Arkadaşlar bu seneki pes serisinin devamı olan oyunda malumunuz Online Ana Lig'de ve diger Online mod'larda sıkıntı yaşanmakta hilecilerle veya baglantı sorunlarıyla beraber oyun,oynanmıcak hale gelmiştir. Bu yüzden bizde uzun geçmişi olan bi Pes sitesi olanwww.pesfootball.com 'da toplanarak güzel bi fair play ligi yapmaya karar verdik ve şu anda aktif olan ligimize yeni oyuncular katmak istiyoruz. Sizde eger oyunun kendi içinde modlarından sıkılmaya başladıysanız hilecilerle vs..uğraşmak istemiyosanız,keyifli vakit geçirerek oyunu eglenceli hale getirmek için bize katılabilirsiniz.
İlgili olan arkadaşlardan siteyi ziyaret etmesini mümkünse üye olup sohbet bölümünden katılmasını rica ediyorum.aklınızda olan sorulara ordan cevap vermeye çalışıcagız ben ve yetkili kişiler size yardımcı olacagızdır.
Katılım için yapmanız gereken ;
İsim Soyisim İletişim adresi ; facebook,msn,vs.. yaş ; ve online olma durumunuz ; günde belirli saatlerde veya hafta sonu gibi...
Aklınıza takılan sorular var ise yine bu sayfa üzerinden yazabilirsiniz veya bana pm ile ulaşabilirsiniz..
Evet arkadaşlar oyundan ziyade güzel keyifli sohpetlerimizde oluyor.
Bana göre en keyifli yanı transfer zamanları yapılan pazarlıklar. Tabi maçlar dışında
Arkadaşlar ligimizde 2. sezon bitmiştir ve 3. sezon başlangıcı öncesi kayıtlar açılmıştır. Pazar veya pazartesi 3. sezona başlayacağız. Ligimizde bir sezon yaklaşık 10gün ila 2 hafta arası sürmektedir. Maazallah kayıtları kaçırırsanız 2 hafta beklemek zorunda kalabilirsiniz. :D Hem belki kayıtlar tekrar açılmayabilir.
Tüm bileğine güvenenleri bekliyoruz. Görüşmek üzere...
Bir önce ki mesaj ps3 ligi içindir. Biz pc ligi yapmaktayız. Eğer ps3 kullanıyorsanız o ligi de tavsiye ederim bir kaç arkadaşla tanışma fırsatım olmuştu.
Bu arada sitemizde bir aksaklık olduğundan şu an ulaşılamamaktadır. En kısa sürede sitemiz tekrar açılacaktır...
Arkadaşlar pes 2014 online transferli ligimiz bir kaç güne tekrar başlıyor. Lige yeni alım yapılabilir. Sitemizin ve ligimizin tanıtımı daha detaylı olarak 1-2 gün içerisinde forumda yapılacaktır. Lige girmek isteyen veya bilgi almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.