Şimdi Ara

Pes 2015 Grafik Yaması (SweetFX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www77.zippyshare.com/v/51202798/file.html
    Kurulum:İndirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın.
    Arkadaşlar ben yükledim gerçekten orjinalinden kat kat iyi oldu grafik sorunuda kalmadı bayağı güzel olmuş oyuna girerken hata verebilir sıkıntı yok tamam deyip geçin açılacaktır.

• aynen bende yükledim oyuna girerken 3 kez uyarı veriyor tamam diyip geçtiğinizde sorunsuz çalışıyor.Gerçekten çimler çok güzel oluyor bu yama ile ama benim pc core2duo 2ghz, HD 5670 idi yamayı yüklemeden önce full ayarda oynarken yamayı yükleyince takılmalar başladı mecbur sildim. donanımı biraz daha iyi olan arkadaşlar kaçırmasın görüntü çok güzel oluyor.
  • yaptığı tek şey renk ayarı ile oynayıp kontrast ve keskinliği arttırmak onun dışında textureler yine dandik çimler yine 2d ve düz... bu oyundan bi cacık olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

yaptığı tek şey renk ayarı ile oynayıp kontrast ve keskinliği arttırmak onun dışında textureler yine dandik çimler yine 2d ve düz... bu oyundan bi cacık olmaz..

Yahu sende sıkıntımı var , oyunun ps4 konusunuda aylardır tröllüyorsun beğenmiyorsan oynama.Git fifa seni bekliyor... Saçma sapan yazıp insanların aklını bulandırma. Pes 2015 gelmiş geçmiş en iyi pes olmuş. Oynanış olarak zirveye ulaşmış sen hala gelip laga luga yapıyorsun. Şimdi sana sorsam pes13 en iyisiydi dersin , pes 13 bu oyunun yanında langırt gibi kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yamayı önermiyorum oyunun renklerinin doğallığını bozuyor ayrıca oyunda kasma meydana getiriyor. Kitserverin çıkmasını bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

yaptığı tek şey renk ayarı ile oynayıp kontrast ve keskinliği arttırmak onun dışında textureler yine dandik çimler yine 2d ve düz... bu oyundan bi cacık olmaz..

Yahu sende sıkıntımı var , oyunun ps4 konusunuda aylardır tröllüyorsun beğenmiyorsan oynama.Git fifa seni bekliyor... Saçma sapan yazıp insanların aklını bulandırma. Pes 2015 gelmiş geçmiş en iyi pes olmuş. Oynanış olarak zirveye ulaşmış sen hala gelip laga luga yapıyorsun. Şimdi sana sorsam pes13 en iyisiydi dersin , pes 13 bu oyunun yanında langırt gibi kalıyor.

çoluk çocuklarla polemiğe girmiyorum oyunu beğenmedim tavsiye etmiyorum özentisiz eski nesil bir oyun. Oynanış fena değil ama stadyum, seyirciler, sesler, görsellik, olmaan introlar, grafiksel dandiklik gibi kötü yönlerini hesaba katarsak pes 6 bundan çok daha iyi oda eski nesil nasılsa hemde oynanışı daha iyi ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    PES 5 Türkçe Yama
    19 yıl önce açıldı
    Pes 2013 Extreme Patch
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.