Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reus cikti diye uzuldum bide. Simdi onu ibrayla takas etmem valla. Adam tam bir canavar. Ucta forvete oynuyor. 90lik hizi var. Tutana ask olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan o ki şu fotoğraf MyClub oyuncularının rüyalarına girecek

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 21 Kasım 2014; 20:43:29 >
  • Oyuna bugun başladımda birşey soracaktım.Myclub üyeleri bölümünde bir topcum var fakat bu topcu maçlarda hiç cıkmıyor .bu topcuyu nasıl oyuna dahil edecem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

Oyuna bugun başladımda birşey soracaktım.Myclub üyeleri bölümünde bir topcum var fakat bu topcu maçlarda hiç cıkmıyor .bu topcuyu nasıl oyuna dahil edecem?

Takım yönetimi kısmında kare yada üçgene basınca kadro değişikliği çıkıyor oradan yapabilirsin.
  • quote:

Oyuna bugun başladımda birşey soracaktım.Myclub üyeleri bölümünde bir topcum var fakat bu topcu maçlarda hiç cıkmıyor .bu topcuyu nasıl oyuna dahil edecem?

Kimin yerine oynatacaksan ,o cikaracagin adamin ustunde. dörtgene bas. Orda gørursun zaten

• Myclub karisik geliyordu ilk baslarda. Ama 2saat icinde cøzduk herseyi. Okadarda zor degilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Myclub karisik geliyordu ilk baslarda. Ama 2saat icinde cøzduk herseyi. Okadarda zor degilmis

Daha önce FUT'ta oynadığım için yeni sisteme alışmak kolay oldu. Sadece oyuncuların rastgele gelmesi can sıkıcı ama kopya kadroların önüne geçilmiş bu şekilde yani artısı da yok değil. Şu sıralar oynamaya pek fırsat bulamıyorum ama 1 hafta sonra falan vaktim olacak inşallah. Sonrasında sağlam bir kadro oluştururum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Takım yönetimi kısmında kare yada üçgene basınca kadro değişikliği çıkıyor oradan yapabilirsin.

Eyvallah Hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Myclub karisik geliyordu ilk baslarda. Ama 2saat icinde cøzduk herseyi. Okadarda zor degilmis

Daha önce FUT'ta oynadığım için yeni sisteme alışmak kolay oldu. Sadece oyuncuların rastgele gelmesi can sıkıcı ama kopya kadroların önüne geçilmiş bu şekilde yani artısı da yok değil. Şu sıralar oynamaya pek fırsat bulamıyorum ama 1 hafta sonra falan vaktim olacak inşallah. Sonrasında sağlam bir kadro oluştururum artık

Valla fifaya hic isinamadim ben. Fifa -98-99da fifayi nasil hatirliyorsam øylece kalmis . Nextgen olmus baskada bi fark yok. Zaten bi fifayi bilirdim arkadaslarimda oynardim. Sonra pesi denedim birgun arkadasta. Agliya agliya ps1 aldirdim babama iss pro oynamak icin. O gundu bu gundur patladi gitti. Pese asigim resmen. Myclubude sevdim. Daha ne. :)) .

Bu arada adam bhatti birine yorum yazmis. Biri demiski neden istedigimiz futbolcuyu alamiyoruz diye. Adam herkes ruya kadrosuna kavusursa bu oyunun tadi kacar demis. Haklida bence. Hic tanimadigim futbolculari ben simdi googlede arastiriyorum. Mesela bende postiga vardi. Adam cok mac kurtardi. Cok sevdim onu. Portekizde 23 numaraymis. Ama yerine simdi reus geldi. Emekli yaptim kendisini. Yedekte beklesin.

• 150 tlye mypara aldık ama siyah top gelmedi istediğimiz oyuncuyu almayi yapsınlar ya fifa gibi

• Reus ilk başlarda tam bir maldı ama oynattıkça td uyumu artıyor. Diğer oyuncular da aynı. Her maç artıyor. Reus kendine gelmeye başladı. Ama kutulu alınca hani götze de verecekti nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Reus ilk başlarda tam bir maldı ama oynattıkça td uyumu artıyor. Diğer oyuncular da aynı. Her maç artıyor. Reus kendine gelmeye başladı. Ama kutulu alınca hani götze de verecekti nerde?

Gotze dijital oyunlarin hediyesi galiba.

• Gunde rahat 20 mac yapiyorum hala dogru duzgun kadrom yok. Dm ve forvet ihtiyacim var ama bir turlu gelmiyor toplardan.

5 defa forvet actim gelen adamlar kakuta, parker, cardenasx2

Birde bronz toplarin birinde raul geldi,bildigimiz efsane raul :)..overall 61,resmen ölmüş adam :)

• birşey soracam kadromda en fazla 30kişi mi olmak zorunda daha fazla oyuncu bulunduramam m her maç sonrası oyuncu açtırıyorum kadromda bulunmasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 21 Kasım 2014; 22:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

birşey soracam kadromda en fazla 30kişi mi olmak zorunda daha fazla oyuncu bulunduramam m her maç sonrası oyuncu açtırıyorum kadromda bulunmasını istiyorum

oyun planında 23 kişi olabiliyor maksimum ama kadro listesinde sınır yok tabi parayı verdikçe en başta 30 kişi diye başlıyor bende 40 kişi şu anda sınır ana ekrandaki "myclub mağazası" yazan yere girince en altta oyuncu yuvalarını artır yazıyor oraya girince 1.000 gp olması lazım 35 e çıkarıyor kadroyu bi daha grince 2.000 gp karşılığı 40 kişi oluyordu
  • Yardım lütfen us psn den 2015 aldım ps3 için ama my clup da online rakip bulmuyor sorun
    Nedir acaba bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Reus ilk başlarda tam bir maldı ama oynattıkça td uyumu artıyor. Diğer oyuncular da aynı. Her maç artıyor. Reus kendine gelmeye başladı. Ama kutulu alınca hani götze de verecekti nerde?

Hocam bende reus var. Tam bir canavar. Forvet olarak oynatiyorum ucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakki1917

Yardım lütfen us psn den 2015 aldım ps3 için ama my clup da online rakip bulmuyor sorun
    Nedir acaba bilen varmı

herkesin başına geliyor tavsiyem oyundan çıkıp bir daha girin ben böyle yapıyorum en azından
  • burada us psn den oyunu alan arkadaşlar varmı

• konuyu baştan sona okudum...karar verdim..bir süre daha my club bekletecem:))) master league devam....ama artık ml hakkında kimse konuşmuyor forumlarda..herkes my club a asarmış..sıkılınca bende başlarım my club a..çok karışık geldi mesajlarınızı okuyunca..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.