Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

takım ruhu 6 olup oynamaması normal ona bişey demem hocam sonuçta Konami para satmak için geliştirdi bu sistemi biraz daha klasman atladıkça yeni açılacak t.d ler almaya bakın 500 az bi rakam beceri için. ama dediğiniz gibi t.d ler bile istediğimiz özellikte değil

ben devision 4 deyim ahla benim taktiğimde 600 ve üstü teknik direktör yok..

Bilerek çıkartmıyor sanki sistem..

kaç seviye atladım ama hala aynı TD ler var..

aynen öyle ben eski barça taktiği olan 4-3-3 oynamak istiyorum yani orta saha dos - gö - oos forvet de gf - sf - gf ama bunu geçtim 2 doslu 2 tane açıkla bir forvetler oynanan 4-3-3 e bile razıyım ama onu bile bulamıyorum yani kısacası istediğim taktikle ve istediğim futbolcuyla oynamam söz konusu bile değil

Bende dedigin sistemde oynuyordum eskiden ama su an mecburen 4-2-1-3 oynuyorum 2 dos 1 oos 2 acik 1 forvet ile bulabildigim en yakin dizilis. Farkli teknik direktorler acilsa 4-3-3'un varyasyonlarini deneyecegim ama simdilik bende yok.

bende 4-2-1-3 oynuyorum ama menejerin beceri 500 benim takım tüm oyuncular oynarsa 515 geçiyor bu seferde menejer uyum olmuyor takım ruhu 6 ya düşüyor şuanda 4-2-2-2 olan menejer var açıkta becerisi 670 filan onu alsam o taktik benim takıma uymuyor Quaresma var o sol açık oynadımı 78 oluyor derecesi çabuk yoruluyor yani 4-2-1-3den başka oynuyanacam takik yok t.d yok 4-2-1-3 oynayan şimdi oyuncu çıksa bile oynatamıyacam nasıl sistemdir bu ya hem taktik biz yapamıyoruz hemde t.d becerisi yüksek olacak bir bentekeyi oynatmak için takım içinde neler oyuncu yolladım bazı oyuncuları yedek yaptım bir tane 79 defans geldi özellikleri iyi ama oynatamıyorum

• Sırf menajer dalgası var diye istediğim oyuncuya istediğim görevi veremiyorum, ulan zaten formasyonu değiştiremiyoruz bari OOS, GÖ, DOS seçebilseydik, ne ayak bunlar ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık bununda ticareti yapılır ahh konami ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 28 Kasım 2014; 15:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeePDe

Arkadaşlar her yıl oyunda adı duyulmamış ama harika oyuncular vardı bu yıl gözünüze çarpan bu şekilde oyun performansından memnun kaldığınız arkadaşlar varmı. önerirseniz sevinirim. Mesela ben gurbanovu beğendim. Buna benzer böyle owerali düşük ama sürati penetresi iyi olan oyuncular gibi herkese keyifli oyunlar.

diabate var.. kadromda şu an genel derecesi 74 mesela ben de forlan da 80 ama diabatenin yarısı etmez
  • esnll E kullanıcısına yanıt
    yani ps3 kafeden 10 tane kod alıp yazsak 10 tane topçu alamıyomuyuz.sistem kabl etmiyomu sen denedinmi bunu
  • Olmuyo baskan 2.kez girersen kodu kabul edıyo ama gelen giden olmuyo boşa gıdıyo kod..

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Arkadaşlar dun 8 adet one day Edition kodu sattım arkadaşlara bugün 5 tane daha kod buldum ps cafe sahıbı arkadaştan.
    Bazı konulara acıklık getireyim daha önce kodu kullanan 2.kez kullanamıyor.
    Kodlar sadece tr store dan indirilen veya cd li alıp kod kullanılmamış psn hesabında aktive edilebiliyor.
    Kod aktive edikice uefa yılın 11 inden 1 oyuncu verecek.ibra Ronaldo bale reus t.silva ramos lahm alaba neuer vs
    İlgilenenler Pm atabilir

ps3 kafeden 10 tane kod alsak bunları bir takımımda kullanamıyomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

Arkadaşlar her yıl oyunda adı duyulmamış ama harika oyuncular vardı bu yıl gözünüze çarpan bu şekilde oyun performansından memnun kaldığınız arkadaşlar varmı. önerirseniz sevinirim. Mesela ben gurbanovu beğendim. Buna benzer böyle owerali düşük ama sürati penetresi iyi olan oyuncular gibi herkese keyifli oyunlar.

diabate var.. kadromda şu an genel derecesi 74 mesela ben de forlan da 80 ama diabatenin yarısı etmez

Bindeniyelim bakalım merak ettim hızlımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

takım ruhu 6 olup oynamaması normal ona bişey demem hocam sonuçta Konami para satmak için geliştirdi bu sistemi biraz daha klasman atladıkça yeni açılacak t.d ler almaya bakın 500 az bi rakam beceri için. ama dediğiniz gibi t.d ler bile istediğimiz özellikte değil

ben devision 4 deyim ahla benim taktiğimde 600 ve üstü teknik direktör yok..

Bilerek çıkartmıyor sanki sistem..

kaç seviye atladım ama hala aynı TD ler var..

aynen öyle ben eski barça taktiği olan 4-3-3 oynamak istiyorum yani orta saha dos - gö - oos forvet de gf - sf - gf ama bunu geçtim 2 doslu 2 tane açıkla bir forvetler oynanan 4-3-3 e bile razıyım ama onu bile bulamıyorum yani kısacası istediğim taktikle ve istediğim futbolcuyla oynamam söz konusu bile değil

Bende dedigin sistemde oynuyordum eskiden ama su an mecburen 4-2-1-3 oynuyorum 2 dos 1 oos 2 acik 1 forvet ile bulabildigim en yakin dizilis. Farkli teknik direktorler acilsa 4-3-3'un varyasyonlarini deneyecegim ama simdilik bende yok.

bende 4-2-1-3 oynuyorum ama menejerin beceri 500 benim takım tüm oyuncular oynarsa 515 geçiyor bu seferde menejer uyum olmuyor takım ruhu 6 ya düşüyor şuanda 4-2-2-2 olan menejer var açıkta becerisi 670 filan onu alsam o taktik benim takıma uymuyor Quaresma var o sol açık oynadımı 78 oluyor derecesi çabuk yoruluyor yani 4-2-1-3den başka oynuyanacam takik yok t.d yok 4-2-1-3 oynayan şimdi oyuncu çıksa bile oynatamıyacam nasıl sistemdir bu ya hem taktik biz yapamıyoruz hemde t.d becerisi yüksek olacak bir bentekeyi oynatmak için takım içinde neler oyuncu yolladım bazı oyuncuları yedek yaptım bir tane 79 defans geldi özellikleri iyi ama oynatamıyorum

Hocam ilk 18 disinda oyuncun varsa 1-2 tanesini kadro disi birakarak toplam maliyeti teknik direktorune gore ayarlayabilirsin. Ama ilk 18'in maliyeti aşiyorsa mecbur baska T.D. gerekiyor. Benim 4-2-1-3 oynatan teknik direktorun kapasitesi 480 ama elimdeki tum oyuncular bile aşmiyor.

• Okadar ugrasmanin sonucunda bu kadroya ulasabildim

• Bu 6. top olayi dogru gibi. Birkac top actirdim hep 6. topun rengi neyse o renkten cikti.
    Ama yine tirt yine tirt. Ise yarar bir forvet istiyorum ama bi turlu cikmadi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

quote:

Bindeniyelim bakalım merak ettim hızlımı?

Hizli degil ama guclu hava hakimiyeti de fena degil.. ben menunum talebemden :)

• Sadece takım gücüne göre rakip aratıyorum. Şu an 1200 civarı takım gücüm var takım seviyesi 2 olarak aratıyor. Bundaki sınırları bilen var mı?
    Takım gücü kaçta olursa hangi seviyeye geçiyor acaba? Sizde durumlar nasıl...
  • kiralık olarak kalou vardı bende aldım hocam. adam 2. maçında coştu t.d takım ruhunu düşürdü ilk maçta. yeni t.d aldım takım maliyetine uygun. takım coştu 2 maç daha kazanırsam gruptan çıkıcam 4 maçım kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Okadar ugrasmanin sonucunda bu kadroya ulasabildim

Hayirdir hocam nasil.ugrastin bizde bilelim.

Ben agliyorum forvete ihtiyacim var diye sende masallah. Yedeklerin bile yildiz.

Oynayarakmi yapiyorsunuz yani bu kadrolari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 28 Kasım 2014; 22:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Adam ağlıyor forvete ihtiyacim var diye sende masallah. Yedeklerin bile yildiz.

Yok hocam bunu yapmanin normal hic bir yolu yok.

Bu arkadas gecenlerde iki mesajindan birinde surekli su kadar para harcadim diyip duruyordu (bir kac yuz lira miydi neydi).
    Para harcamayanlara da ezik mezik diyordu yanlis hatirlamiyorsam

Gerci boyle parayla kadro kurup oynamanin nesinden zevk alinir onu da anlamiyorum. Oyunun amacina ters bir kere. Myclub disinda modlar da var super takimlarla oynamak icin. Ustelik ucretsiz!

• Yakın bir süre içinde mycluba başlayacağım. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Ben agliyorum forvete ihtiyacim var diye sende masallah. Yedeklerin bile yildiz.

700 tl harcarsan seninde olur :)
    Kadro disi 80 ve uzeri 6 tane daha oyuncum var onlari soksam takim ruhu 6'ya dusuyo mecburen kadroya sokamiyorum
    Thomas miller filan kadro disi bekletmek zorunda kaliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: okan3731

Yakın bir süre içinde mycluba başlayacağım. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

Para tuzagi bence baslama.
    Ya konaminin sevdigi kullanici olacaksin sana beles 3 5 yildiz verecek, yada 60 lik 70 lik futbolcularinla kafayi yiyeceksin

• arkadaşlar lütfen bekleyin yazısı çıktı ama myclub açılmıyor sürekli böyle oluyor. orjinal oyun aldım ilk gün oynadım sonra birden böyle oldu. yardım edebilecek birisi var mı?
    1 saattir hareket yok oyunda kalıyor böyle
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.