Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • musabaka günleri degistimi onceleri sadece çarşambaydı ama suan açık sürekli kalıcı mı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibaal

quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

Arkadaşlar maçdan sonra verilen free agentleri birleştirdim ve Melo çıktı.

AGENT İSMİNİN VE YILDIZININ BİR ÖNEMİ YOK tek 1 agentim 3 yıldızdı diğerleri 1 yıldızdı.,

Önemli olan agentleri doğru kombinlemek.

Bunun ile ilgili detalı bilgiyi forumda arkadaşlarımız paylaştı inceleyip o şekilde top çevirmenizi tavsiye ederim.

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Bu gece herkes melo aciyor vay arkadas

Darısı sizin başınıza

• Beyler lobide maç yapcak var mı beni yeneceğine inanan ? :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibaal

Beyler
    gücü: duran toplar
    vatandaşlık bölge: K-G amerika
    ispanya ligi
    bu kombinasyonu deneyin ya luis Suarez gelecek yada J. Alvarez. manyak bi site buldum. sitenin adını söyleyim mi :D

Temsilcilerin 3yıldız olmasımı lazım %100 olan birini denedim bayernli bir defansti onun yerine 70lik adam cıktı :D

• Beyler nedense Eşleştirme ekranında en az 3 dakika bekliyorum ya zar zor birini buluyor yada 'Rakip Bulunamıyor' hatası veriyor bu sadece bende mi böyle yoksa genel bir sorun mu acaba.?

• Herkesde olan bi sorun dostum sadece sende değil

• Arkadaşlar Merhaba. Savunma yapmakta pek sıkıntı çekmiyorum fakat yeni şeylerde öğrenmek istiyorum. Savunma yaparken R2 yi kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirmi? Hangi durumda R2 ye basıyorsunuz? Yada top rakipteyken Sürekli R2 yemi basıyorsunuz? ( Us psn kullanıyorum korkmayın öğrenince sizinle karşılaşmayacağımız için sıkıntı yok . ) Sağolun şimdiden ,Herkese İyi Eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasguldali -- 18 Ocak 2015; 17:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasguldali

Arkadaşlar Merhaba. Savunma yapmakta pek sıkıntı çekmiyorum fakat yeni şeylerde öğrenmek istiyorum. Savunma yaparken R2 yi kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilirmi? Hangi durumda R2 ye basıyorsunuz? Yada top rakipteyken Sürekli R2 yemi basıyorsunuz? ( Us psn kullanıyorum korkmayın öğrenince sizinle karşılaşmayacağımız için sıkıntı yok . ) Sağolun şimdiden ,Herkese İyi Eğlenceler.

Denedim bi farkini goremedim r2 nin

• Bende tam anlamadım ondan bi sorim dedim. Eskiden pres yaparken Kare ve X e aynı anda basardık, pes 2015 de bi farklılık varmı sence? 3 kere Kare ye basın falan gibi bişey okumuştum bilemedim şimdi

• quote:

Bende tam anlamadım ondan bi sorim dedim. Eskiden pres yaparken Kare ve X e aynı anda basardık, pes 2015 de bi farklılık varmı sence? 3 kere Kare ye basın falan gibi bişey okumuştum bilemedim şimdi

kareye 2 defa hızlıca basıp daha sonra basılı tutunca komple takım pres yapıyor ama bu sefer de herkes aynı yere koştuğu için rakibin kaçan forvetleri boşta kalıyor ve kolay pozisyon buluyorlar sadece X veya R1+X daha başarılı oluyor bence
  • arkadaşlar my club' a tabiri caizse yeni dadandım. Şimdi burda master lig'deki gibi özellikle genç oyuncuların zamanla gelişmesi gibi bir durum var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

arkadaşlar my club' a tabiri caizse yeni dadandım. Şimdi burda master lig'deki gibi özellikle genç oyuncuların zamanla gelişmesi gibi bir durum var mı ?

yok gelişmezler tek gelişen şey futbolcuların teknik direktörle olan uyumu o kadar ama oyuncu güçleri değişmez yeni başladıysan sana tavsiyem konuyu baştan oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt.

arkadaşlar my club' a tabiri caizse yeni dadandım. Şimdi burda master lig'deki gibi özellikle genç oyuncuların zamanla gelişmesi gibi bir durum var mı ?

yok gelişmezler tek gelişen şey futbolcuların teknik direktörle olan uyumu o kadar ama oyuncu güçleri değişmez yeni başladıysan sana tavsiyem konuyu baştan oku

teşekkürler hocam, bir kaç tane yaşı 20 civarı ama gücü 70 civarlarında oyuncum var da bir işe yaramayacaklar o zaman, postalamakta yarar var :/
  • Aglanbahor, santa cruz, c. atsu, gervinho, gomis, moses var - hepsi yedek kalıyor, sözleşme süreleri de bitti.

Napsam bunları, serbest mi bıraksam yoksa serbest bırakınca diğer oyuncuları alma şansım azalır da bunlar mı geri döner ? Çünkü 3-4 defa serbest bıraktığım dandik oyuncular geri döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Aglanbahor, santa cruz, c. atsu, gervinho, gomis, moses var - hepsi yedek kalıyor, sözleşme süreleri de bitti.

Napsam bunları, serbest mi bıraksam yoksa serbest bırakınca diğer oyuncuları alma şansım azalır da bunlar mı geri döner ? Çünkü 3-4 defa serbest bıraktığım dandik oyuncular geri döndü.

hocam bu adamları gönderirsen forumda ki herkes ev adresini ister gelip döver seni demedi deme sen sen ol gönderme her türlü kullanabilirsin bu adamları zaten uçurtma gibiler bence kadronu genişlet kullanmasan bile kalsınlar ha diyorsan ki rüya takımı kurdum yedeklerimden de bi tane rüya takım çıkar yani en az 22 tane süper starın varsa gönder ama böyle değilse tut gervinho ve aglanbahor için sağ kolunu verecek adam çok

• quote:

Bende tam anlamadım ondan bi sorim dedim. Eskiden pres yaparken Kare ve X e aynı anda basardık, pes 2015 de bi farklılık varmı sence? 3 kere Kare ye basın falan gibi bişey okumuştum bilemedim şimdi

R2 nedir hocam? Onlar pes 13te kaldi. L1 r3 adam kacir arkaya. Orda beklesin. Presi kareylen devam et.

• Beyler Pes 15'i hala çözemedim.Taktiksel oynuyor gibi geliyor herkes ama ben sanki direk dalıyorum adamlara şu oyunda ki taktikleri yazabilecek bir hayırsever var mı aranızda. ? Hücüm,Defans hiç farketmez maçı kazanmama yardım edecek herşey olur.
  • Hannibal arkadaşımıza teşekkürler iş çözmüş ve yazmış ancak bu arama kısmında kapsama bölgesi geniş yok mesela neden öyle tek yıldız diyemi aceba
  • 30 Yaş üstü

Duran Toplar

Savunma Becerisi

%100 THIAGO MOTTA. :) Dün çıkardım bu arkadaşı.

Free agent yıldız olayı da şöyle ki. Eğer bu kombinasyonları yaptığınız da %100 ihtimalle çıkan futbolcu varsa direkt olarak onu veriyor. Yıldızın önemi yok. Ancak o kombinasyona uyan çok sayıda futbolcu varsa işte ozaman yıldızın önemi ortaya çıkıyor. Misal Pesdb.net 'te Wayne ROONEY şu kombinasyon ile (İngiltere ligi - Oynayabilen Pozisyon OOS - Gücü: Bitiricilik) çıkma ihtimali % 8,3 . Şimdi burada bu kombinasyona uyan çok sayıda futbolcu olduğu için 3 yıldızlı agent'ler çok önemli. Dahası bu kombinasyona uyan futbolculardan sizin kadronuzda olan varsa o futbolcular da ihtimaller arasından çıkıyor ve wayne rooney'i çıkarma ihtimaliniz artıyor. Tabii bir de şans faktörü aynı çıkma yüzdesine ve benzer güçlere sahip futbolcular varsa yaptığınız kombinasyonda bu seferde şans faktörü açığa çıkıyor.

Sorusu olan olursa yardımcı olabilirim.

• Belki bahsi geçmiştir ama Myclub open hakkında bir bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.