Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

Arkadaşlar bu mycupta neden oyuncuların oyun içi rollerini değiştiremiyoruz

Menajer kısıtlaması yüzünden, menajerin formasyonları neyse ona izin veriyor maalesef...

Oyun her yönüyle kısıtlanmış.bilgi için teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bilerek açmadılar şerefsizler. Lloris vardı kaleye 86 lık. bugün baktım dandik dandik adamlar var. Bugün bilgisayara karşı maç yaparken bi takım geldi adam rüya kadroyu oluşturmuş kesin hile kullanmış ya da parayı basmış bana göre o da hile gerçi :)

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
  • Millet ne ara bu kadrolari yapti yada herkes oyuna para mi saciyor anlamadim. Oyuna ekstra 1 kurus vermeye niyetim yok. Cokta oynayamiyorum bu aralar ama yavas yavas birazda sans yardim ederse iyi bir takim kurarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 27 Kasım 2014; 22:14:14 >
  • miras değil alın teri
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
  • bende ki şansızlık kimsede yok. bende bu şansızlıklarım olmasa en azından ilk yüzde olurdum dakika 80 maç 1-0 gerideyim dakika 83 maç 1-1 gerisini izleyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

bende ki şansızlık kimsede yok. bende bu şansızlıklarım olmasa en azından ilk yüzde olurdum dakika 80 maç 1-0 gerideyim dakika 83 maç 1-1 gerisini izleyin hocam.

abi şu sahayı koşarak geçmeyin yav en azından ver kaç yap köşelerden orta kafa gol yap ama koşmayın allah aşkına şanssızlık için de bi hocaya görün bence

• quote:

bende ki şansızlık kimsede yok. bende bu şansızlıklarım olmasa en azından ilk yüzde olurdum dakika 80 maç 1-0 gerideyim dakika 83 maç 1-1 gerisini izleyin hocam.

Maca bøyle kosarak baslarsani, Ikinci yari adamlarda nefes kalmaz hocam. Messi acayip kosuyor. Bende kosuyordum adam ikinci yarida cenaze gibi oluyordu. Verim alamiyordum

• Arkadaşlar topların döndüğü zaman sistem siz nezaman basarsanız basın önceden belliymiş hangi topun geleceği. Kanıtı şöyle anlatayım ekranda ilk top yani ortada olan artı arkasından gelen 5.top yani ortadan başlayın saymaya 6. topta duruyor herzaman.
    Yani toplar dönerken hangi topta duracağını önceden görebilirsiniz.
    Deneyin anlarsısız konaminin saçma sistemini.
    Evet artık gözümüz 6.topta .Süpersin konami.
    6.top siyahsa top sihahta duruyor. Sarıysa veya beyazsa yine 6. Top da duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeAkDe -- 28 Kasım 2014; 8:41:35 >
  • Beyler bi oyuncum sakatlandi ve 6 mactir sakat hala gecmiyo
    Sizdede oldu boyle birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: DeAkDe

Arkadaşlar topların döndüğü zaman sistem siz nezaman basarsanız basın önceden belliymiş hangi topun geleceği. Kanıtı şöyle anlatayım ekranda ilk top yani ortada olan artı arkasından gelen 5.top yani ortadan başlayın saymaya 6. topta duruyor herzaman.
    Yani toplar dönerken hangi topta duracağını önceden görebilirsiniz.
    Deneyin anlarsısız konaminin saçma sistemini.
    Evet artık ğözümüz 6.topta .Süpersin konami.
    6.top siyahsa top sihahta duruyor. Sarıysa veya beyazsa yine 6. Top da duruyor.

Bu bilgi kesinmi.nerden öğrendiniz

• abraham48 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş kendin dene görürsün kesinmi kesin deyilmi bukadar basit.

• Değiniz gibiyse ozaman 6. topun kararı neyw göre olduğunu bulmak lazım

• DeAkDe D kullanıcısına yanıt
    Şimdi deneyemem de haftasonu mutlaka bakıcam.

Dediğin gibiyse, hepimiz MAL gibi ne zaman bassak da siyah topta, altın topta duracak endişesinden kurtulmuş olucaz... Yani aslında güzel bi şey bi yerde, kaçınılmazsa zevk alalım dimi Konami...

• Vay bee valla 3 kere denedim adamin dedigi dogrusu 6. Top cikiyo helal olsun bunu nerden ogrendiysen.konami ne guzel bizimle dalga geciyomus masallah masallah

• quote:

Son dakikalar süper geçmiş :)

• Bu myclub sonunda beni deli edecek. Baslarda hersey guzeldi ama son 2-3 gundur bi felaket gibi coktu oyun bana yahu

Macta ben gol atana kadar hersey normal gidiyor ama ne zamanki ilk golu atsam pespese acaip acaip goller yiyorum. Normalde galibiyet ortalamasi yaklasik yuzde 65-70 civariyimdir PES serisinde. 2015te de oyleydi basta. Ama simdi yuzde 40kara kadar dustum son 3 gundeki sacma maclarla.

Takim ruhumdan midir nedir anlamadim. En iyi takim ruhunu otomatik ayarlatinca bile 68 oluyor en fazla. Teknik direktor 84luk bi adam 740 beceri puanli.
    oyuncularda da 70-80 arasi yogunlukta. Ama takim ruhu en iyi ihtimal 68 oluyor onda da 2-3 iyi adami yedek tutarsam. Onlari da alinca 60 oluyor takim ruhu.

Bu isin puf noktasi nedir yani nasil artirabilirim bu takim ruhu sacmaligini? Benim son maclarimdaki sacmaliklar bundan kaynakliysa bu sorunu acilen cozmeliyim cunku cidden cok sıkıcı gelmeye basladi bu oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Angel gecen gun turnuvalarin basladigin yazmistin ama ben musabakalara giremiyorum.sen girebiliyo musun

yok ya kapanmış yine ne halt ettikleri belli değil ki

Müsabakalar simdilik sadece çarşamba günleri açık diye biliyorum

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Takım ruhundan hocam. Bende ezik kadromla oynadığımda darmaduman etttim rakipleri ama 3 tane top açtırdım 70 küsürlük adamları kadroya aldım güçleneyim derken takım sapıttı. DOS larım topu bıraktı gelen geç gidene geç diyor. Adam 70 lik forvetiyle benim Thigo Silvayı şebeğe çevirdi. Benim delirdiği konu takım rurhuna bu kadar önem veren oyunun , top açarken takım ruhunu dikkate almadan , yani bize seçim şansı bırakmadan adam açması. Bunun çözümü zannederse my club da bilgisayara karşı oynayıp takım ruhunu maç yaptıkça yükseltmekmiş. Ben şahsen myclub modunu oynamayı pek düşümüyorum artık.
  • DeAkDe D kullanıcısına yanıt
    ben bunu ilk başlarda da söyledim. hangi topun duracağı belli kod yani. size siyah top gelicekse siz basmasanız bile o top siyahta durur yoksa istediğiniz tekniği deneyin siyah top gelmez hocam. sizin söylediklerinizde bunu kanıtlıyor
  • maydo67 kullanıcısına yanıt
    valla hocam takım ruhu mu hikaye kimse anlatmasın bunları. yok takım oynamıyomuş yok pas yapmıyomuş. 1 oyuncu evet evet sadece 1 oyuncu yeterli. Götze, Bale, Yaya Toure bunlardan 1 tanesi herşeye bedel. Dün akşam ruhsuz bi kadro sahaya sürdü, normalde takım ruhu 76 falandı yedekleri soktu normalde oynayan hiç bir yıldızı yok, hepsini yedek soktu. karşısında da iyi adamlar var yılın futbolcusu falan. maç ilk yarı 1-0 geride. rakip sürekli bunaltıyo bunu. devre arası Bale yi aldı oyuna. bir ara pas verdi , bir tanede ceza sahası dışından sert bi vuruş maç sonucu 2-1. kazandı.

istediğiniz kadar takım ruhum kötüydü diye avutun kendinizi. takım ruhum 84 lerde. rakip gelmiş 75 takım ruhu ama adamda yıldız oyuncu var ben 9 dönüyorum gol atmak için girmiyor, adam 2 ara pası defans salaklaşıyo maç sonu 2-1, 3-2, 3-0 dan 4,3 yeniliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.