Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Orijinalden alıntı: ka14964

10000gp ile oyuncu aldıgınızda siyah top ekranın solundaki kör noktaya tam girer girmez basın matematik hesapla çözdüm olayı 5te 4 siyah top geldi birinde de yanlışlıkla geç bastım

Tam anlmadim hocam. Nasil yani?. Daha detayli anlatabilirmisin bana. Kör noktaga dedigin nedir?

Hocam siyah topları takip edersen kenarlara gelince 2 top geçene kadar gözükmez top, önünden geçerken ekrana göre sag köşe sana göre sol köşeden geçerken tam top kaybolmadan basıcaksn gp kasıyorum toplayım videosunu çekicem paylaşırım konuyu takipte kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok onemli bende takipteyim siyah olmazsa sari da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Cok onemli bende takipteyim siyah olmazsa sari da olur.

10.000 gpye actigin zaman.zaten siyah gelmese sari geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Sanırım kodu girdiğimde bu aktive olmuş. Eve gidince my psn'den deneyeceğim bakalım bunu bulup indirmeyi. Kutulu ön sipariş olarak alıp kod giren ve bonusunu alamayan arkadaşlar. Profillerinden media kısmına baksınlar indirmeyi denesinler. PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Ne yaptın hocam bonusları alabildnöi bn dün çok uraştım ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: efehanpes

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Sanırım kodu girdiğimde bu aktive olmuş. Eve gidince my psn'den deneyeceğim bakalım bunu bulup indirmeyi. Kutulu ön sipariş olarak alıp kod giren ve bonusunu alamayan arkadaşlar. Profillerinden media kısmına baksınlar indirmeyi denesinler. PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Ne yaptın hocam bonusları alabildnöi bn dün çok uraştım ama nafile

Yok kardeşim alamadım bonusları ne denediysem olmadı. Zaten bir maç dahi yapamadım akşam neymiş bakım yapmışlar. Artık ben bıraktım online'ı offline takılıyorum.

• yılların yıldızı ne hale gelmiş D.Trezeguet çıktı şu maç sonunda gelen gözlemcilerden. Totti (kiralık), Gouffran ve Trezeguet. 2 lileri dönüşümlü olarak oynatıcam. Gouffran zaten deli fişek çok iyi oynuyor. Totti dün bir arkadaşı fena benzetti uzun süredir single maçlarda bile aşırtma atamıyordum dün pozisyonda pas verdim Totti ceza sahası dışında topla buluştu kaleci üzerime koşuyodu bi aşırtma salladım gol oldu.
  • Myclub coinsin para ile satışı başlamış.Dün akşam 3000 coins aldim 300de bonus verdi..Antrenörü degistim hemen Benfica koçu Jesus'u aldim kabiliyet toplami 720 oldu..Sonra top acisina gectik cikan oyunculardan bilindik olanları;Xavi,Tiago Silva,Gaitan,Kerzhakov,Thiago,Baptista son actigim toptan da Cavani çıktı kağıt üstünde rüya kadro oldu şuan ki seviye ıçın..Arap sermayesi gibi parayla adam ettik takimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dungbeetle -- 21 Kasım 2014; 8:47:23 >
  • Keske coin satışı hic olmasa su oyunda. Simdi millet oynaya oynaya kazandiklariyla asla kuramayacagi kadrolari, parayla bir kac dakikada kurabilecek.

Zaten bu sekilde yapanlar oyunun nesinden zevk aliyor onu da anlamiyorum. Fifada FUT yada Peste MyClub modlarinin esas eglenceli kismi maclar oynandikca, kazandikca ve insanin gozu onunde takimim git gide daha da guclenmesidir. Parayla yapilan is insana zevk vermezki. Gta, last of us, far cry vs gibi oyunlari hileyle bitirmek gibi bisey olur bu sonucta.

Umarim milletin parayla takimlari asiri dozda abartmalarini görmeyiz oyundan zevk ala ala oynamaya ve kadro güçlendirmeye devam edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 21 Kasım 2014; 11:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Keske coin satışı hic olmasa su oyunda. Simdi millet oynaya oynaya kazandiklariyla asla kuramayacagi kadrolari, parayla bir kac dakikada kurabilecek.

Zaten bu sekilde yapanlar oyunun nesinden zevk aliyor onu da anlamiyorum. Fifada FUT yada Peste MyClub modlarinin esas eglenceli kismi maclar oynandikca, kazandikca ve insanin gozu onunde takimim git gide daha da guclenmesidir. Parayla yapilan is insana zevk vermezki. Gta, last of us, far cry vs gibi oyunlari hileyle bitirmek gibi bisey olur bu sonucta.

Umarim milletin parayla takimlari asiri dozda abartmalarini görmeyiz oyundan zevk ala ala oynamaya ve kadro güçlendirmeye devam edebiliriz.

Hocam milyon dolarlar kazanıyor adamlar coinsten..

Emin ol dream team lerçoğalacaktır..Onların coinleri varsa bizimde yüreğimiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: dungbeetle

Myclub coinsin para ile satışı başlamış.Dün akşam 3000 coins aldim 300de bonus verdi..Antrenörü degistim hemen Benfica koçu Jesus'u aldim kabiliyet toplami 720 oldu..Sonra top acisina gectik cikan oyunculardan bilindik olanları;Xavi,Tiago Silva,Gaitan,Kerzhakov,Thiago,Baptista son actigim toptan da Cavani çıktı kağıt üstünde rüya kadro oldu şuan ki seviye ıçın..Arap sermayesi gibi parayla adam ettik takimi :)

Hocam almış yürümüşsün walla :D
    Teknik direkötr değişltirmek neden önemli ??
    T.D nini kabliyeti artınca ne oluyor??
  • quote:

Keske coin satışı hic olmasa su oyunda. Simdi millet oynaya oynaya kazandiklariyla asla kuramayacagi kadrolari, parayla bir kac dakikada kurabilecek.

valla ne yalan söyleyeyim 3 defa 1.000+50 myclub parası aldım hayatımda ilk defa bi oyun için ekstra para harcadım sadece 1 siyah top çıktı bu 12 denememde o da 81'lik barrios ve ölümüne mor performansı da menajerlede anlaşamıyor sağolsun menajerde villas boas o da 460 myclub parasına geldi sağolsun ondan önce dodadini ile 96 takım ruhum vardı 80e düştü allahım sana geliyorum çok sağol konami hüloooooo

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Myclub coinsin para ile satışı başlamış.Dün akşam 3000 coins aldim 300de bonus verdi..Antrenörü degistim hemen Benfica koçu Jesus'u aldim kabiliyet toplami 720 oldu..Sonra top acisina gectik cikan oyunculardan bilindik olanları;Xavi,Tiago Silva,Gaitan,Kerzhakov,Thiago,Baptista son actigim toptan da Cavani çıktı kağıt üstünde rüya kadro oldu şuan ki seviye ıçın..Arap sermayesi gibi parayla adam ettik takimi :)

T.D nini kabliyeti artınca ne oluyor?? sorusunun cevabı şu oluyor kadro listesine girin oyuncu maliyetleri var onları toplayınca örneğin 600 oluyor menajerin yönetim kabiliyeti de 590 sa takım ruhu çöküyor bu durumda da yönetim kabiliyeti daha yüksek menajer gerekiyor gerçi kadro listesinde 40 futbolcu oluyor 23ü kadroya giriyor ama genelde bu işe yarıyor ha onun dışında gelen arkadaş sizin istediğiniz taktikte oynatır oynatmaz orası biraz şans işi yani dün baktığım menajerler içinde 4-3-3 oynatan yoktu kabiliyetliler arasında bugünü bekledim bugün de yoktu mecbur villas boas'ı aldım 4-5-1 oynatıyor o da

• sayfayı işgal ettim farkındayım ama toplam 40 - 50 denememde 3 siyah top çıkmışken maç sonu gelen 2 yıldızlı menajerden müller geldi iyi mi valla şunu deneyin sizde toplar dönmeye başlayınca altın top geliyor ya altın top kör noktaya girer girmez bastım öyle geldi siyah top
  • Arkadaşlar çok sinirliyim ps4 çıktyıgında mecbur fifa14 almıştım onda fut diye mod vardı taktikleri değiştiriyorduk ama oyuncuları sağ sola oynatamıyorduk istediğimiz oyuncuları alıyorduk tabi ronaldo messi ibrahimovic gibi oyuncuları alamıyorduk çok sıkıcı bir moddu o zaman demiştim şimd, pes olacaktı taktikleri ben yapacaktım oyuncuları sağ sola kaydırım diyordum tabi myclub diye bir saçmalık çıktı beklentilerim suya düştü
    1-istediğim taktikle oynuyamıyorum
    2-oyuncuları sağ sola oynatamıyorum sadece geriye çekebiliyorum ve posizyonunu kesinlikle dğiştiremiyorum
    3-istediğim taktik hep kilitli bunlar ne zaman açılacak d9 çıktım
    4-menejer ile takımın ruhu aynı olması lazım yani menejerin becerisi 4-2-2-2geçim dedim menejer benim takımdan üstün zaten 4-2-1-3 bulmak imkansız nereyde hepsi 4-2-3-1 oynatan t.d ler çıkıyor.Mecbur 4-1-2-3 oynuyorum ne rahat paslaşabiliyorum ne savunmada iyi oluyor genelde 5 oyuncu ilerde kalıyor böyle oluncada orta saha boş kalıyor.
    5-istediğim oyuncuyu alamıyorum 10.000gp açıyorum siyah top hiç tutmuyor en azından normal oyuncuları biz alalım oda yok
    6- ilkyarı 3-0 yenik durumdayım ikinci taktik değiştiremiyorum belki 3 defanslı oynuyacam maçı çevirecem ama oda yok
    7-herşeyi menejer yapsın taktik oyuncu almayı oyuncu değiştirmeyi biz sadece maç oynuyalım hiç birşeye karışmıyalım bunu yapsalar daha hiç bir farkı kalmıyor.
    8. fifa'daki fut benzetmeye çalışmış onuda beceremiş ne istedin master lig online da o zaman fut aynısını yapsaydın daha iyi olurdu en azından fifa'da taktik değiştirebiliyorum istediğim oyuncuları alabiliyordum konamiye kim akıl verdiyse ben onun a..... diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar çok sinirliyim ps4 çıktyıgında mecbur fifa14 almıştım onda fut diye mod vardı taktikleri değiştiriyorduk ama oyuncuları sağ sola oynatamıyorduk istediğimiz oyuncuları alıyorduk tabi ronaldo messi ibrahimovic gibi oyuncuları alamıyorduk çok sıkıcı bir moddu o zaman demiştim şimd, pes olacaktı taktikleri ben yapacaktım oyuncuları sağ sola kaydırım diyordum tabi myclub diye bir saçmalık çıktı beklentilerim suya düştü
    1-istediğim taktikle oynuyamıyorum
    2-oyuncuları sağ sola oynatamıyorum sadece geriye çekebiliyorum ve posizyonunu kesinlikle dğiştiremiyorum
    3-istediğim taktik hep kilitli bunlar ne zaman açılacak d9 çıktım
    4-menejer ile takımın ruhu aynı olması lazım yani menejerin becerisi 4-2-2-2geçim dedim menejer benim takımdan üstün zaten 4-2-1-3 bulmak imkansız nereyde hepsi 4-2-3-1 oynatan t.d ler çıkıyor.Mecbur 4-1-2-3 oynuyorum ne rahat paslaşabiliyorum ne savunmada iyi oluyor genelde 5 oyuncu ilerde kalıyor böyle oluncada orta saha boş kalıyor.
    5-istediğim oyuncuyu alamıyorum 10.000gp açıyorum siyah top hiç tutmuyor en azından normal oyuncuları biz alalım oda yok
    6- ilkyarı 3-0 yenik durumdayım ikinci taktik değiştiremiyorum belki 3 defanslı oynuyacam maçı çevirecem ama oda yok
    7-herşeyi menejer yapsın taktik oyuncu almayı oyuncu değiştirmeyi biz sadece maç oynuyalım hiç birşeye karışmıyalım bunu yapsalar daha hiç bir farkı kalmıyor.
    8. fifa'daki fut benzetmeye çalışmış onuda beceremiş ne istedin master lig online da o zaman fut aynısını yapsaydın daha iyi olurdu en azından fifa'da taktik değiştirebiliyorum istediğim oyuncuları alabiliyordum konamiye kim akıl verdiyse ben onun a..... diyorum

benim dünyama hoşgeldin

• quote:

quote:

Teknik direktör kabiliyet kapasitesi için önemli daha iyi oyuncuları bulundurabiliyorsun o yüksek olduğunda..Bende sevmem aslında parayla kadroların coşmasını ama deneme amaçlı aldık bir paket..

• quote:

quote:

Emin ol dream team lerçoğalacaktır..Onların coinleri varsa bizimde yüreğimiz var

Temişim senin yuregini
    400 tl coins aldim
    Takimimda ronaldo robben messi aguero var
    Sen yureginle bana karsi oynasan kac yazar

• Para var huzur var

• quote:

quote:

pes 2015 çok abartmış fifa'da hulk oscar filan böyle oyuncuları alabiliyorduk ama pesde bunuda şansa bıarakmış uyanıklar birde online oynuyabilsek bir gun oynuyoruz belli bir saat oluyor rakip bulmuyor eee bunun için bir coins mi alacaz oyuncu çıkaramak için online oynuyamıyoruz kiii

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

quote:

quote:

Temişim senin yuregini
    400 tl coins aldim
    Takimimda ronaldo robben messi aguero var
    Sen yureginle bana karsi oynasan kac yazar

ahaha afiyet olsun..

400 tl yi güle güle harca..

sadeec oyunda değil hayatta senin gibi çok bug lı adam var

senin gibilee bir defa denk geliyorum..Sonra oyunda da hayatta da engelliyorum..

Yani kumda oynamaya devam edebilirsin :

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.