Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş verdik ps storeden, piyasaya oyun sürüldükten 3 gün sonra indirebildik şimdi de ön sipariş bonuslarını alamadık! siyah top da gelmiyor ki :( en iyi oyuncu Farfan o da tek başına yetmiyor.
  • Myclup online rakip bulamıyor hem tr psn hem us psn sorun bendemi acaba konamidemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Den57 kullanıcısına yanıt
    Bende PSN e yazıyorum Redeem Code kısmına ama hatalı ya da kullanılmış diyor.Hiç böyle hata mesaji alan var mıdır acaba?

• Şu modda her şey iyi güzelde, menejer ve taktik olayı olmamış arkadaş. Mağlup duruma düşüyorum, forveti ikilyicem ama ne mümkün. Bir maçta 3-0 önde olsan da 3-0 mağlup durumda olsan da aynı taktikle oynuyorsun. Ya ofansif ya defansif oynuyorsun. Dizilim hep aynı. Nerde kontr atak?
  • arkadaşlar bir GÖBEK birde DOS kullanan taktik varmı?? hep 2 dos, yada 2 göbek kullanan var.
    4-1-3-2'de göbek ve dos kullanıyo olabilirmi acaba? şimdi t.d'yi alıp boşuna alıp coins harcamak istemiyorum diilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Şu modda her şey iyi güzelde, menejer ve taktik olayı olmamış arkadaş. Mağlup duruma düşüyorum, forveti ikilyicem ama ne mümkün. Bir maçta 3-0 önde olsan da 3-0 mağlup durumda olsan da aynı taktikle oynuyorsun. Ya ofansif ya defansif oynuyorsun. Dizilim hep aynı. Nerde kontr atak?

aynen öyle belki dakka 85 maç 1-1 oldu ben de saldıracam ama mümkün değil illa aynı taktikle oynayacaksın zaten day one bonusundan giren girmiş bir de bu var 10 dakka önce dedim bu kadroyla olmuyor gittim 1000 tane myclub parası aldım 4 tane forvet alayım diye yani bu kadar olur 4 altın top çıktı dördü de 75 overal sattım gittiler geldikleri gibi şu andaki rakibimin kadrosunu saysam oyunu bırakırsınız herkes var ya herkes bende de costa ile godin var sadece herhalde 40 olmuştur parayla top açtırdığım ama hep ıvır zıvır adamlar

• 10000gp ile oyuncu aldıgınızda siyah top ekranın solundaki kör noktaya tam girer girmez basın matematik hesapla çözdüm olayı 5te 4 siyah top geldi birinde de yanlışlıkla geç bastım

• rakiple bağlantı kurulamıyor bu bir tek bende mi var kimse isyanda değil de
  • Kilitli menejerler alinmiyo saniyodum fakat bitanesinin ustune bastim anlas dedim kilitli oldugu halde anlastim

• Myclup online konusu bura değilmi acaba

• benimle "by_sungur40" arasındaki bağlantı 6-0 dan sonra kötüleşti iyi mi
    edit: maçı bana vermiş koptu herhalde bağlantısı diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelsBjk -- 20 Kasım 2014; 22:39:25 >
  • Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum.

Ben Myclub'ta Bilgisayara karşı oynayıp berabere kalınca da 1000 GP aldım. Birisi ile online oynayıp berabere kalınca da 1000 GP aldım.

Aradaki tek fark, bu puanların Division puanlarına etki etmesi midir?

Ayrıca taktik olayı için arkadaşlara katılıyorum. Oyuncunun pozisyonu bile değişmiyor. Sağa sola kayıyor o kadar.
  • Yabancı sitelerden taze aldıgımız bilgiye göre pas tuş vs gecokmesi için pas yardımını 1 veya 2 yapın..deneyenlerde yorum yazsın ltf
    Ayrıca kilitli td alan bi arkadasımız var gp ile bizde deneyelim sonucu yazarız))

• quote:

Orijinalden alıntı: ka14964

10000gp ile oyuncu aldıgınızda siyah top ekranın solundaki kör noktaya tam girer girmez basın matematik hesapla çözdüm olayı 5te 4 siyah top geldi birinde de yanlışlıkla geç bastım

Tam anlmadim hocam. Nasil yani?. Daha detayli anlatabilirmisin bana. Kör noktaga dedigin nedir?

• arkadaşlar myclub onlineoynarken benim tarafı bilgisayar oynuyo nasıl düzeltirim yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar bir GÖBEK birde DOS kullanan taktik varmı?? hep 2 dos, yada 2 göbek kullanan var.
    4-1-3-2'de göbek ve dos kullanıyo olabilirmi acaba? şimdi t.d'yi alıp boşuna alıp coins harcamak istemiyorum diilse

4--1--3--2 dediğin taktik değil tahminim 4defans 1 dos 1 oos 2 tane kanat oyuncuyu 2 forvet yanılmıyorsam benim taktik 4-1-2-3 orta saha boş kalıyor 4-2-2-2 geçecem
  • arkadaşlar myclub onlineoynarken benim tarafı bilgisayar oynuyo nasıl düzeltirim yardım lütfen

• Hocam sim yazan yerde oynuyorsundur. Antrenor mod yani. Klansman yazan yerden gireceksin. Bir de nasil savunma yapariz yardimci olacak var mi

• Defans eskisi gibi bas x e topi kapla olmuyor, gercekcilik ust duzeyde top rakipdeyken sadece oyuncunun kosu yolunu ve pas verecegi noktalari kapat . Drek topu kapmaya oynarsan cok kolay gol yersin

• Az önce 10000 gp yi ilk kez bastım ve şükür boşa gitmedi. Siyah topu vurdum. İçinden siyah inci Gervinho (82) çıktı.
    bi 10000 daha attım kaleye altın top içinden Akinfeev (79) geldi.
    Bil'e karşı maçın ardından da zor şer altın top tan Trezeguet (74) geldi.

Şöyle bi 20 güzel adam yapana kadar eldeki çöp adamlarla Bil'e karşı kasacam.
    Zaten online da bi eşleştiremedi.
    Hem kazanmak kolay hem temiz para. Klasmana da iyi kadroyla yüklenirim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.