Bildirim
PES 2013 SPİKER SORUNU
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up.
Yokmu yahu çözümü bilen koca forumda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: doucan_21
Sa Beyler.
Pes 2013 te spiker sesi gelmiyor.İngilizce spikeride indirip kurdum hatta maç başlamadan altta isimleride geçiyor bütün ses ayarlarıda açık ama konuşmuyor spiker neden olabilir ? Kafayı yicem ya birisi yardım etsin.
Kardeşim daha oyun çıkalı 1 hafta olmadı oyun fixleri bize zembille inmiyor sabırlı ol çok karşılaşılan bir sorunsa 1 haftaya halledilir -
Oyunun kurulu olduğu bölümden Settings exe'yi çalıştır, ses bölümünden stereo işaretle, sorunnun düzelmesi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: !3!ack
Oyunun kurulu olduğu bölümden Settings exe'yi çalıştır, ses bölümünden stereo işaretle, sorunnun düzelmesi lazım.
Kardeşim teşekkür ederim bugün hallettim sorunu dediğin gibi stereo ile alakalıymış teşekkür ederim tekrardan. -
bende yine olmadı yardım et galiba dt00_e img dosyam hassarlı nasıl düzeltebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X