Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnll

My club parasıyla oyuncuyunun kondusyonu duzeltirsen 50 altın verıomus ama ben yapamadım bilen var mı?

takım yönetiminde üçgene basınca dayanıklılık doldur tüm oyuncular gibi birşey yazıyordu herhalde 30 myclub parasına dolduruyordu sonra da 50 hediye ediyordu
  • Bu nasıl birşey ya rakiple baglantı kurulamıyor diyor sürekli az kaldı cd kırıp atacam biz ne için aldık bu oyunu online oynamak için aldım yoksa demo'yu oynardım üstüne bu oyun için plus aldım düştügümüz duruma bak oyun güzel ama oynayamadıktan sonra ne yapım ben bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Bu nasıl birşey ya rakiple baglantı kurulamıyor diyor sürekli az kaldı cd kırıp atacam biz ne için aldık bu oyunu online oynamak için aldım yoksa demo'yu oynardım üstüne bu oyun için plus aldım düştügümüz duruma bak oyun güzel ama oynayamadıktan sonra ne yapım ben bu oyunu

ben hep aynı şekilde çözüyorum bu işi komple "oyundan çık"ıp bir daha giriyorum bu sefer sorunsuz bağlanıyor
  • merhaba arkadaşlar

benim bir sorum olacak. my clubda lig olacağını tahmin ettiğimden PSG yi seçmiştim. fakat öyle değilmiş. şimdi farklı bir takım seçmek istiyorum nasıl değiştirebilirim. bana yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti-Tez

merhaba arkadaşlar

benim bir sorum olacak. my clubda lig olacağını tahmin ettiğimden PSG yi seçmiştim. fakat öyle değilmiş. şimdi farklı bir takım seçmek istiyorum nasıl değiştirebilirim. bana yardımcı olabilirmisiniz.

MyClub menüsünde en sağda İlaveler kısmına geç,orada takımı düzenle var.İstediğin takımı seçebilir,adını değiştirebilirsin.
  • Fırından yeni çıktı .

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Bu nasıl birşey ya rakiple baglantı kurulamıyor diyor sürekli az kaldı cd kırıp atacam biz ne için aldık bu oyunu online oynamak için aldım yoksa demo'yu oynardım üstüne bu oyun için plus aldım düştügümüz duruma bak oyun güzel ama oynayamadıktan sonra ne yapım ben bu oyunu

Bu haftasonunun ozeti baglanti kurulamiyor olacak herhalde. Bende daha oncesinde pek sorun yoktu ama simdi sikinti var sunucuya baglanamiyor, baglanti kontro ediliyor vs diyor surekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bağlantı kontrol ediliyorda kalıyor.
    Bugün ilk kez Psn Plus açtım.
    İlk maçta benim myclub takımı başkasıyla eleştirdi ama ben oynayamadım benim takımla bilgisayar oynadı.Neden acaba?Yanlış biryere mi girdim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_34

Fırından yeni çıktı .

Bende tam 8 siyahli var

Dun gece 10.000gpye ibrahimovici cikardim takim manyak oldu.

Reus
    Özil
    Götze
    Albiol
    Godin
    Ibrahimovic
    Leroy
    Bide 81lik biri ismini hatirlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Fırından yeni çıktı .

Bende tam 8 siyahli var

Reus
    Özil
    Götze
    Albiol
    Godin
    Ibrahimovic
    Leroy

Tebrikler futbolcular iyi birde menajerlerle uyumu sağlattınmı daha da iyi olur.Başarılar

• onlina'da rakip bulsak bize gelmesede olur o derece yani ben böyle saçmalık ps3 de daha iyiydi online oynamak parasızdı şimdi paralı oldu ama parasız onlinedan daha kötü nasıl iş bu anlamadım giitti
  • quote:

My clubda çok ağır momentum var çok net bellı oluyor

Pes demi başladı bu illete. Fifa kadar sinir ediyor mu bari?
  • bu son söyleyişim olacak hala rakip bulamayanlar için ps3te hep bu şekilde yapıyorum ve %100 başarı elde ediyor rakip bulunamıyorsa OYUNDAN ÇIKIN ve yeniden girin oyuna yani myclub'tan çıkıp pes menüsüne dönüp tekrar mycluba girin değil oyundan komple çıkın ps3 menüsüne dönün sonra tekrar açın oyunu ya bunu yapacaksınız yada bir saat bekleyeceksiniz sonra da bari bilgisayara karşı maç yapayım diyeceksiniz karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Cok mac yapmadigim icin daha momentum hissetmedim ama momentum var diyenler cogaliyor. MyClub'a gercek para girdigi icin olabilir ama bi FUT kadar olacagini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Cok mac yapmadigim icin daha momentum hissetmedim ama momentum var diyenler cogaliyor. MyClub'a gercek para girdigi icin olabilir ama bi FUT kadar olacagini sanmiyorum.

biraz açarmısınız lütfen
  • 8. klasmana çıkmak için son maçı kazanmam lazımdı 10 maçta 10 puan toplayamadım. 9 klasmanı tekrar baştan oynadım. bu kez 10 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik aldım takıma güven geldi bana da geldi tabi. takım ruhu 69 idi. şunu fark ettim takım kazandıkça takım ruhu da artıyor. 79 lara kadar çıktı ve ligin son maçında myclub parasıyla şu 10 binlik oyunculardan top çektim şansıma siyah top geldi. T. Silva gücü 90 çıktı. şuanlık takım idare ediyor bakalım böyle devam edersek güzel olucak

ama şunu farkettim Türk birisini gördüğüm zaman, (genelde ya nick nameden anlıyorum yada takımı galatasaray oluyor ) çok basit oluyor diyorum aha puan alabilcem sonunda :)
  • Fifa'da MyClub'in ilham alindigi FUT diye bir mod var. Asiri momentum iceriyor bazi maclar defansin birbirine carpiyor, saga pas atiyorsun top sola gidiyor, sen 20 sut atiyorsun rakibin tek sutu oluyor ama 1-0 yeniliyorsun vb. Ana konuda MyClub'da momentum var diyenler var ama ben henuz karsilasmadim. Sende durumlar nasil yada cok mac yapanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 23 Kasım 2014; 17:20:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Fırından yeni çıktı .

Bende tam 8 siyahli var

Reus
    Özil
    Götze
    Albiol
    Godin
    Ibrahimovic
    Leroy

Tebrikler futbolcular iyi birde menajerlerle uyumu sağlattınmı daha da iyi olur.Başarılar

Yeni td. Aldim. Takim ruhu suan 87 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Fifa'da MyClub'in ilham alindigi FUT diye bir mod var. Asiri momentum iceriyor bazi maclar defansin birbirine carpiyor, saga pas atiyorsun top sola gidiyor, sen 20 sut atiyorsun rakibin tek sutu oluyor ama 1-0 yeniliyorsun vb. Ana konuda MyClub'da momentum var diyenler var ama ben henuz karsilasmadim. Sende durumlar nasil yada cok mac yapanlarda?

bu tarz şeyler pes'in her serisinde oluyordu zaten daha önceki online konularını hatırlarsanız çok şikayet eden olurdu "oyun sanki karşı tarafın kazanmasını istiyor" derdi millet genelde ama bana psikolojik gibi geliyor bu durum gerçi başlarım böyle işe diyip kol kırmışlığım oyunu kapatmışlığım çoktur ama 15te çok fazla raslamadım henüz o değilde ben para biriktiremiyorum resmen 20 maç olmuştur sabahtan bu yana gelen para sözleşmelere gidiyor hep şu anda 4.500 gp kaldı elimde 3 gündür de transfer falan yapmıyorum ne menajer ne de kiralık ama para yetmiyor

• Birde bu 10 maçlık sözleşme nedir arkadaş ? Tamamen saçmalık gelen GP zırt pırt sözleşmeye gidiyor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.