Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus da hergun bana 5 10 bisiler geliyo ama nafile oyuncu vermediler henuz, allahdan bi siyah topda modric cikdida fark yaratti, gerci boyle olmasi daha iyi bence fotokopi gibiydi kadrolar.
    Ayrica top kapma defans artik bas x e al diil, cok iyi pozisyon alip aralari kapamak gerekiyor.
    Oyundaki en keyif verici degisikliklerden biride bu bence.
    Isin en kotu yani 10000 gp ile alinan oyunculari 500 gp ye birakmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Mod Online mi beyler? Plus yok bende.

Edit: Online ve Offline modları varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 19 Kasım 2014; 17:46:38 >
  • Ps3 ile oynuyosan plusa gerek yok ps4 parali uyelik gerektiriyor

• Arkadaslar, ev sahibi takim oldugunuzda cimlerin boyutunu degistirince oyunun hizini etkiliyor oyun tarziniza gore deneyebilirsiniz.

• Bu gidişte futa geri döncem...maç falan bulamıyor.Offline oynamak için mi aldık oyunu şimdi...En iyisi hiç bişey oynamamak da neyse...
  • arkadasalr team spirit olayını tam olarak açıklayabilecek yada açıklayan birseyler paylaşabilecek birileri var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Arkadaslar, ev sahibi takim oldugunuzda cimlerin boyutunu degistirince oyunun hizini etkiliyor oyun tarziniza gore deneyebilirsiniz.

çimler kısalınca oyun hızlanıyor mu hocam ne oluyor??

Bide bu team spiriti nasıl arttırırız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Arkadaslar, ev sahibi takim oldugunuzda cimlerin boyutunu degistirince oyunun hizini etkiliyor oyun tarziniza gore deneyebilirsiniz.

bir önceki sayfada yazmıştım kadro listesine gelin L1 veya R1 yaparak menajerle uyumluluk seçeneğini seçin ve bakın kim menajerle iyi anlaşıyorsa onları oynatın bu şekilde takım ruhu yüksek olacaktır ayrıca mümkünse takım ruhu 80in altına düşmesin zaten aynı takımla maç yaptıkça takım ruhu artmaya başlıyor ben 82 takım ruhu ile oynuyordum şu anda 94 oldu kiralık oyuncu alırken de oyuncunun gücünden ziyade menajerle eyumluluğuna dikkat edin tavsiye ederim

• quote:

quote:

Çimler kısa ve Islak ayarlarsanız topun zemindeki hizi artıyor daha seri pas yapabiliyorsunuz. Tersi de mümkün uzun çim kuru zemin gibi.

• quote:

quote:

Cimleri kisaltinca hizlaniyor uzatinca yavasliyor oyuna hafif bir etkisi oluyor. Takim ruhu oyuncular birlikte oynadikca mac kazandikca artiyor ayrica oyuncularin teknik direktorun taktigine olan uyumu da etkiliyor.

• 7. Lige yukseldim daha siyah topa yan gözle bile bakamadım (; gelmiyor hic pas vermiyor bize/// tr psnden almıstm ben oyunu on siparisle bizede ne para ne oyuncu hic biri gelmedi millet almış oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oosmankaplan -- 20 Kasım 2014; 0:25:32 >
  • Arkadaşlar bonuslarrdan bi habr varmı ayın 20 sinde deniuordu

• Oyunu kutulu alıpta bonusları alabilenler haber edebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayn

Oyunu kutulu alıpta bonusları alabilenler haber edebilir mi?

Aynen ben de bekliyorum. Hiç bir bonus'u alamadık. Ayrıca dün akşam bütün gece uğraştım sadece ve sadece bir tane online maç yapabildim.
  • Bahsettiğiniz SIM coach mod u nasıl kullanabiliriz? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Oyun başında aldığım menejerle devam ediyorum. Takım ruhu 69.
    İstediği taktik bir tek onda var şuan. 4-2-1-3 yok arkadaş elimdeki menejerden başka oynatan. Olsa yüksekticem menejeri. Belki ozaman takım ruhuda yükselir.

Benimde istediğim taktik o 4-2-1-3 oynatan t.d yok şuanda mecbur 4-1-2-3 oynuyorum orta saha boş kalıyor

Aynen dostum. Bulsam alıcam ama yok. İlk seferde nasıl denk geldiyse, istediğmi taktikle oynatan vardı onu seçtim.
    4-2-3-1 e dönsem, Ribery ve mesut 3 lünün sağına soluna koysam olur mu sence ortada da götzse??

hocam 4-2-3-1 süper sistemdir ben de 4-3-2-1 ile oynuyorum; kısacası 4-5-1 tarzı sistemler her zaman sağlamdır yalnız bu sistemlerde sistemi işletecek nokta santrafor çok önemli... lewandowski diego costa tarzı bi forvet çıksın diye belki de 80 000 gp harcadım ama bulamadım bi türlü, en son dün forlan çıktı oda fena değil ama istediğim forvet değil ... siz de santrafor kim..

• quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

7. Lige yukseldim daha siyah topa yan gözle bile bakamadım (; gelmiyor hic pas vermiyor bize/// tr psnden almıstm ben oyunu on siparisle bizede ne para ne oyuncu hic biri gelmedi millet almış oynuyor

hocam ön siparişle aldıysanız psnde bildirimler bölümüne bakın oradac pes 2015 bildirimi olması lazım.. gelmişse onu açın x tuşu ile , orada bir kod var xyzy ile başlayan o ekranı gördüyseniz tekrar x tuşuna basın kodu otomatik olarak ilgili yere yapıştırıyor bir deneyin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 20 Kasım 2014; 9:16:27 >
  • Sanırım kodu girdiğimde bu aktive olmuş. Eve gidince my psn'den deneyeceğim bakalım bunu bulup indirmeyi. Kutulu ön sipariş olarak alıp kod giren ve bonusunu alamayan arkadaşlar. Profillerinden media kısmına baksınlar indirmeyi denesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

quote:

quote:

İstediği taktik bir tek onda var şuan. 4-2-1-3 yok arkadaş elimdeki menejerden başka oynatan. Olsa yüksekticem menejeri. Belki ozaman takım ruhuda yükselir.

Benimde istediğim taktik o 4-2-1-3 oynatan t.d yok şuanda mecbur 4-1-2-3 oynuyorum orta saha boş kalıyor

Aynen dostum. Bulsam alıcam ama yok. İlk seferde nasıl denk geldiyse, istediğmi taktikle oynatan vardı onu seçtim.
    4-2-3-1 e dönsem, Ribery ve mesut 3 lünün sağına soluna koysam olur mu sence ortada da götzse??

hocam 4-2-3-1 süper sistemdir ben de 4-3-2-1 ile oynuyorum; kısacası 4-5-1 tarzı sistemler her zaman sağlamdır yalnız bu sistemlerde sistemi işletecek nokta santrafor çok önemli... lewandowski diego costa tarzı bi forvet çıksın diye belki de 80 000 gp harcadım ama bulamadım bi türlü, en son dün forlan çıktı oda fena değil ama istediğim forvet değil ... siz de santrafor kim..

4-2-3-1 taktiğine yeni geçtim hocam ve konami yüzünden 1 maç yapabildim şuana kadar. Dediğin doğru 3lünün önündeki ST önemli. Bende şuan 75 overil lık bir adam var, ama ilginçtir her maç golü var adamın. Bu taktiğe geçtikten sonra ki maçta da tek golümü o attı. Kiralıklara baktım geçen gün Totti vardı. Benin 75 lik adamı çıkarıp Tottiyi koydum ama daha maç yapamadım Tottiyle. Allahtan forvet arkası 3lüm çok sağlam. Menejerle olan uyumlarıda iyi. Bana 400 altın paraya patladı menejer. Umarım bir faydası oluyordur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

quote:

quote:

4-2-3-1 taktiğine yeni geçtim hocam ve konami yüzünden 1 maç yapabildim şuana kadar. Dediğin doğru 3lünün önündeki ST önemli. Bende şuan 75 overil lık bir adam var, ama ilginçtir her maç golü var adamın. Bu taktiğe geçtikten sonra ki maçta da tek golümü o attı. Kiralıklara baktım geçen gün Totti vardı. Benin 75 lik adamı çıkarıp Tottiyi koydum ama daha maç yapamadım Tottiyle. Allahtan forvet arkası 3lüm çok sağlam. Menejerle olan uyumlarıda iyi. Bana 400 altın paraya patladı menejer. Umarım bir faydası oluyordur.

her şey etkiliyor oyuncuların formunu en önemlisi de takım kimyası bende oran şu an 92.. santraforum 74 gücünde diabate .. mesela forlanı santrafor mevkiine koyamıyorum kimya düşüyor belki maç yapa yapa forlanı monte ederim ama oda zamanla .. mesela bu td değişirse her şey silbaştan olacak o yüzden td konusunda istikrar çok önemli.. hayır diyemeyeceğim bir oyuncu çıkana kadar takımın ideal onbirini değiştirmeyi düşünmüyorum.. forlan da yedek bekleyecek takıma uyum sağlayana kadar yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.