Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • my clubde fazla oyuncuları serbest bırakayım derken fazla oyuncuyu serbest bırakmışım 23 kişilik kadroyu 21 e düşürmüşüm kadro eksik olunca oyuna giremiyorum temsilci hakkımda kalmadı paralı temsilciyede gp yetmiyor takımıda sıfırlamak istemiyorum nasıl düzeltebilirim bir yolu varmı gp 5000 lerde
  • Offlineda gp yap yada ucuz oyuncu kırala kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeterli puanı toplayamıyorum hocam 9. klasmanı 2 kere oynadım şuanda 8. klasmanı da 2. kez oynuyorum. ikisinde de son maçlarımı kazansam çıkıcaktım yalvardım rakiplerime dedim nolur evde çoluk aç yenilin bana yok şike yapmadılar maçımda :(
  • sezerx77 kullanıcısına yanıt
    hocam kadronuzda 21 oyuncu olduğu için değil onları sıraya koymadığınız için giremiyorsunuz maça. yani şöyle ki yedekler arasında boşluk olmayacak hepsi yan yana dizilecek yani sağdan sola doğru arada boşluk kalmayacak yedek oyuncular arasında dediğimi yapın maça gireceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

ben yeterli puanı toplayamıyorum hocam 9. klasmanı 2 kere oynadım şuanda 8. klasmanı da 2. kez oynuyorum. ikisinde de son maçlarımı kazansam çıkıcaktım yalvardım rakiplerime dedim nolur evde çoluk aç yenilin bana yok şike yapmadılar maçımda :(

Takimi toparladikca yukselirsin hocam. Saglam bir hucum oyuncusu cikarsa rahat edersin. Benim en iyi hucumcular Kone ve Pedro. Onlari oynattigimda bile cok fark ediyor digerleri resmen kazma:)

• 250 maç sonunda kadrom
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
  • Bende gouffran ve long var forvette bide yedekte sarabia var ama hepsi hantal kalıyorlar hocam.
  • quote:

hocam kadronuzda 21 oyuncu olduğu için değil onları sıraya koymadığınız için giremiyorsunuz maça. yani şöyle ki yedekler arasında boşluk olmayacak hepsi yan yana dizilecek yani sağdan sola doğru arada boşluk kalmayacak yedek oyuncular arasında dediğimi yapın maça gireceksiniz.

sağol kardeşim doğru söylüyorsun hiç düşünmemiştim kiralık oyuncuda olabilir ama kiralık oyuncu alamıyoruz sistemde arıza var galiba
  • sezerx77 kullanıcısına yanıt
    kiralık oyuncular bugün açılacaktı hocam son durum ne deneme imkanım olmadı işteyim. siz kadronuza bakın büyük olasılık dediğim olaydan dolayı hocam maça başlayamıyorsunuz.
  • Angel gecen gun turnuvalarin basladigin yazmistin ama ben musabakalara giremiyorum.sen girebiliyo musun

• MyClub'i actim toplam 21.000 GP hediye gelmis
    Gelen parayla 2 tane forvet actirdim ikisininde adini bile duymadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 27 Kasım 2014; 18:37:45 >
  • quote:

kiralık oyuncular bugün açılacaktı hocam son durum ne deneme imkanım olmadı işteyim. siz kadronuza bakın büyük olasılık dediğim olaydan dolayı hocam maça başlayamıyorsunuz.

Ben az once kiraladim duzeltmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Kimler var kiralik elle tutulur ?

• Selamun Aleyküm Arkdaşlar sırf bir bilgi vermek amacıyla üye oldum bende steam'dan indirdikten sonra oynayamıyordum online olarak hemen oyundan atıyordu daha doğrusu online yani wi-fi bağlı olduğunda windows çalışmayı durdurdu hatasını alıyordu sizlere yada ileride birilerine yardımcı olabilecek düşüncesiyle yazıyorum bunu o kadar çok şey yaptım uğraştım ama sonuç alamadım.O Kadar uğraşmaya gerek yokmuş arkadaşlar anti-virüs sistemini oyundayken kapalı tutuyorum çok net bir şekilde online oynayabiliyorum...Oyun bence iyi olmuş ama hala karışık geliyor bazı konularda sıkıntılarım var
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    ben ilk götze'yi aldım ama nasıl aldım bilmiyorum ülke olarak ispanya'yı seçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Angel gecen gun turnuvalarin basladigin yazmistin ama ben musabakalara giremiyorum.sen girebiliyo musun

yok ya kapanmış yine ne halt ettikleri belli değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

quote:

Kimler var kiralik elle tutulur ?

En iyileri Lombaerts miydi neydi. Iyi oyuncu yoktu.

• quote:

MyClub'i actim toplam 21.000 GP hediye gelmis
    Gelen parayla 2 tane forvet actirdim ikisininde adini bile duymadim

aynısını ben yaşadım
  • Arkadaşlar bu mycupta neden oyuncuların oyun içi rollerini değiştiremiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

Arkadaşlar bu mycupta neden oyuncuların oyun içi rollerini değiştiremiyoruz

Menajer kısıtlaması yüzünden, menajerin formasyonları neyse ona izin veriyor maalesef...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.