Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Evet sonunda siyah topu buldum hemde maçtan sonra verilen menejerden buldum yani 10.000gp olandan değil gelen oyuncu Ricardo Quaresma geldi birde benim takımın maliyeti 407 t.d. becersi 420 3tene t.d var 4-2-1-3 sistemiyle oynuyacam ama t.d menejerin becerisi 380 bunu geliştirme imkanımız varmı

Klasman atladikca yeni menajerler aciliyor. Bugun bana Chiellini cikti:) dunde Boateng cikmisti defansim cok saglam oldu ama daha oynatmiyorum. Daha ne orta saha nede hucuma Pedro haric iyi birsey cikmadi. Bazen mac sonu verdigi temsilcilerden daha iyi oyuncular geliyor hakkaten.

hocam neden oynatmıyosun? teknik direktörlemi uyuşmuyo, alışmasını falanmı bekliyosun yoksa takım gücünü yükseltiyo güçlü takımlı rakipler gelmesin henüz falan diyemi

Hocam daha kendim pek mac yapamadim div9'a anca geldim. Maliyetleri yuksek geldigi icin birde alt klasmanlarda gerek duymadigim icin oynatmadim. Birkac klasman daha yukselince oynatirim. Simdilik daha cok antrenor modunda en kotu oyuncularimi oynatiyorum. Bugun sanirim forumdan bir arkadasla denk geldim takim ruhu 96ydi helal dedim.

Us de oynuyorum takım ruhu 96)))

Bolge kilidi cikinca US'i sattim su an TR'den oynuyorum. Sana da helal valla ben hala takim ruhu 60 civari geziniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EKLEMEK İSTİYEN OLURSA REDTURK53 OYNARIZ
  • Bazı oyuncuların td uyumu 94 te kalıyor.30 maçtır aynı...

• quote:

Bazı oyuncuların td uyumu 94 te kalıyor.30 maçtır aynı...

Oyun planinda oyuncunun ustune gelince sag alt kosede t.d. taktiklerine uyumu tek tek gozukuyor bazilarinda uyumsuz olunca maksimumu odur belki.

• Ya arkadaşlar bu TD'nin offansif taktiğinde oynuyorum. Ana taktik olarak bu gözüküyor. Ana taktiğin defansif olmasını istiyorum ama bir türlü aktif edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makina_muh

Ya arkadaşlar bu TD'nin offansif taktiğinde oynuyorum. Ana taktik olarak bu gözüküyor. Ana taktiğin defansif olmasını istiyorum ama bir türlü aktif edemiyorum.

Analog değilde diğer yön tuşlarıyla aşağı yukarı basınca değişiyor.
  • quote:

arkadaşlar 2 sorum var:

1) myclubda siyah topu tutturuyorum 80lik oyuncu geliyo. ama oyuncunun t.d'le uyumluluğu 22.
    şimdi bunları naapmak lazım? oynatsam hem takım ruhu düşüyo hem kendiside 22 uyumlulukla kötü oynuyo

2) t.d değiştiriyorum daha iyisini alıyorum ki daha iyi oynasın diye takım. ama yeni teknik direktör gelince
    takım ruhu düşüyor. maç kazanamıyosun. acaba t.d değiştirmeyi oyuncuların t.d'nin toplam maliyetine ulaşıncamı yapmak lazım?

Td uyum rakamini nereden görebiliyoruz

• Kadro listesi L2 R2

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

arkadaşlar 2 sorum var:

1) myclubda siyah topu tutturuyorum 80lik oyuncu geliyo. ama oyuncunun t.d'le uyumluluğu 22.
    şimdi bunları naapmak lazım? oynatsam hem takım ruhu düşüyo hem kendiside 22 uyumlulukla kötü oynuyo

2) t.d değiştiriyorum daha iyisini alıyorum ki daha iyi oynasın diye takım. ama yeni teknik direktör gelince
    takım ruhu düşüyor. maç kazanamıyosun. acaba t.d değiştirmeyi oyuncuların t.d'nin toplam maliyetine ulaşıncamı yapmak lazım?

Td uyum rakamini nereden görebiliyoruz

myclub üyelerinde L2 ye bas orda hepsini gösteriyo

• Arkadaşlar defansif ve ofansif taktikler arasında online maç sırasında nasıl geçiş yapıyoruz?

Birde myclub online division kısmının üstündeyken Kare tuşunda Go to next season yazıyor buna basarsak ne oluyor üst divisiona mı çıkıyor sezonu tamamlamadan?
  • Online da rakip bulmuyor ne antronor modda nede normalde neden acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sonunda siyah topu buldum hemde maçtan sonra verilen menejerden buldum yani 10.000gp olandan değil gelen oyuncu Ricardo Quaresma geldi birde benim takımın maliyeti 407 t.d. becersi 420 3tene t.d var 4-2-1-3 sistemiyle oynuyacam ama t.d menejerin becerisi 380 bunu geliştirme imkanımız varmı

Klasman atladikca yeni menajerler aciliyor. Bugun bana Chiellini cikti:) dunde Boateng cikmisti defansim cok saglam oldu ama daha oynatmiyorum. Daha ne orta saha nede hucuma Pedro haric iyi birsey cikmadi. Bazen mac sonu verdigi temsilcilerden daha iyi oyuncular geliyor hakkaten.

hocam neden oynatmıyosun? teknik direktörlemi uyuşmuyo, alışmasını falanmı bekliyosun yoksa takım gücünü yükseltiyo güçlü takımlı rakipler gelmesin henüz falan diyemi

Hocam daha kendim pek mac yapamadim div9'a anca geldim. Maliyetleri yuksek geldigi icin birde alt klasmanlarda gerek duymadigim icin oynatmadim. Birkac klasman daha yukselince oynatirim. Simdilik daha cok antrenor modunda en kotu oyuncularimi oynatiyorum. Bugun sanirim forumdan bir arkadasla denk geldim takim ruhu 96ydi helal dedim.

Ben de diyorum rumuz bi yerden tanıdık geliyor :) öncelikle tebrik ederim güzel oynadın ve yendin beni.. yalnız öyle bir maça denk geldinki 3. klasmanda 22 puan toplamak gerekiyor 2. klasmana yükselebilmek ben de seninle oynadığım maçı kazanamazsam klasman atlayamıyordum ve atlayamadım doğal olarak yalnız senden sonraki maçı alıp en azından 3. kalasmanda kaldım :) yine karşılaşıp bi rövanş yaparız kısmetse ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Arkadaşlar defansif ve ofansif taktikler arasında online maç sırasında nasıl geçiş yapıyoruz?

Birde myclub online division kısmının üstündeyken Kare tuşunda Go to next season yazıyor buna basarsak ne oluyor üst divisiona mı çıkıyor sezonu tamamlamadan?

Yon tuslariyla asagi yukari basinca taktik degisiyor.
    Yeterli puani topladiysan ust klasmana gecersin ama puanina dikkat etmen lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de diyorum rumuz bi yerden tanıdık geliyor :) öncelikle tebrik ederim güzel oynadın ve yendin beni.. yalnız öyle bir maça denk geldinki 3. klasmanda 22 puan toplamak gerekiyor 2. klasmana yükselebilmek ben de seninle oynadığım maçı kazanamazsam klasman atlayamıyordum ve atlayamadım doğal olarak yalnız senden sonraki maçı alıp en azından 3. kalasmanda kaldım :) yine karşılaşıp bi rövanş yaparız kısmetse ..

Tesekkurler hocam guzel macti. Denk gelirsek oynariz ama takimi toparlamam lazim ust klasmanlara cikmak icin.

• Oyuncu kiralamalar persembe gunku guncellemeye kadar durdurulmus. MyClub gorevlerinde oyuncu kiralama ve musabakalara katilma kaldi.
    Su an ikiside yapilamiyor tamamlayinca hediye falan verecekmi merak ediyorum.

• Anladım hocam sağol. Yeterli puan aradaki beyaz çizgi oluyor değil mi? Eğer oysa Div12 de hemen geçti o çizgiyi tek galibiyetle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Anladım hocam sağol. Yeterli puan aradaki beyaz çizgi oluyor değil mi? Eğer oysa Div12 de hemen geçti o çizgiyi tek galibiyetle.

Yanlis hatirlamiyorsam iki cizgi var biri grupta kalman digeride ust gruba cikman icin gereken puani gosteriyor. Klasman atladikca puanlar artiyor. 12'de 3 puan yeterliydi.

• My club parasıyla oyuncuyunun kondusyonu duzeltirsen 50 altın verıomus ama ben yapamadım bilen var mı?

• My clubda çok ağır momentum var çok net bellı oluyor

• quote:

My clubda çok ağır momentum var çok net bellı oluyor

+999 bi mac yag gibi akan takim diger mac kamyon gibi oluyor. Son iki macta ibrahimovicten 4 gol yedim pozisyon ustune pozisyona girdim gol atamadim takim uyumu 77, en kotu oyuncum 69, 80 ustu futbolcum yok televizyona kafa atmak uzereyim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.