Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani ben öyle yaptım lyon lacazette de çıktı tamamen şans ama çöp çıkarsa da sim maçlarında kullan yada bil karşı oyna bitince de serbest bırak gitsin.Ben şuan 5. klasmandaim ama takım yapmaya çalişıyorum klasmana girmiyorum agent toplamak için :)

Ayrıca siteden en aşada ctrl ye basarak kombinasyon yapabiliyorsun elindeki agent ları bi kontrol et hangi topçcular çıkacağını kestirebilirsin. Belki elinde %50 lik falan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: josef45

Aynen hepsi olmuyor yani bana bale olmadı çok şaşırdım Topları çevirirken 6. topa bile bakmadım bale gelecek diye. Çünkü A.COLE ARDA ve T.MOTTA yı çıkarmiştim ve sonuç BALE çıkmadı çok kötü hayal kırıklığı onun yüzünden MELO yu çıkaramadım şimdi ki hedef L.SUAREZ. Ve komik bişe oldu çok saçma sapan birleştirme yapmiştim işe yaramayan agent ları lacazette çıktı :) Ama hala bi sorunum var overali yüksek menejer çıkmıyor 800 coins biriktirdim ama sözleşmede yazan en yüksek 700 740. 800 ve üzeri manajerler ne zaman çıkar ki ?

Lacazette süper olmuş 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josef45 J kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam onları yapıyorum zaten sim macında yaklasık 15 mac oynatmama ragmen sadece bugun listayner dısında cıkmadı bakacaz artık ben yazıyım yine bendeki cöp olanları arkadaslarında haberi olsun hatam varsa söylersiniz düzeltirim :) ;baskı yapma agresif,kapsama bölgesi genişi,defansıf tarzları önde baskı,pozisyon alma esnek,kışkırtma uzun pas
  • bu arada m.sissokoyu alabiliyorum vatandaşlık afrika oynyabilen pozisyonlar sf ve stp takımım ortalama 80 lik oyunculardan olusuyor os oynatmıyorum dos olarak kullanabilirim ne önerirsiniz arkadaslar :))
  • uzun suredir dert yandığım forvete ibrahimoviç ve lacazette geldi tüm dertlerim bitti :) artık boş kaleye gol kaçmıyor. 5.divisiondan 2.divisiona çıktım ve ondada ilk 6 maçta6 galibiyet oldu . aksam terslik olmaz ise 1. divisiona çıkacağım. oyun böyle zevklıymiş saçma apan goller kaçmıyor artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Ben memnunum valla takımımdan, yıldızlar kadrosu olsun istemiyorum. Çaylak kupası yerine lig kupalarını oynuyorum hep, bugün slb evolda diye biri geldi 78'lik benficanın solbeki sanırım, yavaş yavaş takıma monte edicem.

Bu arada nezekat derecem hala c, kablolu bağlantıya geçtikten sonra en az 15 maç yaptım, benim tarafımdan sorun olmadan hala düzelmedi.

benim nezaket derecem aaa ile a arasında gidip geliyor o yüzden birşey diyemiyorum ama eski serilerde nezaket derecesi düşerse master ligden çıkıp lobilere veya sıralama maçlarına girip orda düzeltiyordum 15 te de böyle mi bilemiyorum

• Beyler birşey soracagim MyClub da sıralamayı siriflamak için bir çözüm var mi.? Yoksa hesabımı nasıl değiştirebilirim tamamen en bastan başlamak için.?

• angelsbjk kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bir de benim klasman sıralamalarım gözükmüyor, böyle bir şey duyan var mı ? hem sim modu hem de normali - / - olarak geçiyor. Klasman 9 a geldim.

Halbuki diğer kullanıcımda gözüküyor sıralamalarım.
  • quote:

anladım hocam bir de benim klasman sıralamalarım gözükmüyor, böyle bir şey duyan var mı ? hem sim modu hem de normali - / - olarak geçiyor. Klasman 9 a geldim.

Halbuki diğer kullanıcımda gözüküyor sıralamalarım.

çok da önemli değil ama klasman sıralamalarındaki puanlara bak sonra kendi puanının olduğu sıraya bak üç aşağı beş yukarı oradasındır yani senin puanın 500 sıralamada 500 puan kaçıncı sıradaysa yerinde orasıdır ama dediğim gibi önemli değil sıralama ilk 10da değilsen
    İşte görünmüyor o listeler, sadece ilk 100 var. Sanki beni silmişler.

Puanım 447 diydi, ama üst üste 700 lerdeki iki rakibi yendim. Birini kendi evimde, diğerini deplasmanda. Çok sağlam oynamaya başladım defansa j. pereiara ve jamal gelince. Ara pas geçirmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte görünmüyor o listeler, sadece ilk 100 var. Sanki beni silmişler.

Puanım 447 diydi, ama üst üste 700 lerdeki iki rakibi yendim. Birini kendi evimde, diğerini deplasmanda. Çok sağlam oynamaya başladım defansa j. pereiara ve jamal gelince. Ara pas geçirmiyorum

şöyle ki ilk 100 sıranın puanı yüksek yani 100. sırada 800 puanlı birisi var o yüzden görünmüyorsun ilk yüzde doğal olarak çünkü senin puanın düşük kendini görmek için KARE tuşuna basman lazım sıralama içindeyken
    Karede de çıkmıyordum ama sorunu buldum. Nezaket derecem c olduğu için online müsabakalardan ve sıralamalardan diskalifiye edilmişim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 küsür tane temsilci var Ne Bale i ne de Melo yu getirebilecek temsilciler var.
  • melo için hangi 3 agent gerekli arkadaşlar. verilen sitede değişmiş agentleri ve şu anki gösterilen üçlüde pek mantıklı gelmedi bana yüzde yuz cıkması
  • Bu bedava gelen paketlerde herkes bale falan aldım diyo yüzde yüz diyo nasıl siyah getiriyosunuz o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: bayern113

Bu bedava gelen paketlerde herkes bale falan aldım diyo yüzde yüz diyo nasıl siyah getiriyosunuz o zaman

Arkadasım benim anladığım şekli ile anlatayım olay. her zaman siyah top gelmiyor tabiki fakat birkaç oyuncu varki arkadaşların verdiği sitede bu oyuncular yazıyor üç agenti birleştiriyorsun mesela (diğer liglerde -afrikalı -kalecikurtarışı güçlü) bu verilerde 3 agenti birleştiriyorsun ve buna uygun tek bir oyuncu var ise o geliyor .Bu oyuncuda 80 ustu ise zaten siyah gelecektir başka alternatifi yok oyunun. Yani o her renkte donen topun bir olayı olmuyor görüntüden ibaret bir durum. bu sans yüzde 50 ise ki o sitede hangi iki oyuncu olduğunu gösteriyor bu ikisinden birisi gelecek demektir.
  • ender55ss1965 E kullanıcısına yanıt
    Biraz karışık ama anladım gibi dostum oyundaysan lobide maç yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: bayern113

Biraz karışık ama anladım gibi dostum oyundaysan lobide maç yapalım

işteyim kardeşim malasef :) ekle beni istersen daha sonra yaparız psn adım ender55ss1965.
  • Fransa liginden iyi topçu getiren varsa helal olsun az önce biri geldi stp 76 güç guingamptan
  • bayern113 B kullanıcısına yanıt
    bana pastore çıktı çıktı
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.