Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

maç sonu menajerden ronaldo çıktı

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Dostum senin pns id angelscafe mi

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

Arkasaşlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun.kasım 10da pes 2015 çıkmadan 3 gün önce pre order olarak oyunu almıştım.14 kasımda psn store haberim olmadan kredi kartımdan aynı kullanıcı hesabım üzerinden bir daha para çekmiş.180 tl vermişken bir tane daha 180 tl çekmiş hesabımdan.bugün hesap eksterinsde gördüm.yani aynı kullanıcı hesabındab 2 kere para çekilmiş.bu konuda ne yapılabilir paramı geri almak için.

http://community.eu.playstation.com/t5/notes/privatenotespage/tab/compose
    bu adrese tıklayın ve psn de kullandığınız mail adresi ve şifre ile giriş yapın sonra mail atın sony'ye herhalde burdan çözersiniz gerçi benim mesajlarıma cevap yazmadılar ama

• quote:

quote:

Arkasaşlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun.kasım 10da pes 2015 çıkmadan 3 gün önce pre order olarak oyunu almıştım.14 kasımda psn store haberim olmadan kredi kartımdan aynı kullanıcı hesabım üzerinden bir daha para çekmiş.180 tl vermişken bir tane daha 180 tl çekmiş hesabımdan.bugün hesap eksterinsde gördüm.yani aynı kullanıcı hesabındab 2 kere para çekilmiş.bu konuda ne yapılabilir paramı geri almak için.

bu adrese tıklayın ve psn de kullandığınız mail adresi ve şifre ile giriş yapın sonra mail atın sony'ye herhalde burdan çözersiniz gerçi benim mesajlarıma cevap yazmadılar ama

Sizdedemi aynı sorun vardı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• angelsbjk kullanıcısına yanıt
    aynen demba ba doğru diyosun onlar sabah yürek yemiş galibaa
  • quote:

quote:

quote:

yok başka bi sebepten yazdım da cevap gelmedi benim tavsiyem kredi kartı bilgilerinizi sürekli tutmayın psn de işiniz bitince silin bu adresteki "fatura bilgileri"ne tıklayın ve sil diyin
    https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/account/billing/edit-billing!input.action?displayNavigation=false

• Ne siyah topmuş be kardeşim denk getiremedik gitti.

Arkadaşlar hangi taktikle oynuyorsunuz ?Ben 4-2-3-1 ile oynuyorum.

Ayrıca bu taktiklerde bilmemiz gereken ayrıntı şeyler var mı ?Şöyle şöyle yapsan iyidir denecek şeyler?
  • turnuvalar açık bilmeyenlere duyurulur yalnız turnuva saatleri bir saat ilerde görünüyor yani şu anda saat 17:15 turnuva saati 18:15 ise şu anda girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

Ne siyah topmuş be kardeşim denk getiremedik gitti.

Arkadaşlar hangi taktikle oynuyorsunuz ?Ben 4-2-3-1 ile oynuyorum.

Ayrıca bu taktiklerde bilmemiz gereken ayrıntı şeyler var mı ?Şöyle şöyle yapsan iyidir denecek şeyler?

4-2-1-3 oynuyorum 3lu forvet her zaman tercihimdir ama ben 3unude golge forvet oynatmayi seviyorum MyClub'da bunlari degistiremiyoruz. Forvetlerin sag-sol acik degilde forvet arkasi oldugu bir dizilis var mi acaba. Teknik direktorlerin taktikleri onemli kendine uygun olani secmelisin.
    Bugun siyah top cikti sevinmistim ama cikan oyuncu 80lik Lambert en sevmedigim oyuncu tipi nokta santrafor gibi birsey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok başka bi sebepten yazdım da cevap gelmedi benim tavsiyem kredi kartı bilgilerinizi sürekli tutmayın psn de işiniz bitince silin bu adresteki "fatura bilgileri"ne tıklayın ve sil diyin
    https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/account/billing/edit-billing!input.action?displayNavigation=false

Bilgi için teşekkürler

• defanstayken pas arası müdahale için x ile koşu tuşuna basılmıyomu
  • Online siralama maci nasil yapiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasom

Online siralama maci nasil yapiyoruz?

MyClub'ta mac menusunde klasmanlar diye geciyor. MyClub harici soruyorsan online klasmanlar olmasi lazim ana menude.

• Tesekkurler kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: yasom

Online siralama maci nasil yapiyoruz?

MyClub'ta mac menusunde klasmanlar diye geciyor. MyClub harici soruyorsan online klasmanlar olmasi lazim ana menude.

hocam sen biliyosundur, maç kazandığında gelen para miktarı.. bulunduğun klasmana göremi daha çok geliyo
    yoksa takım gücüne göremi?? yani takım gücün 2, klasmanın 10kenki maç kazanınca gelen parayla
    takım gücün 2 klasmanın 1kenmi gelen para aynımı? niye diyorm ben klasman atlamıyorum 10 maçı
    yapıyorum o otomatik atlatıyo. bence takımının gücüne göre daha fazla para geliyo olması lazım

quick match'an bahsediyorum, kupa diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxplay -- 26 Kasım 2014; 20:54:31 >

• Hocam hem klasman hemde takım gücüne göre 2 tane katsayı var aşağıda gösteriyor maç sonunda. Div1'de 2 küsür ile çarpıyormuş daha gelemedim. Takım gücüm şu an 2, takım gücü katsayısını çok az veriyor. Ben gerekli puanı toplayınca bir üst klasmana geçiyorum daha çok GP veriyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 26 Kasım 2014; 21:10:03 >
  • 2 gundur yaklasik 30 mac yaptim fakat Yonetim becerisi
    En fazla 660 olan teknik direktor var.2 gundur hic daha yuksek yonetim becerisi olan acilmadi.listede daha yuksek yonetim becerisi olan menejer listesi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

2 gundur yaklasik 30 mac yaptim fakat Yonetim becerisi
    En fazla 660 olan teknik direktor var.2 gundur hic daha yuksek yonetim becerisi olan acilmadi.listede daha yuksek yonetim becerisi olan menejer listesi olan var mi

ok listeler günlük değişiyor hergün bakmak lazım misal bende villas boas var 720 kabiliyeti takım da 690 falan bekliyorum ki 4-3-3 oynatan kabiliyetli bi hoca versinler "yılmaz vural nerdesin"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

quote:

maç sonu menajerden ronaldo çıktı

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Dostum senin pns id angelscafe mi

aynen

Dün turnuvada denk gelmistik (; yine bakım var heralde 2 mac yapalım dedik sonu hüsran oldu (;

• Arkadaşlar lütfen yardım edin, oyunu dijital olarak indirdim ve online olarak oynuyorum ps3'te, aşağıdaki psn sayfasında yazan bedava Maria götze+10000 puan falan almak için ne yapmam gerekiyor, Gelen kutusuna bakıyorum ama ''hiç hediye yok'' ibaresi yer alıyor sürekli, 2 hafta önce aldım oyunu ama hiç hediye falan geldiği yok...

PSN STORE PES 2015 SAYFASINDA YER ALAN YAZI...

PlayStation®3 ile uyumludur.

PES 2015, saf hakimiyet, tam heves ve çarpıcı oyun anlayışı ile temel PES değerlerini tekrarlarken eşsiz saha hareketleri ve zengin yeni özellikler getiriyor.
    Dijital Ayrıcalık - Yılın UEFA Takımından 1 oyuncu, 10 kurtarma puanı ve 10.000 Oyun Puanı ile Mario Goetze. ÜCRETSİZ - Kesinlikle ayrı satılmayan sadece belgeli içerik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

2 gundur yaklasik 30 mac yaptim fakat Yonetim becerisi

ok listeler günlük değişiyor hergün bakmak lazım misal bende villas boas var 720 kabiliyeti takım da 690 falan bekliyorum ki 4-3-3 oynatan kabiliyetli bi hoca versinler "yılmaz vural nerdesin"

Ben arap ismail'i bekliyorum :)
    Yaninada aziz yildirimi koyacam taktik versin

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.