Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Git duvara yaslan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi aman diyeyim seviyeyi düşürmeyin amaç birbirimize yardım burda lütfen dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Keske coin satışı hic olmasa su oyunda. Simdi millet oynaya oynaya kazandiklariyla asla kuramayacagi kadrolari, parayla bir kac dakikada kurabilecek.

Zaten bu sekilde yapanlar oyunun nesinden zevk aliyor onu da anlamiyorum. Fifada FUT yada Peste MyClub modlarinin esas eglenceli kismi maclar oynandikca, kazandikca ve insanin gozu onunde takimim git gide daha da guclenmesidir. Parayla yapilan is insana zevk vermezki. Gta, last of us, far cry vs gibi oyunlari hileyle bitirmek gibi bisey olur bu sonucta.

Umarim milletin parayla takimlari asiri dozda abartmalarini görmeyiz oyundan zevk ala ala oynamaya ve kadro güçlendirmeye devam edebiliriz.

valla ne yalan söyleyeyim 3 defa 1.000+50 myclub parası aldım hayatımda ilk defa bi oyun için ekstra para harcadım sadece 1 siyah top çıktı bu 12 denememde o da 81'lik barrios ve ölümüne mor performansı da menajerlede anlaşamıyor sağolsun menajerde villas boas o da 460 myclub parasına geldi sağolsun ondan önce dodadini ile 96 takım ruhum vardı 80e düştü allahım sana geliyorum çok sağol konami hüloooooo

Bende de forvette Borrios var menajer ilk seçtiğim menajer ince eleyip sıkı dokumaya çalışıyorum, bu nedenle menajeri değiştirmedim ve Borrios'dan menajer ve ben memnunum biraz ağır fakat dayanıklık,son vuruş ve kafa vuruşları etkili uygun bir menajer ile faydalanabileceğin bir futbolcu malum GP olunca istediğin menajeri alabiliyorsun fakat istediğin futbolcuyu malesef o yüzden nacizhane bir tavsiye daha iyi futbolcu çıkana kadar eldeki kadron ve çıkan futbolcuların ile maximum verimi almaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ka14964

10000gp ile oyuncu aldıgınızda siyah top ekranın solundaki kör noktaya tam girer girmez basın matematik hesapla çözdüm olayı 5te 4 siyah top geldi birinde de yanlışlıkla geç bastım

Sen ya çok şanslısın yada cidden işi çözmüşsün. Ben siyah toplara 10 kerede 1 anca denk getiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozi

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum.

Ben Myclub'ta Bilgisayara karşı oynayıp berabere kalınca da 1000 GP aldım. Birisi ile online oynayıp berabere kalınca da 1000 GP aldım.

Aradaki tek fark, bu puanların Division puanlarına etki etmesi midir?

Ayrıca taktik olayı için arkadaşlara katılıyorum. Oyuncunun pozisyonu bile değişmiyor. Sağa sola kayıyor o kadar.

Klasmanları online olarak oynadığında lig yükseldikçe kazandığın puanların kat sayısı da artıyor.
  • olay tamamen kodlama hocam. şans işi yani. yok kodlamayı çözdüm yok matematikten karekökünü aldım falan hikaye o siyah top çıkacaksa sen basma siyah topta kendiliğinden durur. bazen 3-4 topta yavaşlarken bazen 10 topta yavaşlıyor bunu çözmenize imkan yok.
  • Bende d10 1 maç yendim online'da 3000gp aldım yaklaşık sonra d9 çıktım 1 maç kazandım 2000gp verince şaşırdım 3000gpden fazla gelir diye düşündüm öyleyse klasman yükselmek önemli değil klasmanın ne kadar iyi olursa o kadar gpler artar yazıyordu yanlış görmediysem nedense d10dan d9 geçtim d10dan az aldım d9 da bu nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Bende d10 1 maç yendim online'da 3000gp aldım yaklaşık sonra d9 çıktım 1 maç kazandım 2000gp verince şaşırdım 3000gpden fazla gelir diye düşündüm öyleyse klasman yükselmek önemli değil klasmanın ne kadar iyi olursa o kadar gpler artar yazıyordu yanlış görmediysem nedense d10dan d9 geçtim d10dan az aldım d9 da bu nasıl iş anlamadım

Sadece günün ilk maçında kazanınca 3000 veriyor. Normalde kazanınca 2000 puana yakın veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

olay tamamen kodlama hocam. şans işi yani. yok kodlamayı çözdüm yok matematikten karekökünü aldım falan hikaye o siyah top çıkacaksa sen basma siyah topta kendiliğinden durur. bazen 3-4 topta yavaşlarken bazen 10 topta yavaşlıyor bunu çözmenize imkan yok.

Söylemek isediklerimi yazdığın için teşekkürler...
    Doğru tespit.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    gpler arttığı doğru aldığın oyunculara sözleşme imzalatmak için gpler yükseliyor :) bir bakıma dengede tutmak lazım bakiyeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Bende d10 1 maç yendim online'da 3000gp aldım yaklaşık sonra d9 çıktım 1 maç kazandım 2000gp verince şaşırdım 3000gpden fazla gelir diye düşündüm öyleyse klasman yükselmek önemli değil klasmanın ne kadar iyi olursa o kadar gpler artar yazıyordu yanlış görmediysem nedense d10dan d9 geçtim d10dan az aldım d9 da bu nasıl iş anlamadım

Sadece günün ilk maçında kazanınca 3000 veriyor. Normalde kazanınca 2000 puana yakın veriyor.

o zaman d1 çıksak bile bu kadar verecekse klasman atlmanın hiç bir mantıgı yok
  • quote:

quote:

quote:

Simdi mantıken puan kazanmak için Mac kazanman lazım Mac kazanınca da Klasman atlıyorsun nasıl engel olacaksın ki buna. Ayrıca Mac sonu puan verirken bazı Katsayılar ile çarpıyor ama onlara dikkat etmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi mantıken puan kazanmak için Mac kazanman lazım Mac kazanınca da Klasman atlıyorsun nasıl engel olacaksın ki buna. Ayrıca Mac sonu puan verirken bazı Katsayılar ile çarpıyor ama onlara dikkat etmedim.

Bulunduğun klasmana ve takım gücüne göre katsayılar ile çarpıyor ama çok fazla maç yapamadığım için pek yükselemedim. D1'e çıktığında klasman kat sayısı tahmini 1.5-2 arası bir rakama ulaşmış olur. Çıkanlar varsa kaç olduğuna bakıversinler.

• D1 im ben kat sayim 2.25

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

D1 im ben kat sayim 2.25

Oyleyse 80 üzeri ortalamaya sahip bir takımın kontratlarını karsılayınca geriye cok birşey kalmaz. Turnuvalar açılınca oradan güzel GP bırakır.
  • MyClub'da 20 şut çektiğim maçı berabere bitirme başarısı gösterdim
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 21 Kasım 2014; 17:33:39 >
  • Çok net maçın yıldızı rakibin kalecisi:)
  • Arkadaslar siyah toptan cikardiklarim

Mario götze
    Mesut özil
    Marco reus
    Raul albiol
    Godin
    bitane daha var ismini unuttum simdi sag kanatta 81lik

• arkadaşlar 2 sorum var:

1) myclubda siyah topu tutturuyorum 80lik oyuncu geliyo. ama oyuncunun t.d'le uyumluluğu 22.
    şimdi bunları naapmak lazım? oynatsam hem takım ruhu düşüyo hem kendiside 22 uyumlulukla kötü oynuyo

2) t.d değiştiriyorum daha iyisini alıyorum ki daha iyi oynasın diye takım. ama yeni teknik direktör gelince
    takım ruhu düşüyor. maç kazanamıyosun. acaba t.d değiştirmeyi oyuncuların t.d'nin toplam maliyetine ulaşıncamı yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Arkadaslar siyah toptan cikardiklarim

Mario götze
    Mesut özil
    Marco reus
    Raul albiol
    Godin
    bitane daha var ismini unuttum simdi sag kanatta 81lik

bunlardan en az ikisinin dlc eklentisiyle gelen bonuslar olma ihtimali var mı ? ;) yoksa sendeki şans kimse de yok demek ben ön sipariş verdim hala dlc indiremedim orada veriyor direk götze ve 2 tane daha oyuncu yılın takımından. onlarsa eger burdakiler boşuna bizde şans yok diye üzülmesin insanlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.