Şimdi Ara

pes 2014 ps2 de oynanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
12.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi pes 2014 ü ps2 de oynayabilirmiyim ona göre alıcam ps2 yi pek bilgim yok bu konularda yeni çıkan oyunları ps2 de oynayabilecekmiyim ?

• PES 2014, PS2'ye çıkmıyor.
  • fifa 12-13-14 ü peki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06mustafa06

fifa 12-13-14 ü peki ??

FIFA 14 çıkacak
  • teşekkür ederim :D
  • quote:

teşekkür ederim :D

Ps2 ye elveda oyunu fifa 14 galiba , baska hic bir sey gelmeyecek diye hatirliyorum, arastirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps2 ye bu sene itibari lle son oyunu fıfa14 çıkacak.Daha sonra hiç çıkmayacak.Bence paraya kıy derim imkanın varsa ps4 al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • playstation 2 alarak çok büyük yanlış yaparsın Ya git PS3 al ya da biraz bekle 1300 TLye PS4 al. Kafan rahat eder hem. Çünkü PES seneye PS2ye oyun çıkarmayacak.
  • serjantekkol98 S kullanıcısına yanıt
    Peki Mesela Fifa 2014 PS için çıktı PS3 'deki oyun ile ps2 dekı oyun aynımı
  • quote:

dalga mı geçiyosun sen?
  • Niye dalga geçiyim. Bilmiyorum işte
  • quote:

Niye dalga geçiyim. Bilmiyorum işte

Hocam fifa ve pes ps2 de grafik olarak pes6 ve fifa 2006 nın grafiklerini kullanıyorlar sadece kadrolar formalar ve menüler az biraz değişir budur yani :)
  • tamam o zaman.tabiki aynı değil.ps2'deki sürümü çok eski bir sürüm olucak.ps3 ise günümüz grafiklerinde.ayrıca biraz araştırarak konu ve mesaj kirliliğine engel olursan gayet iyi olur
  • Ayrıca ps2 sürümünde fut, seasons hiçbişi yok online da yok. Bu saatten sonra ps2 alacağınıza 2. El ps3 alın. FIFA 14 veda oyunu

• PS2 de oynama hocam,oyundan soğursun,dersin ki 2013 de 2006 yı yaşıyorum.Biraz daha biriktir ps3 veya ps4 al.
  • Çok Önemli Birisi kullanıcısına yanıt
    Peki Pes Ve Fifa Harici oyunlar nasıl smackdown flan spıddeman gibi oyunlar güzel sanki ??????
  • Hocam ben şöyle anlatim 2006 falan ps2 de pes 2006 galiba onu oynardık,grafiklerine falan hayrandım,
    işte zaman geçti yıllar geçti ps cafede ps3 de pes falan oynuyorduk arkada da iki kişi ps2 de pes 2012 ya da 2013 oynuyo yani yeni oyun ama grafikleri görünce dedim ben yıllarca bu grafiklerden mi zevk aldım.Yani smack down un grafiklerinin de farklı olacağını düşünmüyorum.PS3 kampanyalarını takip edebilirsin,veya yurtdışı falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

quote:

dalga mı geçiyosun sen?

Yok kardeşim aynı olur mu hiç. Mesela tam bilmiyorum ama Fifa 2006'dan sonra falan PS2 için oyunu geliştirmeyi durduruyor. Sadece kadrolar değişiyor transferlerden dolayı. Mesela şimdi de Fifa 2014'ten sonra PS3 için geliştirmemeye başlayacak ve eski oyun motorunu kullanacak.

• insanları bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin.pes 2014 ps2 ye çıkacak.işte kanıtı:
    http://www.gold.com.tr/pes-2014-ps2-oyunu_u
    http://www.teknosa.com/urunler/125084384/aral-pes-2014-ps2-on-siparis-oyun
  • pes 2014 ps3 de ps2 oyunu gibi duruyor . Bir fark olacağını sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.