Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yedeklere koyarsa da artıyor. Oynatman şart değil. Yani çaylak moda girip gp kasarken uyumluluğun artmasını istediğin oyuncuyu yedeğe çek. böylece sözleşmesinden yemeden uyumluluk arttırmış olursun
  • 30 a yakın top açtırdım en yüksek dereceli Pepe geldi. rezalet. fazla oyuncu istemiyorum robben,messi,bale ve aguero yu istiyorum
  • Smooth Criminal kullanıcısına yanıt
    Bundan sonrakinin 19 martta olduğunu nerden biliyorsun onu soruyoruz kardeş:) ne zamanlar ne sıklıkla oluyor ŞL temsilcisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenberg2317 H kullanıcısına yanıt
    Aa çaylak modda sözleşmesini yemeden mi oynatiyoruz oyuncuları? Bunu bilmiyordum çok sağol. Bu arada çaylak mod nedir? Bil e karşı maç mı?

• Riodororo R kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam yanlış anladın. Oynadığın her maçta ilk 11 de kim varsa sözleşmesinden gider. Sonradan yedekten oyuncu alınca da geçerli fakat 1 maç değil dakika olarak hesaplanıyor.

Herneyse. Benim demek istediğim uyumluluğunu arttırmak istediğin oyuncuyu illa ki oynatmak zorunda değilsin. Yedeğe çek. Yedekken de uyumluluk artıyor. Yedek olduğu için de sözleşmesi bitmiyor.

Çaylak mod ise Bile karşı turnuvalarda olan bir kupa. Burada çöp diye tabir edilen adamlarla (Her maç sonu verilen ajanlardan açtırdığın oyuncular) oynayıp GP kasabiliyorsun. Çaylak modda ilk iki maç golu atıp kaleciye geri pas ver. rakip oyuncular müdahele etmiyor zaten. Bu şekilde en az efor GP kasabilirsin. Bu arada yedeklerine de hep as oyuncuları ya da uyumluluğunun artmasını istediğin oyuncuları koy ki bir taşla iki kuş vur

• Çok faydalı bilgiler verdin kardeş ayakta alkisliyorum ve dediklerini yapıyorum. Çok sağol. Çok mantıklı bilgiler.

• Arkadaşlar birisi bu 6.top olayını anlatabilir mi?

• Riodororo R kullanıcısına yanıt
    6.top olayı artık yok, yine de top çevirmeye girdiğin anda Konami tarafından hangi oyuncu geleceği belirleniyor zaten, yani toplar dönerken ne zaman hangi tuşa bastığının bi önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riodororo

Bundan sonrakinin 19 martta olduğunu nerden biliyorsun onu soruyoruz kardeş:) ne zamanlar ne sıklıkla oluyor ŞL temsilcisi?

ŞL maçlarıyla alakalı gelecek hafta da ŞL maçları var ondan dolayı. Mesela gelcek ay ki 14 15 Nisan daki ŞL maçları öncesi 09 Nisan da da temsilci çıkacaktır.
  • Şl den 85 üstü futbolcu açabilen oldumu 10 larca kez denedim 80-83 arası çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ender55ss1965

Şl den 85 üstü futbolcu açabilen oldumu 10 larca kez denedim 80-83 arası çıkıyor

Roben geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şl den 85 üstü futbolcu açabilen oldumu 10 larca kez denedim 80-83 arası çıkıyor

banan tevez 87, Neuer 93, Thiago 85 , Moura 86 geldi.
  • Bugun D.Costa geldi. Epeydir 85 ustu oyuncu cikmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Bugun D.Costa geldi. Epeydir 85 ustu oyuncu cikmiyordu.

Çok kötü d.costa

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Bugun D.Costa geldi. Epeydir 85 ustu oyuncu cikmiyordu.

Çok kötü d.costa

Bugun 3-5 mac yaptim bos gecmedi ama uyumlulugu 82 geldi 83 olmus eger 84'te takili kalirsa kotu olacak.

• Ben dün 2 deneme yaptım biri sarı diğeri 80 querasma. Bu şl den önce 3 siyah top varken ibro Robben gelmişti onlar gelmese işim zormuş şl den verim alamadım çıkan en iyi 84 willian oldu hepsi 80-82 geliyor şansıma.

• SLM ARKADAŞLAR MY CLUPA GİREN VARMI ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

quote:

Roben geldi bana.

geldi de menejerin kim onu da söyle gücü kaç? menejerle alakasız mı yüksek dereceli oyuncu gelmesi? Bende 70lik oztensen menejer ve en fazla 84 fillian 85 huntelaar geldi o da güncelemme sonrası 85 oldu
  • CL son 4 top sol bek geldi hic ihtiyacim yokken. Kolarov, Ansaldi, Adriano, De Ceglie. Top acmaya korkar oldum slb gelecek diye.

• Ula sanki oyun hızlandı güncelleme falan mı geldi noldi

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.