Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

takım gücü bin küsürlerde haklısınız takım kimyası dicektim. hocam o oyuncunun kadronuzda olması hani derler ya ismi bile yetti. işte öyle bir şey o adamların takım kimyasına katkısı çok fazla. bende de 80 lik 2 adam var ama takım kimyası 62-66 larda. kardeşime bi yaya toure çıktı siyah toptan adam 90 overal, takım kimyası 80 lere çıkmıştı. ama dediğiniz gibi kimya için t.d oyuncunun mevkisi falan bunlar çok farkediyor.

hocam elbette etkisi var ki olmalıda zaten bi bale ile bi gökhan töre aynı olamaz elbette .. ama dengeyi iyi kurmuşlar yıldızlarla dolu da olsan uyumlu değilsen başarı zor harmanlamak gerekiyor kadroyu generaller ve askerler tabiri cazise .. lewandowski gibi forvet çıkana kadar forvet menagerini satın alıcam aslında bana stoper ve defansif orta sahada lazım ama işte oda çıkmıyor .. kardeşin şanslıymış valla sağlam topçu çekmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

takım gücü bin küsürlerde haklısınız takım kimyası dicektim. hocam o oyuncunun kadronuzda olması hani derler ya ismi bile yetti. işte öyle bir şey o adamların takım kimyasına katkısı çok fazla. bende de 80 lik 2 adam var ama takım kimyası 62-66 larda. kardeşime bi yaya toure çıktı siyah toptan adam 90 overal, takım kimyası 80 lere çıkmıştı. ama dediğiniz gibi kimya için t.d oyuncunun mevkisi falan bunlar çok farkediyor.

hocam elbette etkisi var ki olmalıda zaten bi bale ile bi gökhan töre aynı olamaz elbette .. ama dengeyi iyi kurmuşlar yıldızlarla dolu da olsan uyumlu değilsen başarı zor harmanlamak gerekiyor kadroyu generaller ve askerler tabiri cazise .. lewandowski gibi forvet çıkana kadar forvet menagerini satın alıcam aslında bana stoper ve defansif orta sahada lazım ama işte oda çıkmıyor .. kardeşin şanslıymış valla sağlam topçu çekmiş..

iyi güzel bence de takıma uyum sağlayan oyuncu önemli ama nasıl alacaz o oyuncuyu problem orda konami=türk takımı yöneticileri gibi birşey oldu menajer ne verirse ona eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

iyi güzel bence de takıma uyum sağlayan oyuncu önemli ama nasıl alacaz o oyuncuyu problem orda konami=türk takımı yöneticileri gibi birşey oldu menajer ne verirse ona eyvallah

aynen öyle oluyor vallla :) bizim ülkede önce transfer yapılıyor sonra hoca geliyor burada böyle olmuş ama üyü tarafı şu parası olan da istediği takımı kuramayacak yoksa parası az olan çok ezilirdi bu myclub içinde

• Puanım 2 gün öncesine kadar 500e dayanmıştı 2 günde 400e düştü zaten rakiple baglantı kurulamadı hatası alıyorum birini yakalayıncada maç yarıda kesilip serverdan atıyor mypes coinde ucuz olcak deniyodu fiyatlar uçuk myclub moduda tamamen saçmalık 3 yıldır pesi mlo oynarım bu sene nefret ettim fifaya geçmemek için zor tutuyorum kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir duzgun forvet cikmadi ya, 3 tane 10000lik agent denedim, sacma sapan adamlar geliyor.

soyle duzgun bir forvet ciksa birakmiycam ama gelmiyor bir turlu

loandada yok, 5i bekliyoruz artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

bir duzgun forvet cikmadi ya, 3 tane 10000lik agent denedim, sacma sapan adamlar geliyor.

soyle duzgun bir forvet ciksa birakmiycam ama gelmiyor bir turlu

loandada yok, 5i bekliyoruz artik.

10000 gplik 10 tane falan forvet actirdim bi tane siyah top denk gelmedi bugun ise 2 tane defans actirdim Boateng cikti:) ama onunda maliyeti yuksek ust liglere cikana kadar oynatmayabilirim.

• ARKADASLAR TAKIMLARI ILK SECTIGIMIZDE ULKEDE SECMISTIK BEN ARJANTINI SECTIM TRANSFERLERDE SACMA SAPAN GUNEY AMERIKA TOPCULARI GELIYOR BOYNA BUNU NERDEN NASIL DEGISTIREBILIRIZ BILGISI OLAN ACIL YAZABILIRMI:

BIRDE GP BONUS BOLUMUNDE YENI TAKIM KURMAK DIYE BIR BOLUM VAR YENI TAKIMI NASIL KURUYORUZ VE YENI TAKIM KURULDUGUNDA SUANKI TAKIMIMIZ KADROMUZ SILINIYORMU

BILGISI OLAN ARKADASLAR BIR ZAHMET PAYLASIRLARSA SEVINIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrkc44

ARKADASLAR TAKIMLARI ILK SECTIGIMIZDE ULKEDE SECMISTIK BEN ARJANTINI SECTIM TRANSFERLERDE SACMA SAPAN GUNEY AMERIKA TOPCULARI GELIYOR BOYNA BUNU NERDEN NASIL DEGISTIREBILIRIZ BILGISI OLAN ACIL YAZABILIRMI:

BIRDE GP BONUS BOLUMUNDE YENI TAKIM KURMAK DIYE BIR BOLUM VAR YENI TAKIMI NASIL KURUYORUZ VE YENI TAKIM KURULDUGUNDA SUANKI TAKIMIMIZ KADROMUZ SILINIYORMU

BILGISI OLAN ARKADASLAR BIR ZAHMET PAYLASIRLARSA SEVINIRIM

Sectigin ulke baslangic kadrondaki oyuncularin genelini olusturuyor. Sonradan gelen oyuncular rastgele.
    Takim yonetimi kismindan ucgen yada kareye basinca cikiyor yeni kadro olusturup kaydediyorsun eski kadro silinmiyor.

• Eyw. Kardes saol ulke degismiyor yani?
    Bana gelen adam ya bolivya ya peru ya arj.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhrkc44

Eyw. Kardes saol ulke degismiyor yani?
    Bana gelen adam ya bolivya ya peru ya arj.

Ben Ispanya'yi sectim ama benim kadroda bir suru G.Amerikali doldu.
  • Arkadaşlar günlerdir SEN forumundan sorunu dile getirdiğim halde ön sipariş bonusu m.götze dlc'sini edinemedik. Forumları gezerken burda da benzer durumun dile geldiğini gördüm. ismi yanlış yazdıysam k.b. fernandina gibi bir isim vardı bazı fikirleri vardı bu durum için acaba sorunu çözdü mü? Ya da çözen başka arkadaş varsa paylaşabilir mi?
    bu arada cihaz ps3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mst009 -- 20 Kasım 2014; 17:27:15 >
  • Ben de hala önsipariş bonusu götze dlc alamadım

• Siyah toptan Martens çıktı.84 point üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Siyah toptan Martens çıktı.84 point üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

bana 1 tane siyah top çıksında hangi oyuncu çıkarsa çıksın hiç denk gelmiyor
  • Bana bonus geldi 100. Transferi yapinca 100 de 2 siyah top cikdi
    Biri valero biri modric.
    Dun bi kakip geldi lewandovski, david silva , robben , lahm , neuer ya bu arkadas cok sansli yada baska bi numarasi var siyah top meselesinin.
  • Bu iş tamamen şans. Süper oyuncuları bulanda var hiç denk gelmeyende:) Bana 2 kere siyah denk geldi birinde Boateng diğerinde Pedro çıktı. Toplamda 20 civarı 10000 GPliklerden açtırmışımdır. %10 gibi birşeye denk geliyor bendeki durum
  • ilk defa siyah topu yakaladım. Daha doğrusu benim junior(4) yakaladı. Toptan Hulk çıktı :) hediye olarak da reus geldi. Yalnız Hulk çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

ilk defa siyah topu yakaladım. Daha doğrusu benim junior(4) yakaladı. Toptan Hulk çıktı :) hediye olarak da reus geldi. Yalnız Hulk çok iyi.

Hediye olayı nasıl oluyor hocam?
    Sadece psn uzerinden alanlara mı?
    Ben PES in içinden çıkan kodu kullanamadım kod hatalı diyor.Siz nasıl yaptınız?

• Hulk ve reusla seneyi tamamlarsin bende bizim juniora denetim bi ama alinca geri vermiyor namussuz

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

ilk defa siyah topu yakaladım. Daha doğrusu benim junior(4) yakaladı. Toptan Hulk çıktı :) hediye olarak da reus geldi. Yalnız Hulk çok iyi.

Hediye olayı nasıl oluyor hocam?
    Sadece psn uzerinden alanlara mı?
    Ben PES in içinden çıkan kodu kullanamadım kod hatalı diyor.Siz nasıl yaptınız?

One Day edition kutulu olanda şifre var. Onu PSN redeem code alana yazınca mesaj geliyor. Oradan Siyah toplardan hangisi gelirse artık :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.