaya kopyaladı ve drogba artık " ia ban" şu anda, tekrar geri drogba nasıl yaparım beyler bi yardımcı olun
  • ana lig kazandığım parayı harcayabileceğim bir yer var mı? (klüp değil oyuncu karıyeri yapıyorum)
  • arkadaşlar pesde ligleri kaldırdılarmı??? yani 1 takımı alıp 1 ezon boyunca oynuyamıyormuyuz ne saçma birşey buya bulamadım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

arkadaşlar bildiğiniz bir türkiye ligi yaması warmı

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=91327

Buyrun arkadaşlar altta da yeni resmi güncellemelerle uyumlu dosya var eskisiyle değiştin aşağıdaki dosyayı ;)

YENİ EDİT bu

http://www16.zippyshare.com/v/52434689/file.html

yahu adamlar oyundan lig menüsünü kaldırmışlar Allah belalarını versin oyunu elime aldım menüye girdim şok oldum bu yamayı nereye nesine kurucanki??? illa online oynamak zorundamıyım benya? lig statüsünde uefa avrupa ligide vardı bunda nerede oynucazya yazıklar olsunya kafayı yiyecem bunu hangi akla hizmet kaldırdın sen oyuna ne gibi eksisi vardıda kaldırdın bu lig statüsünü yuhbeee

• PES 2014 bilgileri ne zaman gelmeye baslar varmi bir tahmininiz beyler?

cok merak ediyorum yeni enginle ile nasil olacak..soyle kisada olsa bir video gelse super olurdu..
  • quote:

arkadaşlar pesde ligleri kaldırdılarmı??? yani 1 takımı alıp 1 ezon boyunca oynuyamıyormuyuz ne saçma birşey buya bulamadım???

ana lig i çevrimdışı olarak lig gibi oynayabilirsin dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamayı kurdukta takım formaları ve lig amblemleri hep eksik ama spor toto süper lig geldi anlamadım nerede hata yaptık
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.