Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün steamdan oyunu indirdim ancak bir kez onlineda eşleşebildim onda da bilgisayarın kendisi oynadı bunun sebebini bilen var mı?
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım? Myclub dışında mod derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0209

arkadaşlar lütfen bekleyin yazısı çıktı ama myclub açılmıyor sürekli böyle oluyor. orjinal oyun aldım ilk gün oynadım sonra birden böyle oldu. yardım edebilecek birisi var mı?
    1 saattir hareket yok oyunda kalıyor böyle
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Acip kapamaktan baska sansin yok bendede iletisimler yukleniyor ekraninda 1-2 kez takilmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Targutay

Arkadaşlar ben dün steamdan oyunu indirdim ancak bir kez onlineda eşleşebildim onda da bilgisayarın kendisi oynadı bunun sebebini bilen var mı?

Teknik direktor(sim) modunu secmissindir. Klasman yada Bilgisayara karsi secersen kendin oynarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: okan3731

Yakın bir süre içinde mycluba başlayacağım. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

Ilk etapta kontratlara para harcamamak icin iyi kotu demeden cikan oyunculari oynatip begendiklerini kadroda tut digerlerini sat. Yavas yavas takimini gelistirirken takim ruhuna dikkat et. Takim gucu oldugu kadar takim ruhuda oyunda onemli bir faktor.

• Ps3 pes2015 psn hesabi lazım.

• sürekli bu şekilde kaç kez açıp kapadım. bakalım bilgisayarı yeniledim tekrardan yüklücem umarım bu kez geçer
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar selamlar herkese.

bir sorum olacak benim oyuncu formları ile ilgili..

PS3'te myclub modunda oynarken, mor, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı olan oyuncu formları, benim oyuncularda hiç değişmiyor.

orneğin şansa Ibrahimovic cıktı siyah bi toptan.. adamın form dorumu her macta mavi..

buna karşı yapılabilecek bir şey var mıdır? sizde de boyle mi bu durum?

tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkannersoy

Arkadaşlar selamlar herkese.

bir sorum olacak benim oyuncu formları ile ilgili..

PS3'te myclub modunda oynarken, mor, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı olan oyuncu formları, benim oyuncularda hiç değişmiyor.

orneğin şansa Ibrahimovic cıktı siyah bi toptan.. adamın form dorumu her macta mavi..

buna karşı yapılabilecek bir şey var mıdır? sizde de boyle mi bu durum?

tesekkurler..

bu hafta mavi, herkeste mavi

ileride degisir, sadece sana ozel degil

live update dedikleri bu iste.
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    evs4evs teşekkürler açıklama için
  • Bu kötü formdaki oyuncuların moralini yükseltecek motivasyon eklentilerini, sakatlıklar için iyileştirmeleri falan parayla satmayı nasıl akıl edememiş Konami, hayret yani :) Bence bu seneki böyle bir myclub modunda olmazsa olmaz özellikmiş", belki yeni güncellemelerle gelir :)
  • Yakında 30-4000 gp ye mavi rop falan koyar 85 ov ustu siyah topların arasına

• Forumdan bir arkadaşımız sağolsun kullanmadığı bonus kodunu verdi bugün. Götze dışında Ribery ve Lahm çıktı. 3'ünden sadece Ribery'yi OOS olarak oynatıyorum. Gerçekten fark yarattı. 4. klasmana kadar geldim hedef 1. klasman'a yükselmek
  • 2. Klasmana kadar yukselirsin ama 1'e yukselmek cok zor.ayrica 2 ye yukselince tekrar 3'e düşmem yuksek ihtimal.bende oyle oldu
    Bol sanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

2. Klasmana kadar yukselirsin ama 1'e yukselmek cok zor.ayrica 2 ye yukselince tekrar 3'e düşmem yuksek ihtimal.bende oyle oldu
    Bol sanslar

PES 2013 MLO'da 950-960 puan civarlarında takılıyordum. Takım bugünki takviye ile kendine geldi birkaç iyi oyuncu daha çıkarsa zamanla 1'e yükselirim heralde.
    1. klasman için kaç puan istiyor?
  • Puan onemli degil.2 ye ciktigin zaman 10 macın 8 ini kazanabilirsen 1. Klasmana cikabiliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Forumdan bir arkadaşımız sağolsun kullanmadığı bonus kodunu verdi bugün. Götze dışında Ribery ve Lahm çıktı. 3'ünden sadece Ribery'yi OOS olarak oynatıyorum. Gerçekten fark yarattı. 4. klasmana kadar geldim hedef 1. klasman'a yükselmek

Preorder kodunu nasil kullandinki? Day one edition oluyorda. Pre order kodu nasil aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

quote:

Forumdan bir arkadaşımız sağolsun kullanmadığı bonus kodunu verdi bugün. Götze dışında Ribery ve Lahm çıktı. 3'ünden sadece Ribery'yi OOS olarak oynatıyorum. Gerçekten fark yarattı. 4. klasmana kadar geldim hedef 1. klasman'a yükselmek

Preorder kodunu nasil kullandinki? Day one edition oluyorda. Pre order kodu nasil aldin?

Arkadaş 12 haneli bir kod verdi. Redeem codes kısmından kodu girdim sonrasında oyuna girdiğimde mesajlara gelmişti.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş 12 haneli bir kod verdi. Redeem codes kısmından kodu girdim sonrasında oyuna girdiğimde mesajlara gelmişti.

Bende preorder zaten kendim aldim. Bi arkadasta dun bana day one kodu yolladi. Bale aldim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende preorder zaten kendim aldim. Bi arkadasta dun bana day one kodu yolladi. Bale aldim.

İkisi birden kullanılabiliyor o zaman. Kadron yıldızlarla dolmuştur:)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.