Şimdi Ara

Pes 2015 Kasma ve Beyaz Ekran Açmama Sorununa Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çözümüm torrent den indiren arkadaşlar için baştan söyleyim..

Sistem Özellikleri karşılayıp ama kasan arkadaşlar için ve ekran kartı nvidia olup oyunu açarken ekran gelip 2 sn sonra kapanan arkadaşlar için ..

Kasma Sorunu
    Bende bu sorunları yaşamaktaydım ve çok aradım taradım sonunda indirdiğim torrent den şüphelendim, dedim birde başkasını indireyim ve sorun çözüldü yani anlayacağınız kopya kullanan arkadaşlar için çözümüm
    Malum ünlü bir oyun torrent sitesi var orada Pro Evolution Soccer 2015 RePack 3.97 gb olanı indiren arkadaşlar bu sorunu yaşıyor.

ben bugün zamunda dan indirdim steam-rip olan versiyonu 6.97 gb ve hiçbir kasma sorunuyla karşılaşmadım muhtemelen bunu uygulan arkadaşlarında sorunu çözülecektir.

Açılmama Beyaz Ekran Sorunu
    nvidia ekran kartı kullanan oyunu açınca beyaz ekran gelip 2 sn sonra kapanan arkadaşlar için çözümüm ise, settings dosyasını yüksek işlemcili entegre grafikle çalıştırıp oyunu full ayarlara ayarlayın ama pes2015.exe dosyasını entegre grafik ile açın bi hata vericek onu yoksay diyip oyuna girerseniz açılacaktır.

Yardımcı Olabildiysem Ne mutlu bana iyi oyunlar! Çalıntı Değil Alıntı Yapın Kopyacı Arkadaşlar !

• hsnizmir kullanıcısına yanıt
    hocam ümidi kesmiştim pesten zamanında çok araştırmıştım ama bu konunuzu görmemiştim. bi şüpheyle indirdim ama gerçekten kasma filan kalmadı artık. Allah razı olsun
  • Selamlar,

bende de aynı sorun var söylediklerini yaptım olmadı. Dediğin gibi uyarı geliyor yoksay diyorum ekran bi beyaz bi siyah oluyo kapanıyo. Başka öneri varmı?

Teşekkürler
  • İhtiyacı olanlar vardır Eyvallah.
  • holyhellyeah kullanıcısına yanıt
    Malesef ki başka önerim yok Üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA denetim masasından; 3D ayarlarının yönetilmesi, program ayarları, özelleştirilecek programı seçin, pes2015.exe, bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin, grafik işlemciyi ''Entegre Grafik'''i seç. Daha sonra uygulaya tıkla ve oyuna gir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.