Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps2 winning eleven 10 'un üzerine grafik + animasyon + lisans eklesinler , fifa'yı geçiyor mu geçmiyor mu görürüz ,

ha bi de adam gibi bi online mod , like h2h seasons...
  • Animasyon olsun fizik olsun kontrol olsun, bizi tatmin edicek seviyede olucaktır buna şüphe yok.
    PES serisi ilk defa bu kadar kaliteli bir motor kullanıcak, ve eski serilerde oyundan aldığımız o zevkin çok daha fazlasını 2014 ile alıcaz.

Bu unsurlar zaten bir futbol oyunu için en önemli maddeler ki zaten konami bu beklentileri karşılayamassa dükkanı kapatsın şimdiden, bu sefer bu nesil gibi işi iyi kötü götürüyoruz kafasında yediremezler FİFAda boş durmıycak. PES oyuncularının yarısı FİFAYA geçti bir başarısızlıkta yeni motorla biterler, onlarda farkındadır en az bizim kadar zaten onun için yeni nesile çok iyi bir başlangıç yapmak zorundalar nasıl başlarsan öyle gidersin. bu özellikler dışında benim olmassa olmaz bir beklentim daha var o da ses bölümü. artık ben halısahada maç yaqpıyomusum gibi hissetmek istemiyorum PES oynarken. atağa kalkarken, faul olurken, maçta gerideyken, gol olurken vs vs gerçekteki gibi tepkileri olmalı taraftarların yıl 2013 artık bunlar olmak zorunda. mesela ingiliz takmıyla oynarken onların gol sevinci olsa, italyan takımıyla oynayınca ispanya takmıyla falan onların gol sevinci gibi olsa fenamı olur, zaten zorda birşey değil bu oyunun geliştirmesi en kolayda yerleri bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

ps2 winning eleven 10 'un üzerine grafik + animasyon + lisans eklesinler , fifa'yı geçiyor mu geçmiyor mu görürüz ,

Ben KONAMI'nın yakın gelecekte lisans sorununu çözebileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

ps2 winning eleven 10 'un üzerine grafik + animasyon + lisans eklesinler , fifa'yı geçiyor mu geçmiyor mu görürüz ,

Ben KONAMI'nın yakın gelecekte lisans sorununu çözebileceğini düşünmüyorum.

hocam keşke lisanslara ayrılan zaman ve parayı başka şeylere harcasalar

lisans olayının çözümü en kolay iş bizim için

birkaç dakikada çözülüyor herşey

az önce öyle bir maç yaptımki yok böyle birşey

çok fena özlemişim we 9 u

• Oyunda lisans sorunu yokki. EA'nın ambargo koyup aldırmadığı ligler için adamlar online'da kullanılabilir yama desteği yaptı daha ne olsun oyundaki orjinal formalardan daha kaliteli forma yapıyor insanlar. 2 hafta bekliyorsun her türlü ligin her takımın forması hazırlanıyor atıyorsun usb'ye copy paste bitti. Yapay zeka ve script yönünden Fifa'nın çok önündeler ama dediğim gibi tek ve hayati bir eksik var oda oyuncu kontrolleri. Oyuncu kontrolleri çok geride kaldı Fifa düzeyine gelse bir daha Fifa'nın yüzüne bakmicağıma eminim
  • Fox Engine oyun motoruyla birlikte PES 2014 de foto gerçekcilik ve dahada önemlisi yeni fizik kuralları pes serisini eski günlerine taşıyacak sanırım.

quote:

Edge Magazine have confirmed next Thursday's issue will include exclusive details on the engine's "photorealistic graphics"as well as a special interview with Fox Engine creator Hideo Kojima as Konami prepare to show off their "new take on soccer physics" to the world for the first-ever time.

Kaynak:
    http://www.onlyproevolutions.com/2013/03/edge-to-reveal-new-pes-2014-engine-next.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+OnlyProEvolutions+(Only+Pro+Evolutions)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 6 Mart 2013; 23:02:07 >

• Yav ömrümüz beklemekle geçiyor, önce PS4 tanıtılacaktı herkes heyecandan cırcır oldu, tanıtımı yapıldı ama şimdi de konsolun Kasım ayı gibi çıkacağı söyleniyor...Onu geçtik şimdi yeni Xbox Nisan ayında tanıtılacak dedikoduları var, Nisan ayını bekliycez...PES 14 ile ilgili bilgiler haftaya verilecek, kimbilir ne zaman çıkacak...falan filan derken onu bekle şunu bekle ayar oldum, keşke tanıtımlar yapıldıktan en geç 1 ay sonra çıksa gerek oyunlar gerekse de konsollar
    Bu arada Fox Engine ile PES 2014 nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah PS4/X Xbox ile birlikte almak nasip olur ve tadını çıkarırız...
  • 7 gün kaldı diye tweet atmış Murphy

dünkü resimi koymuş yine

https://pbs.twimg.com/media/BEwq8mNCAAAO33r.jpg:large
  • Allah aşkın yağmur falan olsun.sahalar hafif çamurlu bozuk olsun.oyuncuların üstü kirlensin,soğuk havalarda ağızlarından buharlar çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Allah aşkın yağmur falan olsun.sahalar hafif çamurlu bozuk olsun.oyuncuların üstü kirlensin,soğuk havalarda ağızlarından buharlar çıksın.

ahh ah hocam gönül çok şeyler istiyor ama bakalım karşımıza ne çıkacak

birde merak ettiğim diğer konu şimdi adamlar tanıtırsa ps4 versiyonunu tanıtacaklar

ps3 versiyonunu alıştıra alıştıra gösterirler

ps3 versiyon ile arada uçurum olurmu acaba ?

diğer konu gerçi çok acele ediyorum farkındayım ama

geçen yıl ilk demo 25 temmuzda gelmiş

4 ay 18 gün sonra ilk demo gelirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 7 Mart 2013; 17:52:20 >

• Murphy sorularımız için bu adamı hedef gösterdi

https://twitter.com/Adam_Bhatti

Please welcome @Adam_Bhatti who officially joins my PES team. I'll continue posts, but if you've got feedback or questions he's your man.

@JonMurphy_PES

Ben bir fark yaratmak için buradayım diyor yeni dostumuz

bende yeni bir transfer sandım adam hep buralardaymış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 7 Mart 2013; 18:24:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Murphy sorularımız için bu adamı hedef gösterdi

https://twitter.com/Adam_Bhatti

Please welcome @Adam_Bhatti who officially joins my PES team. I'll continue posts, but if you've got feedback or questions he's your man.

@JonMurphy_PES

Ben bir fark yaratmak için buradayım diyor yeni dostumuz

bende yeni bir transfer sandım adam hep buralardaymış zaten

Adam, winning eleven blog'un editörüydü. Artık Konami European Community Manager.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Allah aşkın yağmur falan olsun.sahalar hafif çamurlu bozuk olsun.oyuncuların üstü kirlensin,soğuk havalarda ağızlarından buharlar çıksın.

PES 2014 de foto gerçekcilik ve yeni fizik kuralları ile çok daha fazlasını bekliyorum inşALLAH.

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

Bugun gelen yeni haberden sonra artık elimizde somut veriler var

Pes 2013'ü beklerken, Pes 2014 ile ilgili heyecan verici bilgiler, oyunun forumlarından geldi. Buna göre oyun tamamen farklı bir motor olan Fox grafik motorunu kullanacak. Bu motoru tam olarak yeni nesil olarak niteleyebiliriz. Hatta ilk ortaya çıktığında gerçekle ayırt etmenin zor olduğu konuşuluyordu. Yani sunabilecekleri gerçekten şimdiden bizleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Tabi bununla da sınırlı değil.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

*3. Formalar da oyuna dahil edilecek.
    *Düzenlenebilir kamera yapısı oyunda bulunacak
    * Kar yağışı olacak.
    *Formaların her tarafını kendiniz düzenleyebileceksiniz. Örneğin logoları, çorapları ve diğerlerini.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2014de_Yeni_Nesil_Grafik_Motoru_Geliyor-29542.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Mart 2013; 23:17:25 >

• Pes 11 paslari ve master lig online kurallarini geri istiyorum, sonra nolursa olsun her turlu oynarim. Ama son 2 pes iyice fifaya benzedigi icin var olan fanlarini da kaybetti. İnsallah bu yeni motordan super bi oyun cikar.

• PES 2014, direkt olarak FOX Engine ile üretilmiyor. FOX engine'den futbol oyunu için özel türetilen PES engine ile yapılıyor.
  • Lisans olarak Türkiye ligi fifa da gelecek sene de olmazsa artık pes alsın lisanslı Türkiye ligi oynayalım. Hani ciddi ciddi memlekette Bir pes oyuncusu kitlesi var ne olursa olsun satar diye düşünüyorum....
  • hadi bakalım bu sefer 2009 da yaptıkları gibi bir devrim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

ahh ah hocam gönül çok şeyler istiyor ama bakalım karşımıza ne çıkacak

birde merak ettiğim diğer konu şimdi adamlar tanıtırsa ps4 versiyonunu tanıtacaklar

ps3 versiyonunu alıştıra alıştıra gösterirler

ps3 versiyon ile arada uçurum olurmu acaba ?

diğer konu gerçi çok acele ediyorum farkındayım ama

geçen yıl ilk demo 25 temmuzda gelmiş

4 ay 18 gün sonra ilk demo gelirmi acaba

Bence yeni PES'in PS4 versiyonu ile PS3 versiyonu arasinda dağlar kadar fark olacaktır çünkü ben PC versiyonunu oynuyorum onda bile grafik olarak çok çok fazla fark var. PS3'u olanlar alinmasin ama rezalet bir grafik kalitesi var. PS4 ile bu durum duzelecektir, bir de ustune guzel oynanisli bir oyun yaparlarsa tadindan yenmez.
    Ayrica umarim dediginiz gibi olur ve ilk demoyu yine Temmuz gibi goruruz. En azindan PC demosu bize PS4 kalitesi hakkinda bir ipucu verir diye dusunuyorum.

•  PES 2014  (PS3 ANA KONU)
  • Murphy yeni mesajında aşağıdaki resimi attı

dikkatli bakınca sol ekrandaki görüntünün santra anı olduğu görülüyor

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

https://twitter.com/JonMurphy_PES/status/310053493069185025/photo/1

çimler güzel olmuş

arkadaş yine resim video vs ekleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Mart 2013; 17:53:18 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.