Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 4-2-3-1 oynuyorum takımda iki yıldız var (Bale+Götze) takım ruhu 97.. neuer var kadroda onu takıma alırsam takım ruhu 92 oluyor enteresan dengeler üzere kurulu bir oyun tam bi strateji oyunu
  • Arkadaslar ben böyel birsey göremedim..Böyle bir hata olabilir mi??

bir oyuncumun kontrtını 3 defa yeniledim..3x1800 gp gitti...adam hala kontratı yenilenmemiş bi şekilde kadroda duruyor..

Lan bağlanmıyor diye söyleniyoruz da bu kadarı da fazla artık...

Oyunda bug mı var arkadas ayıptır günahtır...Yuh diyorum konamii yuhh...

Bu durumla ilgili olarak kime basvurabilirim.. nereye şikayet edebilirim..

Adamın hala kontratını yenileyemiyorum
  • Bugün 4 tane daha 10.000 GPlik açtırdım. Siyah gelmeyi bırak 76-77 ortalamalı adam bile çıkmadı gelenlerin hepsi 75! Bugün resmen boşa oynamış oldum...
  • Valla ben 2 kere actim siyah geldi
    Biri higuian digeri aguero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Valla ben 2 kere actim siyah geldi
    Biri higuian digeri aguero

Bir tanesini forvet için açtırdım 75'lik Macheda diye biri geldi. Hiçbir ekstra özelliğide yok. Kontratı bitince çöp kutusuna...

• Adamın kadrosu harika. Bilgisayara karşı oynarken denk gelmişti. Sonrasında pesfan forumunda gördüm para ile yaptım demiş.
    Ama videonun sonuna dikkat edin. Adam bildiğin hileci. Deşifre edilmiş muhtemelen banlanır.
  • Soruyu baska konu basligina da yazdim ama buraya da yazayim.
    S.a yeni katildim
    sorum su.
    ps4 e veya pes 2015e mobil veri ile baglanabiliyoruz sanirim ama ne kdar faydali oluyor.
    o kdar para verdim bi de internet almak istemiyorum. Tasinabilir wifi ile telefondan baglanarak online nasıl olur
    siz de benm icin dener misiniz varsa eger.

• Arkadaşlar az önce playstation storeden kredi kartımla plus aldım .kredi kartım kaydedildi bunu nasıl silebilirim.Çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

Arkadaşlar az önce playstation storeden kredi kartımla plus aldım .kredi kartım kaydedildi bunu nasıl silebilirim.Çok sağolun

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action

bu linke girip psn adresinizi ve şifrenizi giriyorsunuz giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüde "fatura bilgileri"ne tıklayın orada kreti kartı bilgileriniz olacak sağ tarafta düzenle ve sil diye iki seçenek olması lazım sil derseniz silecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

Soruyu baska konu basligina da yazdim ama buraya da yazayim.
    S.a yeni katildim
    sorum su.
    ps4 e veya pes 2015e mobil veri ile baglanabiliyoruz sanirim ama ne kdar faydali oluyor.
    o kdar para verdim bi de internet almak istemiyorum. Tasinabilir wifi ile telefondan baglanarak online nasıl olur

anladığım kadarıyla telefondaki mobil veriyi telefonu wi-fi yaparak ps4'e tanıtıp öyle online oynamak istiyorsunuz mobil veri kalitesinin normal kablolu bağlantı kalitesinden daha kötü olduğunu düşünüyorum bu durumda da sorun yaşarsınız örneğin maç esnasında sunucuyla bağlantınız kesilebilir veya maçları sorunlu bir şekilde lag yaşayarak oynarsınız diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Arkadaşlar az önce playstation storeden kredi kartımla plus aldım .kredi kartım kaydedildi bunu nasıl silebilirim.Çok sağolun

bu linke girip psn adresinizi ve şifrenizi giriyorsunuz giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüde "fatura bilgileri"ne tıklayın orada kreti kartı bilgileriniz olacak sağ tarafta düzenle ve sil diye iki seçenek olması lazım sil derseniz silecektir

Çok sağol hocam

• Oyunu yeni aldim su anda veri paketi indiriyorum.my club bonus item kodunu nereye giriyoruz ?

• quote:

Arkadas anlatmis ama bende baska yoldan anlatayim, Ps4 te hesabin icinde
    ayarlar>psn>hesap bilgileri> fatura bilgileri
    burdanda silebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasom

Oyunu yeni aldim su anda veri paketi indiriyorum.my club bonus item kodunu nereye giriyoruz ?

ps store'ye girin sol en altta "redeem codes" var önce kodu girin buraya "tebrikler" yazısını görmezseniz bir daha yazın aynı kodu sonra myclub'ı açın bilgisayara karşı online bir maç yapacaksınız mecburen maç sonunda myclub menüsünde ki gelen mesajlar içerisinde buna dair mesaj almış olursanız sözleşmelere girip bonusu kullanabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağol hocam

rica ederim ne demek

• angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler az kaldi indiriyorum veri paketini yapicam dediginizi:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

Soruyu baska konu basligina da yazdim ama buraya da yazayim.
    S.a yeni katildim
    sorum su.

anladığım kadarıyla telefondaki mobil veriyi telefonu wi-fi yaparak ps4'e tanıtıp öyle online oynamak istiyorsunuz mobil veri kalitesinin normal kablolu bağlantı kalitesinden daha kötü olduğunu düşünüyorum bu durumda da sorun yaşarsınız örneğin maç esnasında sunucuyla bağlantınız kesilebilir veya maçları sorunlu bir şekilde lag yaşayarak oynarsınız diye tahmin ediyorum

Evet angel aynen bu sekilde yapmak istyrdum anladım inşaallah bi sknti olmaz olursa alcz artk:)
    Teşekkürler

• Arkadaşlar şu saatte peş peşe 3 maç yaptım ps4 te rakip bulmada sıkıntı olmadı şuan 11.klasmana yükseldim siyah top getirmek için ne yapmak gerekiyo acaba? Yıldız oyuncu almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 25 Kasım 2014; 23:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

Arkadaşlar şu saatte peş peşe 3 maç yaptım ps4 te rakip bulmada sıkıntı olmadı şuan 11.klasmana yükseldim siyah top getirmek için ne yapmak gerekiyo acaba? Yıldız oyuncu almak istiyorum

Siyah toplarin algoritmasini cozdugunu soyleyen bir arkadas vardi ama sonra bi daha konuya ugramadi:)
    Anca 10 tanede 1 denk getiriyorum tamamen sans isi.

• Peki 10bin gp ile oyuncu aldığımız dışında maçlarda ücretsiz kazandığımız konusunda uzman menejer aracılığıyla kazandığımız toplardan siyah gelme ihtimali var mı yoksa illa gp ile mi alacağız

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.