Şimdi Ara

PES 2015'in PC Sürümü PS4 ve Xbox One Sürümüyle Aynı Kalitede Olmayabilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pes 2015 ve fifa 15 in grafik demiyorum oynanışı ps4 ve ps3 de aynı olur mu yeni ps3 aldım pişman olmayalım bu arada pes 15 in oynanışını beğendimhttp://www.youtube.com/watch?v=uVAU63ccX4g

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach11

pes 2015 ve fifa 15 in grafik demiyorum oynanışı ps4 ve ps3 de aynı olur mu yeni ps3 aldım pişman olmayalım bu arada pes 15 in oynanışını beğendim uVAU63ccX4g

7 : 25 te tabelaya çarpan adam öldü

• Yav bu KONAMİ hangi akla hizmet pes 15 i
    KASIM ayında çıkarır.
  • - Bu sene 2K Sports, NBA 2K15'in PC için yeni nesil grafiklerle geleceğini doğruladı.

- EA Sports, FIFA 15'in Directx11 desteği ile birlikte Ignite Engine'in de PC'ye geleceğini doğruladı.

-Konami sen adam olmazsın!
  • MGSV PCye duyurulmui iken ! FİFA15 konsol ve PC sürümü aynı iken! KONAMI neyine güvenipte PCYE KÖTÜ sürüm çıkarıyor? adamlara bak arkadaş... aynı motorla mgsV yapılıyor bütün konsollarda ve pcde olacak sen şunların yaptığına bak. zaten erkek adam SOCCER oynamaz pes benim gözümde futbol oyunu bile değildir ama bu adamlar ne yapmaya çalışıyor harbi anlayamadım

• Adamlar bizi koyun gibi konsollara doğru sürüyorlar. Neymiş grafikler yeni nesil konsollarda daha iyi olacakmış. Sanki ps4'teki işlem ve grafik performansı, güncel bir pcden daha iyi(!)...
    Bunların nedeni belli kopya oyunculuğunu engellemek. O zaman pc''ye çıkarma kardeşim. Zaten kaç tane orjinal satıyorsun pc'de?
    Birde şöyle bir durum var. 1000 tl'ye ps4 almıyorsun. 2000 tl'ye pc topluyorsun ama eski nesil grafiklere mahkum ediliyorsun.
    Ps4'te oyun 140 tl. Pc de ise 100 tl. Abartı bir fark ta yok. Zorla konsola itiliyoruz.

• geçen seneki rezaletten sonra bu yıl bir nebze gönül alır dediğimiz konamiye bak sen konsollarla pc arasında görüntü farkı olacakmış ea bile tüm platformlara aynı oyunu yaparken hem de biz de ölüyorduk zaten pes oynayalım diye, konami pesi pc'ye adam akıllı çıkarmadı diye koşa koşa konsol alıp hemen yanına pes 2015 alırız konaminin içinde ajanlar filan var heralde adamları bir çukurun içine sürüklemeye çalışan birilerine yem oluyorlar gibi hissediyorum. bu kadar yanlış stratejik hamleler yapılamaz

• PC ye o grafik bile fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

PC ye o grafik bile fazla.

PC işletim sistemleri pazarının çoğu Microsoft'a ait. Sen ne ayaksın böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Celalll

Adamlar bizi koyun gibi konsollara doğru sürüyorlar. Neymiş grafikler yeni nesil konsollarda daha iyi olacakmış. Sanki ps4'teki işlem ve grafik performansı, güncel bir pcden daha iyi(!)... <br>Bunların nedeni belli kopya oyunculuğunu engellemek. O zaman pc''ye çıkarma kardeşim. Zaten kaç tane orjinal satıyorsun pc'de? <br>Birde şöyle bir durum var. 1000 tl'ye ps4 almıyorsun. 2000 tl'ye pc topluyorsun ama eski nesil grafiklere mahkum ediliyorsun.<br>Ps4'te oyun 140 tl. Pc de ise 100 tl. Abartı bir fark ta yok. Zorla konsola itiliyoruz.

PS4 GDDR5 ram kullanırken, PC'de daha DDR4 çıkmadı. Sen yap hesabını..

• Çıksa da zaten her daim FIFA > PES
  • geçen sene ea ya kızmıştım bu senede konami ye kızdım, ama şu bir gerçek
    ea nın eski oyun motoru konami nın yeni motorundan daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Celalll<br><br>Adamlar bizi koyun gibi konsollara doğru sürüyorlar. Neymiş grafikler yeni nesil konsollarda daha iyi olacakmış. Sanki ps4'teki işlem ve grafik performansı, güncel bir pcden daha iyi(!)... <br>Bunların nedeni belli kopya oyunculuğunu engellemek. O zaman pc''ye çıkarma kardeşim. Zaten kaç tane orjinal satıyorsun pc'de? <br>Birde şöyle bir durum var. 1000 tl'ye ps4 almıyorsun. 2000 tl'ye pc topluyorsun ama eski nesil grafiklere mahkum ediliyorsun.<br>Ps4'te oyun 140 tl. Pc de ise 100 tl. Abartı bir fark ta yok. Zorla konsola itiliyoruz.</blockquote><br>PS4 GDDR5 ram kullanırken, PC'de daha DDR4 çıkmadı. Sen yap hesabını..

pc ile karşılaştırmaya kızıyorsunuz, pc ile karşılaştırıyorsunuz, ps4 teki ram ile pc nin kini kapıştır galibi gör. bildiğim kadarıyla sony veya Microsoft size para ödemiyor.

• PC NASIL BU GRAFİKLER OLMAZ :S illa modla uraştıracaklar fifaya kaptırılar konsoluda pc de konami sen akıllanmasın bye bye konami

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    ağızınla sölüyosun gddr5 diye o pcnin ekran kartlarında kaç senedir var zati sen hangi rüyadasın
    gddr5 rami ekran kartının ddr3 yada cıkarsa 4 sistem bellehi karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 16 Ağustos 2014; 10:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

ağızınla sölüyosun gddr5 diye o pcnin ekran kartlarında kaç senedir var zati sen hangi rüyadasın
    gddr5 rami ekran kartının ddr3 yada cıkarsa 4 sistem bellehi karıştırma

GDDR5, PS4'ün normal RAM'idir. 8GB. Araştırmadan yorum yapma.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-XO_ve_PS4_Sistem_Ozellikleri_Yan_Yana-38342.htm
    Kaynak BSC ve diğerleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 16 Ağustos 2014; 14:12:03 >

• quote:

quote:

Adamlar bizi koyun gibi konsollara doğru sürüyorlar. Neymiş grafikler yeni nesil konsollarda daha iyi olacakmış. Sanki ps4'teki işlem ve grafik performansı, güncel bir pcden daha iyi(!)... <br>Bunların nedeni belli kopya oyunculuğunu engellemek. O zaman pc''ye çıkarma kardeşim. Zaten kaç tane orjinal satıyorsun pc'de? <br>Birde şöyle bir durum var. 1000 tl'ye ps4 almıyorsun. 2000 tl'ye pc topluyorsun ama eski nesil grafiklere mahkum ediliyorsun.<br>Ps4'te oyun 140 tl. Pc de ise 100 tl. Abartı bir fark ta yok. Zorla konsola itiliyoruz.

GDDR ile DDR arasındaki farkı biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

GDDR ile DDR arasındaki farkı biliyor musun?

Bildiğim bir şey varsa, GDDR5 DDR3'e göre çok daha iyi bir teknoloji. Zaten benim ayrıntısını bilmeme gerek yok, donanım üreticisi değilim.

• Konami sen ne yapmaya calisiyorsun??? PS3'u falan anlarim donanimi yetersiz kaldirmayabilir, PC'den ne istiyorsunuz? İyi bir PC, PS4'u de Xbox One'i da cebinden cikarir, tur bindirir spin attirir ama bu Konami neyin kafasini yasiyor anlamak zor. Simdiye kadar PC'de hep orjinal aldim PES'i ama artik kopyasini da sokmam PC'me. Bize deger vermeyene biz de deger vermeyiz. Şu Nvidia ve AMD'ye de uaziklar olsun, PC oyunculugu darbe ustune darbe alirken sesleri cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    valla cok acayipsin he
    pclerrin ekran kartlarında gddr5 var arkadaş pc bilmiyosan sen consoluna takıl trollükte yapma
    ben farklı bişeymi düyom ps4 amd gpu 8gb gddr5 kulanmış adamlar xboxone de ddr3 8gb bunu 5gb oyuna ayırmışlar ondan dolayıda ps4 ondan dolayıda xboxone ps4 daha kötüdür dx12 gelsede dehişmicek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.