Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu siStem yalan olmuş,üç kere doğru kombine yaptım gündüz üçü de yanlış çıktı.en son üçü de üç yıldızlı ispanya ligi,forvet ve oynanılabilir posizyon slbk kombinesi yaptım 71 lik poundje dıye boşbeleş bir adam çıktı.kendi kafama göre kombineler yapsam daha iyileri gelirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah toptan Müller ve Alexis Sanchez geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayern113

Siyah toptan Müller ve Alexis Sanchez geldi :)

KARDEŞ NASIL YAPTIN YA 90.000 GP harcadım hep dandik adamlar çıktı
    Var mı bu işin bir püf noktası arkadaşlar ?
  • Kazandığımız fransa ligi agentlarını ayın 29 una kadar kullanma zorunluluğumuz var mı ?

Ben 3-4 tane toplayıp, yeni gelen agenta göre açıp açmamaya karar vermek istiyorum. Güncellemeden sonra puf olup uçmasınlar bi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    bence yoktur. öyle bişey olsa agentların üzerinde tarih yazardı.
  • Püf noktası yok kardeşim şans işi bu siyah top olayı sende kazanırsın :)

• Pedro çıktı şimdide iyi gidiyom Müller a.sanchez falan hadi bakalım :)

• Ya oyundan soğucam yakında bu.ne saçmalıktır

Hergün en az 5 maç oynuyorum kazandığım bütün gp yi en iyi temsilciye ayırıyorum

Maçtan sonda verdikleri diğer temsilcileride birleştirip yüzdeyi arttırıyorum

Ama yok yok yok bugüne kadar 76 dan daha yüksek oyuncu gelmedi

Yüzlerde temsilciden bir tane siyah top çıkmaz mı ya yeter artık

Anasını satayım şansı %2 olan en dandik temsilci bile bu kadar denemede 2 tane siyah top çıkarması gerekirdi kaldı ki en iyi temsilcilerden bile gelmiyor

Millete bakıyorum roben ronaldo ne ararsan var nasıl yapıyorlar anlamıyorum

Oyundan zevk alamıyorum hu şekilde bütün Oyuncularım dandik

Taktiği vs varsa lütfen söyleyin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Ya oyundan soğucam yakında bu.ne saçmalıktır

Hergün en az 5 maç oynuyorum kazandığım bütün gp yi en iyi temsilciye ayırıyorum

Anasını satayım şansı %2 olan en dandik temsilci bile bu kadar denemede 2 tane siyah top çıkarması gerekirdi kaldı ki en iyi temsilcilerden bile gelmiyor

Arkadaşım bende oyunu aldığımdan beri senin gibi çok dertli idim fakat son 1 haftada iyi futbolcular geldi. moura ve ibrahimoviç geldi dün akşamda robben geldi . benim anlamadığım bu oyuncular gelmesine geldi de ya ben kötü oynamaya başladım yada takıma bir haller oldu division 1 den 4 e düştüm .çok maç kaybetmiyorum ama beraberlik çok. dün akşam 4 galibiyet 5 beraberlik 1 malubiyet ile düştüm 3. divisiondan. benim sorumda şu arkadaşlara. robben geldi ama özelliklerine çok uyumsuz oynuyor. mesela henüz kimseden hızlı koşupta top alabilmiş değil ki hızlı bir oyuncu. çalımlarda zayıf kaleci ile başbaşa birçok gol kaçırdı. verim alamadım ben bunun sebebi takıma yeni gelmesi ve uyumsuz olmasımı sizde bu tür durumlar oldumu hiç. bir de takım bazen çok iyi rahat galibiyetler alıyorsunuz bir dönem oldu bende division 6 dan 1 e geldim orada 2 sezon kaldım baya iyi gidiyordu herşey son 2-3 gündür anormal takım ne top sürebilen var ne doğru pas atabilen .takım ruhu 96 . sizin takımdada böyle dengesiz dönemler geçiriyormu.

• Bugün Motto yı denedim 'yüksekten pas, duran toplar, savunma becerisi' sitede %100 yazıyodu ama gelmedi tabiki. 61 lik adamın biri geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender55ss1965

quote:

Arkadaşım bende oyunu aldığımdan beri senin gibi çok dertli idim fakat son 1 haftada iyi futbolcular geldi. moura ve ibrahimoviç geldi dün akşamda robben geldi . benim anlamadığım bu oyuncular gelmesine geldi de ya ben kötü oynamaya başladım yada takıma bir haller oldu division 1 den 4 e düştüm .çok maç kaybetmiyorum ama beraberlik çok. dün akşam 4 galibiyet 5 beraberlik 1 malubiyet ile düştüm 3. divisiondan. benim sorumda şu arkadaşlara. robben geldi ama özelliklerine çok uyumsuz oynuyor. mesela henüz kimseden hızlı koşupta top alabilmiş değil ki hızlı bir oyuncu. çalımlarda zayıf kaleci ile başbaşa birçok gol kaçırdı. verim alamadım ben bunun sebebi takıma yeni gelmesi ve uyumsuz olmasımı sizde bu tür durumlar oldumu hiç. bir de takım bazen çok iyi rahat galibiyetler alıyorsunuz bir dönem oldu bende division 6 dan 1 e geldim orada 2 sezon kaldım baya iyi gidiyordu herşey son 2-3 gündür anormal takım ne top sürebilen var ne doğru pas atabilen .takım ruhu 96 . sizin takımdada böyle dengesiz dönemler geçiriyormu.

Takım ruhu çok önemli.Bende de takıma yeni aldığım yüksek dereceli oyuncuları direk takıma koyunca iyi oynamıyor saçma hatalar yapıyor.İkinci yarı adamlar yorulduğunda takıma al o zaman yavaş yavaş adamte oluyor.Bir kaç maçsonu derecesi iyi olduğunda takıma alışınca 11de başlatırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: enisdurak17

quote:

Orijinalden alıntı: ender55ss1965

quote:

Takım ruhu çok önemli.Bende de takıma yeni aldığım yüksek dereceli oyuncuları direk takıma koyunca iyi oynamıyor saçma hatalar yapıyor.İkinci yarı adamlar yorulduğunda takıma al o zaman yavaş yavaş adamte oluyor.Bir kaç maçsonu derecesi iyi olduğunda takıma alışınca 11de başlatırsın.

teşekkür ederim arkadaşım dediğin gibi olmalı , gerçekten anormal bir durumdu geldiğinde çok sevindim dün ama tablo böyle olunca şaşırmıştım. dediğini uygulayacağım.

• Bende 69 oyuncu var, hediye gelen götze ve ilk başta çıkan mesut dışında 80+ oyuncu yok. Yılın uefa kadrosu hediyesinden de eduardo vargas çıkmıştı 79 luk. Sonra siyah top göremedim.

Ya da uefa kadrosundan mesut gelmişti, menajerimin ilk anlaştığı oyuncu vargas'tı emin değilim.

• Hücum hattım Müller robben mertens a.sanchez Pedro nasıl sizce beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: bayern113

Hücum hattım Müller robben mertens a.sanchez Pedro nasıl sizce beyler

gayetiyi kağıt üzerinde ama iyi oyuncular pek bir şey değiştirmiyormuş gibi geliyor bana. ben iyi oyuncula geldiğinden bu yana daha kötü oynamaya başladım :) anlamıyorum oyundan soğudum takım ruhu 96 hiçbir pasım yerini tutmuyor. 9.division ile 1.divisiondan oynadığım rakip arası bir fark yok benim için. son bir kaç gundur inanılmaz düşük pas yüzdem var. 3 oyuncumun olduğu yere giden pası bir sekilde ortaki rakibe yolluyor. dün 4.divisionda son maçım yenersem 3 e çıkıyorum . 12. division rakip geldi bana göre çok zayıf kadrosu adam ilk 20 dakika 3 kere geldi 3 orta 3 kafa 3 gol akıl işi değil. sonra 4-3 aldım zorla çıktım ama öyle zor oldki artık stres yaptım adamın dibine gelip pas atıyorum yada kaleciyi geçip gol atmaya çalışıyorum ya oyunda anormallik var yada bende. 1.division çıktım ve 2 sezon kaldım orada . geçen hafta önüme geleni yeniyordum. 1. divisionda 9 galibiyet 1 beraberlik ile bitirdim. takım canavar gibiydi ama son 3 gündür fena kopuk. ben çözemedim bu oyunu. adamda yıldız bir oyuncu var bende ise ibro robben bale var.takım ruuhu onda 75 bende 96. adan takır takır pas yapıyor bendekiler saçmalıyor. mesela ibroya pası attım dönmesi mümkün değil anında yapışıyor iki kişi. adam orta sahadan havadan bir uzun top bakıyorum kaleci ile baş başa. dün 6 g 1b 1m ile çıktım ama çıkan rakipler benden zayıftı yendiğim 6 da 2 si benim ayar gerisi daha zayıf kadrolar idi. acaba defte stp ler bende 77-76 lık ıkı oyuncu onların mallığımı diyeceğim . ama paslardaki saçmalıklaracevabım yok. o konudada ya oyunda bir mallık var yada ben malım :)

• Hile falan yok da kadroları 18 kişi yapıyolar. Yedeklerin hepsi de -60lık adamlar. Oyununun verdiği ilk oyuncuları kovmamışlar çakallar. Tutti frutti mi ne biri var full yıldız ilk 11'i ama yedekler 55-58 arası :(. Ben iyi bi oyuncu olduğumu düşünmüyorum speedli oyuncuları forvete koydum işten gelince kafa dağıtmak için takılıyom öyle. Her zamanki gibi pes ve hızlı oyuncular.. Burak Yılmaz ahmet musa var bende 99 kimyaları uçuyo deyyuslar gerçek hayatta böyle oynamıyo tabii ki ikisi de. Hatta ahmet musayı oynatmıyom artık küfür eden edene :( Ronaldo ve İbra hariç herkesten iyi oynuyo 99 kimyalı bi Ahmet Musa.. Yıllardır değişmedi bu saçmalık maalesef.

• great finishers da online müsabaka sonucu gelen adam atalanta'nın 33 yaşındaki yarma forveti.
    arkadaş hangi renk top açsam, o renkten gelebilecek en düşük overall a sahip, en duyulmamış adam geliyor. zorlasa altın toptan 74,5 overall gelecek 75,75 ya bi ibra gel be, suarez gel bu ne allah aşkına
  • Master league online modu varmi oyunda

Pes 15 aldim kutudan cikan myclub kodu nedir ozel bi hediye vs yaziyo tek gunluk sanirim evde degilim denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Master league online modu varmi oyunda

Pes 15 aldim kutudan cikan myclub kodu nedir ozel bi hediye vs yaziyo tek gunluk sanirim evde degilim denemedim

Masrer league dediğin olay my club modu var oraya gir.
    İçinden çıkan kodu da kodda tarif ettiği şekilde playstation store dan indir sana exstra GP ve özel temsilci hakkı verecektir.Bunu da MyClubda ki gelen kutusunda göreceksin.
    Bol Şans

• 4 3 3 icin td yok listede oyuncularımı ileriye cekemedim

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.