Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PES 2014 un hem bu nesil konsollara hemde Yeni nesil konsollara gelecegi asikar

Xbox 720 2013 Son Ceyrekde Bizlerle

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

Microsoft'un kariyer sayfasında yer alan yeni bir iş tanımına bakılacak olursa Microsoft'un merakla beklenen konsolu en geç 18 ay içinde çıkacak

Pazarlama departmanı için verilen iş ilanında yapılan açıklamaya göre firma önümüzdeki 18 ay boyunca en belirgin Microsoft ürünlerinin çoğunun yeni sürümlerini piyasaya sunacak. Bunların içinde Windows ( Client, Server, Telefon ve Azure ), Office bulunacak. Lakin listede bizim için en önemlisi sonuncu ürün; yeni Xbox

Başlaycak olan bu yeni ürün dalgasına bakarsak şirket stratejisini yenilemiş ve hızlı bir gelişme düzenlemiş gibi görünüyor.

Kısacası en geç 18 ay sonra yani 2014'ün ocak ayında, Xbox 720 ya da Durango ya da her ne isim ile çağıtılacak ise, karşı yeni konsolu karşımızda göreceğiz.

http://www.merlininkazani.com/Xbox_720_2014u_gecmez-haber-54349p1.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Kojima'nın yeni Fox Engine Oyun Motoru 30 Agustosda Geliyor

Kojima Productions'ın Fox Engine'i ile ilgili haberler daha önce yayımlanmıştı, fakat ne yazıkki fazla detay verilmemişti. Gizli kapılar arkasında kalmıştı her zaman. Şimdi gelen bir açıklamaya göre, Fox Engine neredeyse bitmiş ve bir sonraki ay Japonya'da yapılacak olan kutlamalarda tanıtılacakmış.

Konuya "Fox Engine tamamen bitmiş olmasada, biz onu tanıtmak için kesinlikle hazırız!" şeklinde yorum yapan Hideo Kojima'yı ve firmanın eseri Fox Engine'i 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğiz. Tek yapabileceğimiz ise haberleri ve detayları takip etmek olacak.

Ayrıca bu kutlamalarda ortaya çıkacak sürpriz isimin Project Ogre olacağı söyleniyor. Özellikle Kojima'yı ve vereceği detayları takip edeceğiz.

http://www.merlininkazani.com/Kojimanin_yeni_Fox_Enginei_geliyor-haber-53820p1.html

30 Agustosu dort gozle bekliyoruz.

Bugunu saymassak, Fox Engine'nin gucunu gormek adina son 6 gün kaldi.

• quote:

quote:

Kojima Productions'ın Fox Engine'i ile ilgili haberler daha önce yayımlanmıştı, fakat ne yazıkki fazla detay verilmemişti. Gizli kapılar arkasında kalmıştı her zaman. Şimdi gelen bir açıklamaya göre, Fox Engine neredeyse bitmiş ve bir sonraki ay Japonya'da yapılacak olan kutlamalarda tanıtılacakmış.

Konuya "Fox Engine tamamen bitmiş olmasada, biz onu tanıtmak için kesinlikle hazırız!" şeklinde yorum yapan Hideo Kojima'yı ve firmanın eseri Fox Engine'i 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğiz. Tek yapabileceğimiz ise haberleri ve detayları takip etmek olacak.

Ayrıca bu kutlamalarda ortaya çıkacak sürpriz isimin Project Ogre olacağı söyleniyor. Özellikle Kojima'yı ve vereceği detayları takip edeceğiz.

http://www.merlininkazani.com/Kojimanin_yeni_Fox_Enginei_geliyor-haber-53820p1.html

MGS5 ile duyurucaklar gibime geliyor mgs serisinin yıl dönümü 30'U

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

MGS5 ile duyurucaklar gibime geliyor mgs serisinin yıl dönümü 30'U

Hem MGS5 hem PES 2014 Yeni nesil oyun motoru Fox Engine ile uretiliyor. Kojima 30 agustosda Fox Engine nin gucunu gosterecegini acikladi. Bu baglamda Fox Engine ile uretilen her oyun icin bu tanitim önem arzediyor. PES 2014 ve MGS5 .

MGS 5 konusundada belirttigim gibi MGS5 2013'e göz kirpti, bu baglamda tabikide MGS5 ide ilgilendiriyor. Zaten MGS5 konusunu takip eden mutlaka bilecektir, 2 hafta once bu mesajin aynisini oradada paylasmisdim.

30 agustosda gelicek olan Fox Engine TECH demo hem MGS5 hem PES 2014 dü ilgilendiriyor.

• Grafikler abartılmadıkça şuanki konsollar, yeni çıkacak bir çok oyun motorunu kaldırabilecek düzeyde bana göre.
  • Fox Engine ile uretilen METAL GEAR SOLiD: GROUND ZEROES oyununu Kojima dun PS3 ve 360 icin tanitti ve Fox Engine hakkinda buyuk kelimeler kullanmis. Bu zamana kadar Fox Engine ile uretilen PES 2014 hakkinda neden bukadar umutlu oldugum daha iyi algilanir :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAH_

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

Kojimanin su aciklamasina DiKKAT !!!

"Yeni Nesil Oyun Motoru Fox Engine ile birlikte tum dunyaya savas baslatiyorum"

Buna benzer bir cumle kurmus gercekten Fox Engine nin gücü inanilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Eylül 2012; 12:08:39 >

• Yeni Nesil Oyun Motoru Fox Engine ile uretilen METAL GEAR SOLiD: GROUND ZEROES oyununu gördukten sonra yine Fox Engine ile uretilecek olan PES 2014 den beklentim dahada artti, en basindan bu yana PES 2013 den ziyade PES 2014 du bekledigimi her mesajimda belirtmisimdir. PES serisinde gercek degisim PES 2014 ile yasanacak.

• bence pes 2011 ve pes 2012 tamamen birbirinin kopyası pes 2012 alamadım diye üzülüyordum ama sonradan gerçeği öğrendim

Dönelim konsollara...

Ps3 ile Ps2 arasında dev bi uçurum var bunu değerlendirerek 5-6 sene daha konsol çıkmasın bence. çünkü ps2 ye göre pes 2010 dan sonra bütün pesler aynı sadece ana menü değişik
    fox oyun motoru çok heyecan verici ama ilk pes 13 e bakalım

bence ps4 te özel ayakkabı yapılsın futbol oyunlarında müthiş olur

not:pes 2013 türkiye ligi lisanssız olarak çıkabilir
  • Kojima Productions resmen Los Angeles'ta yeni bir stüdyonun açılışi duyurdu.

Kojima Productions Los Angeles / Konami Grup / Oyun Programcı ekibi.

Kojima Productions inanılmaz video oyunlarıni yapmak için usta yaratıcı üst düzey programcılar, sanatçılar ve oyun geliştiricileri arıyor.
    Yeni PES sutudyosu artik bu sutudyoda uretilir "Los Angeles sutudyo"
    ---------------------------

Daha önce PES 2014 oyunununda Fox Engine ile uretilecegi hatta bazi kaynaklarda Fox Engine ile uretileck bir cok oyunun Yeni bir sutudyoda uretilecegi belirtilmis Londra sututyosu denmisdi. Demekki Yeni Los Angeles sututyosuymus hayirli olsun.

PES'in Yapımcı Ekibi Değişiyor

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PESin_Yapimci_Ekibi_Degisiyor-29904.htm

quote:

Kojima Productions opens Los Angeles studio, hiring for action game

Kojima Productions has officially unveiled the opening of a studio in Los Angeles.

http://www.vg247.com/2012/09/12/kojima-productions-opens-los-angeles-studio-first-details-here/

• quote:

Kojima Productions opens LA studio
    Metal Gear Solid developer hiring for a 3D action game

Kojima Productions has opened a new studio in Los Angeles.

A job listing on Gamasutra reveals that the new outfit is looking to expand its team by hiring programmers, artists and game developers.

The advert in question reveals Kojima Productions Los Angeles is seeking a gameplay programmer to work on developing the technology, systems and tools programming "for the core foundation of 3D action game".

Kojima Productions revealed its latest project, Metal Gear Solid: Ground Zeroes, in late August. If you haven't already, we'd urge you to watch this 14-minute Metal Gear Solid: Ground Zeroes trailer.

Kaynak :

http://www.computerandvideogames.com/367942/kojima-productions-opens-la-studio/

• Sony ve Konami, TGS'ye 2 Yeni Oyun Saklıyor !!

Japon oyun dergilerinden Dengeki'nin son sayısında Tokyo Game Show ile ilgili çarpıcı bir bilgi verildi.

Konami ve Sony'nin 2 adet bu fuarda duyurulmayı bekleyen oyunu olduğunu açıklayan Dengeki, heyecan yarattı. Konami ve Sony, TGS listelerini açıklamışlardı ancak yeni duyuruların gerçekleşeceğiyle ilgili bir bilgi yoktu. Tek temennimiz ilgili duyuruların Japonya'ya özel değil de Batı'ya da hitap eden cinsten olması yönünde.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rapor_Sony_ve_Konami_TGSye_2_Yeni_Oyun_Sakliyor-31229.htm

------------------------------

iki oyundan bir tanesinin PES 2014 olma ihtimali var kanimca.

• Hadi hayırlısı eski pes'in şu anki motoru fifa'dan aldığım zevki vermiyor
  • PES'in FIFA'nın bariz üstünlüğünü kabul etmesi çok güzel öncelikle.Yıllardır PES oynuyordum ancak 2 yıldır FIFA oynuyorum.Fifa'nın devrimini gerçekleştiren grup Konami'den ayrılan PES6 yapımcılarıydı ve Fifa'nın durumu şuanda ortada.Kan değişikliği PES'e yarayacaktır, Kojima ilgilenirse çok daha fazla yarayacaktır.Ama fizik motoru, animasyonlar herşeyin değişmesi şart.Pes'e yeni yolculuğunda başarılar.
  • ps 13 de boş çıktı eyer 14 de birşeyler yapabilirse azda olsa fifaya karşı hala yıkılmadığını gösterir böylelikle fifa bizi rahatça yolmaz ama böyle giderse fifa oyunu iki takı fiyatından satıp bir çok moduna aylık ücret alıp zaten rakipsiz olduğu içinde hiç sorun yaşamadan 5 yıllık geliri 1 yılda çıkarmış olucak olan bize olucak
  • Ben FOX oyun motorundan cok umitliyim. Konsollar bir tarafa biz PC kullanicilari cok iyi sistemlere sahip olmamiza ragmen donanimlari tam verimli kullanamiyoruz malesef. Yeni yazilimlar bu acigi kapatacaktir diye umuyorum. Yine de PES13 önsiparisimi verdim ama esas bomba PES2014 olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox Engine oyun motorunu kullanacak olan bir diğer oyun Metal Gear Solid: Ground Zeroes adına Fox Engine oyun motorunun gücünü gösteren bir kaç görsel paylaşıldı.

En başından beri dediğim gibi PES serisinde gercek değişim Fox Engine ile birlikte ciddi farklılıklar arzedecek sırf bu yüzden PES 2013 ün yüzüne bile bakmadım enerjimi 14 de saklıyorum :)

quote:

20/12/12Kojima scans his lunchbox into FOX Engine to show off tech.

Kaynak: VG247

http://www.vg247.com/2012/12/20/mgs-ground-zeroes-all-access-every-rumour-fact-here/

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

PES 2014  (PS3 ANA KONU)

•  PES 2014  (PS3 ANA KONU)
  • Jon Murphy @JonMurphy_PES

Checked out tech demos of the new engine today. VERY impressed #pes pic.twitter.com/tDxNIc1s

Yeni motordan çok etkilenmiş Jon başkan ama biz de etkilenmek istiyoruz artık.Sadece 1 futbol oyunu 1 yıl süresince bazen sıkabiliyor adamı ki 7 yıldır Fifa oynuyorum, artık Pes'den de ciddi bi atılım bekliyorum.İnşallah yeni nesilde 2 hatta 3 tane sağlam futbol oyunu olur..Pes 2014 den de umutluyum..
  • Keşke her sene yeni bir futbol oyunu çıkaracaklarına güncelleme yaparak devam etseler.
  • PES 2014'de oyun sırasında kameraları düzenlemek için seçenekler olacak.

Tamamen düzenlenebilir Üniformalar: PES 2014 tamamen üniforma düzenleme özelliğini getiren ilk futbol oyunu olacak. Bununla beraber şort ve çorap üzerine logolar düzenleyebileceğiz. Söylentilere göre 'Düzenle' modu komple elden geçirilecek. Amblemler, forma logoları gibi grafikler ve stadyumlar için sınırsız slot bulunacak. Ayrıca PES 2014'te çeşitli takımların 3. formalarına rastlayabilirmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Şubat 2013; 17:14:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.